Şimdi Ara

US PSN'DEN PAYPAL İLE ALIŞVERİŞ REHBERİ + 14 GÜNLÜK PLUS ALMA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
37
Favori
15.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    normal o zaman sorun olacağını sanmıyorum, paypal subscription sistemini çok fazla kullanıyor bunu da öyle algılayıp arada ki bağlantıyı kaldırınca sizden bir daha para çekemeyecek şeklinde bildiriyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Haziran 2019; 18:54:27 >
  • emrebilgir E kullanıcısına yanıt
    b0Ni kullanıcısına yanıt
    Yazıyı tekrar dikkatlice okudum. Yazıda ödeme yönteminizi kaldırdınız diyor. Bence oyun iptal olmamış, sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Yazıyı tekrar dikkatlice okudum. Yazıda ödeme yönteminizi kaldırdınız diyor. Bence oyun iptal olmamış, sorun yok.
    teşekkürler.
  • İlk başta okuyunca zor geldi ama anlattığını iyi okuyunca takır takır yapıp satın aldım . Teşekkür ederim :)
  • Takip.
  • Beyler yaptık aldık enpara ile ama kartı paypaldan silemiyorum. Nereden siliniyor kart. Biri anlatıversin bir zahmet ya:)

Bir de 14 günlük plus denemesi olmadan aldım 3 dolara. Yine aynı değil mi? Bu plusun bir esprisi var mıydı ki hep bahsi geçmiş ama:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz yöntem ile aldım, anlatım gayet açık olmuş, teşekkürler👍🏼

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yunuscan86 kullanıcısına yanıt
    nba'da farketmiyor, bazı oyunlar plus'a özel ekstra indirimli oluyor.

https://www.paypal.com/myaccount/money/cards/

kartı buradan silebilirsin sağ altta remove card olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Haziran 2019; 23:3:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

nba'da farketmiyor, bazı oyunlar plus'a özel ekstra indirimli oluyor.

https://www.paypal.com/myaccount/money/cards/

kartı buradan silebilirsin sağ altta remove card olması lazım.
    Eyvallah hocam halletim sağolasın

• Dün US PSN hesabı açıp NBA 2K19 satın aldım. PS'ı açıp konuk olarak giriş yaptım. Şöyle bir sorum olacaktı. Ben oyunu PS4'e indirdim ve normal olarak ana Türkçe hesabımda da oyunu görebiliyorum ve aynı zamanda bu hesapta oyunu US hesabına geçiş yapmadan oynayabiliyorum. Galiba bu şekilde oynamanın tek sıkıntısı kazandığın kupaların, o hesap profilinde işleyip işlememe olayı oluyormuş. Bunun dışında herhangi bir sorun yaratır mı? Yani bu şekilde oyunu oynamam normal bir şey mi? Bir de PSN Plus olayı bu iki hesap için nasıl işliyor. Yani iki hesap için Online oynamak istiyorsam, PSN Plus'ı ayrı ayrı mı almam gerekecek?
  • Bu işlemi paypal olmadan direk banka kartıyla yapamıyor muyuz ?

Sorry, we weren’t able to set up preapproved payments at this time.

paypaldan bu şekilde bir hata alıyorum. ps4 üzerinden de denedim kartı kabul etmedi. Bankayı aradım bizlik bir problem yok paypal kartınızdan çekim yapamıyor onlarla görüşün dediler :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratakyuva -- 11 Haziran 2019; 15:23:13 >
  • muratakyuva kullanıcısına yanıt
    Paypal olmadan olmaz.
  • ne yaptıysam olmadı birisi hediye edemez mi 20 tl yollim hesabına oğlum çok istiyor yapamadım bir türlü :(
  • beyler her şeyi yaptım paypalı psn e ekledim. ödeme yap diyorum cüzdanda yeterli para yok diyor cüzdana ben mi para eklicem
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Kartta 50 TL veya üzeri para olsun.

• Şimdi denedim pcden olmadı, ps üzerinden eve geçince deneyeceğim fakat bir sorum olacak paypal kart eklerken billing address kısmını us adresi mi yazacağız? Yoksa kartın bağlı olduğu tr adresi mi?
  • teşekkürler , sorunsuz aldım .
  • armutyus A kullanıcısına yanıt
    us, psn ile aynı eyalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

us, psn ile aynı eyalet.
    Tamamdır doğru yapmışız o zaman ps üzerinden deneyeceğiz bir de. İnşallah olur da yok gift card al, komisyon, oyun ücretlerini denkleştirmeye çalış vs saçmalıklardan kurtuluruz.
  • We've encountered an error while processing your order. Please try again later
    bu hatayı aldım ya evde de değilim konsoldan deneyemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.