Şimdi Ara

PTT Yurt Disi Kargo Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar, yurt disindan kargo gelicekti, ptt den boyle gosteriyor acaba ne anlama geliyor? Gumruge mi takildi? Yardimci olurmusunuz?

Birde yurt disindan gonderici alici adresi dogru yazmisti, burda bilgilerde adres yanlis yaziyor. PTT musteri hismetlerini arasak duzeltirlermi?

Tskler yardimlariniz icin.

• PTT Yurt Disi Kargo Yardim

Son olarak boyle gosteriyor.
  • up
  • Gerhardine G kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/tum-gumruk-problemleri-ptt-ups-dhl-tnt-fedex-amerex-usps-china-post-ataturk-havalimani-topkapi--34582101-1029
    Linkteki konuda sorularınızı yazarsanız daha kısa sürede cevap alabilirsiniz.

Paketinizin akıbetine gelirsek, son duruma göre gümrük den çıkmış durumda. Paketin içeriğine göre yasaklı ürün değilse elinize ulaşır. Yoksa satıcıya iade edilmek üzere geri gönderilir. Yasaklı ürün değilde fiyatı 30Euro yu geçiyorsa, vergilendirilir. Çıkan vergiyi ise paketi takip ettiğiniz sayfada görebilirsiniz. Vergiyi de paket tesliminde posta memuruna ödeyeceksiniz. Kısacası yasaklı ürün sınıfına girmediği sürece paketiniz elinize ulaşır.
    Yanlış adres yazdığından bahsetmişsiniz. Bu güne kadar takip ettiğim paketlerde açık adres yazdığını görmedim. Adres kısmının resmini paylaşır mısınız. Ptt ye ulaşsanız bile adresi düzelteceklerini sanmıyorum. Ptt yi ararsanız bilgi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viperc -- 14 Nisan 2017; 15:16:21 >

• Zimmet edildi işi pek hayra alamet değil. Yurt dışına geri gönderilme durumu da olabilir. Çünkü Gümrükte yakalanmasa kesinlikle Zimmet edildi yazmaz. Umarım öyle değildir.
  • ne almıstınız sanırım geri gönderim için gümrüğe sevk edilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.