Şimdi Ara

USA dan İphone 3GS nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nette bir sitede 699$ a kontratsız iphone 3GS 32GB satıldıgını soylemis.Apple dan yada AT T den heralde.Bu sekil satın almak mumkunmudur orda.

• apple store ya da at&t den alamazsın (hatta sorarsan kontratsız satış yok derler hala da nedenini anlamış değilim..) ama

bestbuy store lardan (online değil normal mağazalarından)

3gs 16 gb ı 599$ + tax (vergi) ile 650$ civarında

3gs 32 gb ı da 699$ + tax ile 750$ civarında alabilirsin

ben bestbuydan us garantili ve sıfır 2 tane 3gs 16 gb ı kontratsız aldım ve bi tanesi tax ile birlikte 648$ a geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 2 Ekim 2009; 16:29:21 >
  • Cevap icin sagolasın hemen bakayım sitesine
  • online'dan alamazsın diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sascohiba

Cevap icin sagolasın hemen bakayım sitesine

best buy ın online satış sitesine bakarsan bulamazsın sadece best buy ın normal magazalarında var
  • @ stewie
    Peki sende best buy dan aldıgına gore ordaki piyasaya bakıp en makulunu sectigini dusunuyorum.Ancak boyle degilse diger magzalarada bakmakta fayda var.Bayramdan once 1 2 haftalıgına Pittsburgh a gidicem ordan alırım artık.
    Yinede cok aydınlatıcı oldu tesekkur ederim.
  • quote:

@ stewie
    Peki sende best buy dan aldıgına gore ordaki piyasaya bakıp en makulunu sectigini dusunuyorum.Ancak boyle degilse diger magzalarada bakmakta fayda var.Bayramdan once 1 2 haftalıgına Pittsburgh a gidicem ordan alırım artık.
    Yinede cok aydınlatıcı oldu tesekkur ederim.

amerikaya gittiğimde ilk 1 bucuk ay iphone araştırdım ve bestbuy ı buldum bestbuy dan başka kontratsız satan yer bulamadım ama varsa bile bestbuy hem bilinen bi yer hemde yaygın yani birincisi uzun süre aramama rağmen kontratsız satan başka bi yer bulamadığım ikincisi ise güvenilir bi yer olduğu için bestbuy dan aldım (orada kalan arkadaşlarım laptop larını falan hep ordan alıyolar) fiyatı zaten türkiyeyle karşılaştırdığın zaman 600 tl ye yakın fark ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 2 Ekim 2009; 21:59:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bestbuyında mağazadan mağazaya değişen kuralları var maalesef.bi bestbuya gidip satmıyoruz deyince sakın pes etme illaki alacaksan

newyorka gittiğimde hemen bestbuya gittim.iphone almak istediğimi söyledim.adam 8 gblık modeli çıkarttı verdi.ben dedim 32 gb istiyorum.kontratsız bi tek 8 gblık satıyoruz dedi.halbuki virginia beachdeki bestbuyda böyle bir şey diyen olmadı.kredi kartı sorunu yüzünden alamamıştım.dedim başka yerden ben alıyordum siz nasıl satamıyorsunuz.kural bu şekilde dedi.sinirlene sinirlene çıktım oradan.

diğer bestbuy şubesine gittim.oradada bütün iphoneları kontratsız satıyoruz ama elimizde yok dedi.gaza geldim diğer bestbuy şubesini buldum.o da 8gbdan başka satmıyoruz dedi.

tam umudumu kesmek üzereyken elimizde iphone yok diyen bestbuy şubesine yolum düştü.gene sordum.elimizde yok dedi.dedim yarın gidiyorum.bugün almam lazım bu telefonu.diğer şubelerde iphone var satmıyorlar.sizde yok ama siz satıyorsunuz dedim.çalışan heralde halime acıdı.bi kontrol edeyim dedi.gitti elinde iphonela geri döndü.tabi benm sevinç üst düzey.bi tanıdıkta istemişti.dedim elinizde bir tane daha varmı? evet dedi ve bi tane daha getirdi.böle bir maceranın ardından iphone alabildim

• Arkadaşım New York ta iphone 3gs almak için iki bestbuy mağazasına uğradı,ikisinde de cihazı vermemişler.Mağazadan mağazaya değişen satış politikası can sıkıcı bir durum.
  • dun aksam cleveland ohio mayfield heights magazasina gidip sordum, ellerinde 8gb iphone $349, 16gb $549 32gb $649 + %7 eyalet vergisi ile at&t kilitli ama kontratsiz iphone bulundugunu ve satabileceklerini soylediler.. 1-2 hafta icinde jailbreak ve unlock kesinlessin, kardesime alip gonderecegim su anda evde bulunan misafirlerimiz ile...
  • @ flayzeraynx

nerdeyse 50$ daha ucuza bulmuşsun ama us garanti var mı?

