Şimdi Ara

US PSN'DEN PAYPAL İLE ALIŞVERİŞ REHBERİ + 14 GÜNLÜK PLUS ALMA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
37
Favori
15.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sorun bende de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Arkadaşlar us psn hesabima us paypal hesabımı ekledim. Paypala da enpara kartımı tanıttım. Ancak telden veya laptoptan oyun almaya çalıştığımda hata alıyorum. Nerde hata yapıyorum acaba?
    bende de hata veriyor.3 tane kart denedim olmuyor. We arent able to diye hata veriyor.
  • 4 yıldır beleş psn plus yöntemim 1 kere para ödemedim

• Önce olmuyordu. Hatta bir ara aşağıdaki eposta geldi. Sonra dediği yerlere girdim, çıktım ama bariz birşey yapmadım. Sonra laptoptan denerken birden oluverdi Enpara/Paypal. Nasıl oldu anlamadım ama Batman Arkham Knight ı alabildim.

Sony Interactive Entertainment has cancelled a Billing Agreement with you.
    Manage your Billing Agreement by logging into your PayPal account and clicking the Billing Agreement link under your Profile. In your Profile, you can choose and edit your preferred funding source and cancel your Billing Agreement.
  • You've chosen to skip login with PayPal One TouchTM when making purchases from this device: Phone Chrome Mobile Android 8.0.0.

That's great, because now when you pay with PayPal on this device, you'll skip login and can breeze through checkout on eligible apps and merchant websites. Every time you check out with One TouchTM, we'll renew your "turned on" setting for that device. This means that as long as you're using One TouchTM, you'll keep skipping login until you decide to turn it off. We'll still ask you to log in if you need to update your personal or financial info.

As always, you are covered by Purchase Protection for eligible purchases.

If you share this device with a family member or friend, or are using a public computer, we recommend turning this feature off to avoid unauthorized purchases:

Log in to your PayPal account.
    Click the Profile icon.
    Click Security.
    Click Edit next to "Stay logged in for faster purchases."
    Click Log out per device or Turn off One TouchTM on all devices.
    For your security, if you stop using One TouchTM on a device for 180 days, we'll turn it off for you.

For more on One TouchTM and how it works, take a look at our FAQs.

Sincerely,

PayPal

Sürekli bu hatayı alıyorum. Defalarca denedim ama olmadı, var mı yardımcı olacak arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar -- 9 Haziran 2019; 1:25:28 >

• 1.95 dolar çekti aktive için oyunu da alamadık üstelik hızlı denedim 2 kere çekmiş oldu parayı 20 kusur lira hiç oldu üzüldüm

• O kadar denedim adres de değiştirip denedim yine olmadı. İşbank sanal kart denedim. Acaba direkt kredi kartı yada banka kartını mı denesem Paypalda?
  • Tek seferde denedim oldu 18.70 lira kesti

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

O kadar denedim adres de değiştirip denedim yine olmadı. İşbank sanal kart denedim. Acaba direkt kredi kartı yada banka kartını mı denesem Paypalda?
    anlamadigim neden israrla Sanal kartla deneyenler var ? Paypal dunyanin en guvenilir sitelerinden biri.
  • sanal kartla denemenin de bir zararı yok ben sanal kartla aldım, internette tüm alışverişlerimde sanal kartı kullanırım. paypal'ı tr'de kapandığından beri us üzerinden kullanıyorum hep sanal kart ekliydi.
  • Arkadaşalar anlatılan şekilde yaptım. Paypal’a enpara ekledim. PS Store’dan alış veriş de yaptım deneme amaçlı. Herşey yolunda şimdilik. Paypal, 1 ay sonra telefon soracakmış. Onu da arkadaşımın Amerika hattını verip halledeceğim inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davul Kafa -- 9 Haziran 2019; 11:18:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Önce olmuyordu. Hatta bir ara aşağıdaki eposta geldi. Sonra dediği yerlere girdim, çıktım ama bariz birşey yapmadım. Sonra laptoptan denerken birden oluverdi Enpara/Paypal. Nasıl oldu anlamadım ama Batman Arkham Knight ı alabildim.

Sony Interactive Entertainment has cancelled a Billing Agreement with you.
    Manage your Billing Agreement by logging into your PayPal account and clicking the Billing Agreement link under your Profile. In your Profile, you can choose and edit your preferred funding source and cancel your Billing Agreement.
    bende hiç hata vermemesine rağmen bu mailden gelmişti, ama sorunsuz almıştım, ödeme yönteminden paypalı kaldırmayla ilgili olabilir, siz kaldırmış mıydınız ?

• Konsoldan olmadı. Şöyle çözdüm.
    Bir sekmede paypal hesabı açıkken başka sekmede şu adrese girdim.

Add to cart dedim, us psn hesap kullanıcı adı şifremi girdim, proceed to checkout dedim. Add payment tıklayıp paypal seçtim. Direkt paypal hesabıma bağlandı, onayladım.

19,60 çekti işbankası. Rehber için teşekkürler.

1 ay sonra telefon kaydetmeden devam oluyor mu acaba?

• seçilebilirkişi kullanıcısına yanıt
    şifremi unuttum diyip geçiliyordu orası, olmazsa yeni paypal açarsınız sorun değil. zaten genelde her oyun için yeni psn hesabı açıyoruz (kardeşlik kullanıyorsak)
  • Bu hata bendem mi kaynaklı?

Sorry, we weren’t able to set up preapproved payments at this time.

• Sonunda oldu . Teşekkürler konu sahibi arkadaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

bende hiç hata vermemesine rağmen bu mailden gelmişti, ama sorunsuz almıştım, ödeme yönteminden paypalı kaldırmayla ilgili olabilir, siz kaldırmış mıydınız ?

Alıntıları Göster
    Yok kaldırmadım hep vardı hocam paypal. Acaba bu yöntem endonezya psn için de kullanılabilir mi?
  • sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Endonezya PSN'de Paypal özelliği varsa olabilir.
  • US PSN'DEN PAYPAL İLE ALIŞVERİŞ REHBERİ + 14 GÜNLÜK PLUS ALMA

Bir turlu alamadim bu hatayi veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.