Şimdi Ara

US PSN'DEN PAYPAL İLE ALIŞVERİŞ REHBERİ + 14 GÜNLÜK PLUS ALMA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
37
Favori
15.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sıkıntı olmadan paypal vs oyun alma işlemini yapabildim. Konu açtığınız için ve bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
  • djangoman D kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bende de vardı biraz önce gmail dahil olmak üzere her şeyi yeni açtım ve tekrar denedim oldu size önerim psn paypal ve gmail dahil olmak üzere tüm hesapları yeni açın the division 2 hala 3 dolar ama bu akşam yani saat 12 den sonra indirim bitecek dediğim gibi ben her şeyi yeni açtım ve bende oldu umarım sizde de olur
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl halletiniz acaba? Ben Paypal'a kredi kartımı eklemeye çalıştığımda hata alıyorum. Mail adresimi ve Paypal hesabımı yeni açmıştım.
  • Crius42 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın gittiği yoldan gittim hocam farklı bir şey yapmadım hata almadım aşamalarda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar US PSN için Amazon’dan kod alamıyorum. Bütün yazılanları harfiyen yapıyorum ama öde kısmına geçince ürün yok diyor. Amazon adresin Amerika’da tax ödemeyen bir bölge. 20$ digital kod almam lazım nasıl yapabilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • US PSN'de EA Access üyeliği alabilen var mı?

• galyernus kullanıcısına yanıt
    USA Paypal açıp kredi kartını eklersen alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal'da telefon numarası kısmına ne yazdınız acaba? +1 istiyor da.
  • McRae555 kullanıcısına yanıt
    Rastgele numara girsen yeterli.
  • Beyler bu yöntem ile PS now Alan var mı ? PS plus değil PS now.
    Yakın zamanda hata almadan PS now 1 haftalık deneme alan varsa bildirebilir misiniz lütfen alıntı yapıp

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Değişti sanırım. Çünkü o cep numarasına kod gönderiyor ve kodu yazmamızı istiyor. Üyelik açılamıyor paypal us için bu yüzden.
  • Arkadaşlar ABD Playstation Store'dan TR'de olmayan bir oyunu satın aldım(PS1 için Myst), tam olarak şöyle yaptım: MTCGAME'den 75 küsür liraya 10 dolarlık ABD Gift Card aldım 1 saat sürmedi şifreyi gönderdiler. ABD hesabıma ekledim hiç sıkıntı çıkmadan oyunu alabildim ve indirdim, belki işinize yarar.

• Arkadaşlar paypal kod soruyor kaç tane program yükledim sms gelmiyor yardım edebilecek var mı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.