Şimdi Ara

ÜRÜNDE FİYAT ARTIŞI DEĞİŞMEDEN YANSIMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada.com sitesinden ben AMD Ryzen 1700x işlemciyi sepete eklediğimde 1627 TL idi, sepete de öyle görünüyordu Asus Rog x370 ana kartı eklediğimde de 1075 TL idi sepetimde de öyle görünüyordu ne var ki diğer parçaları da alıp sepetim bölümüne geçtiğimde tam işlem yapacakken fiyat birden bire arttı, bende sepete dönüp baktım artan ürünler için bir de ne göreyim ana kart 1183 TL işlemci 1803 TL olmuş, ürünlere geri dönüyorum ama hâla görünen 1075 TL ve 1627 TL ben de resmini çekip canlı desteğe girdim, yazımı yazdım, bekleyin yardımcı olacağım dedi. 5-10 dakika sonra da fiyatların güncellendiğini ve işlemcinin fiyatının değiştiğini ana kart için de forum açacağını söyledi. 10 dakika gibi bir süre sonra da ana kartında fiyatının güncellendiğini, yardımcı olamayacağını söyledi. ben ekran görüntülerini aldım ve
    www.sikayetvar.com
    Hepsiburada Etiket Fiyatında Sonradan Yapılan Artış
    https://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-etiket-fiyatinda-sonradan-yapilan-artis

bu site ile şikayetimide yaptım tüketici haklarına gitsem ürünü göründüğü fiyatan ala bilirmiyim.

• Aranızda sözleşme kurulmadığı için olumlu sonuç almanız zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.