@ karizma2

hayırlı olsun güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 6 Ekim 2009; 20:09:38 >
  • aldigin zaman tabi ki apple magazalarindan US garantisi var..
  • Off Türkiye ile ne kadar çok fark var. Haksızlık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: flayzeraynx

dun aksam cleveland ohio mayfield heights magazasina gidip sordum, ellerinde 8gb iphone $349, 16gb $549 32gb $649 + %7 eyalet vergisi ile at&t kilitli ama kontratsiz iphone bulundugunu ve satabileceklerini soylediler.. 1-2 hafta icinde jailbreak ve unlock kesinlessin, kardesime alip gonderecegim su anda evde bulunan misafirlerimiz ile...

Amerikada ATT kilitsiz Iphone yokmudur? illa unlockmı beklemek gerekiyor?
    çok garip bir durum, kontratsız alınabilmesine ragmen bir GSM şirketinin tekeli devam edebiliyor
  • Selam Arkadaslar
    Yazılanlara bakıp aslında USA gidip gelenler yada ordan arastırma imkanına sahip olan arkadaslar ufak caplıda olsa bildigimiz kadarıyla bir data base olustursak.Mesela su sehir su best buy satıyor su satmıyor filan diye .Milletede bir faydamız olsa.Yazılanları gorunce netten baktım pittsburgh da kactane best buy var diye yaklasık 4 tane cıkardı ama sanırım sadece sehir ici olanlar degil yakın yerlerde dahil buna.Diyorum sunlara mail atıp sorsam kontratsız 8 16 32 3GS satıyormusunuz diye.
  • Yada ayrı bir baslık acsak USA dan IPhone alma rehperi filan gibi?
  • 4 - 5 ay önce New york da iken apple store da veriyorlardı tabi 3g versiyonunu o zaman çıkmamıştı 3gs sanırım bunun için biraz bekliyorlar ve öyle satışa sunuyorlar kontratsız bu at&t'nin baskısı diyorlar...
  • Selam tekrar
    Bu arada burda sahibinden.com fiyatlarınıda surekli izliyorum.Su aralar 1200TL gibi fiyatlar var acılmamıs 0 kutular ve 32GB versiyonlar icin.Satan arkadaslarla iletisim kurdugum zaman soruyorum fatura icin arkadaslar soyle diyorlar getiren arkadaslar sahıs firmasından bir fatura kesiyorlar cihaza bizde onlardan alıp satıyoruz bu sekilde.Yahu bu cihazın USA daki fiyatı en dusuk 650$ vergisiz 950 tl yapıyor kim nasıl getiriyor araya bir satıcı daha giriyor fiyat yinede 1200tl.Ben oraya gidip best buydan 750$ alabilsem zaten 1100tl ye geliyor.Anlamadım nasıl is.Anlayan varsa bi anlatsın yaw.
  • quote:

Selam tekrar
    Bu arada burda sahibinden.com fiyatlarınıda surekli izliyorum.Su aralar 1200TL gibi fiyatlar var acılmamıs 0 kutular ve 32GB versiyonlar icin.Satan arkadaslarla iletisim kurdugum zaman soruyorum fatura icin arkadaslar soyle diyorlar getiren arkadaslar sahıs firmasından bir fatura kesiyorlar cihaza bizde onlardan alıp satıyoruz bu sekilde.Yahu bu cihazın USA daki fiyatı en dusuk 650$ vergisiz 950 tl yapıyor kim nasıl getiriyor araya bir satıcı daha giriyor fiyat yinede 1200tl.Ben oraya gidip best buydan 750$ alabilsem zaten 1100tl ye geliyor.Anlamadım nasıl is.Anlayan varsa bi anlatsın yaw.

Daha iki hafta önce Rosewille BestBuy dan 3 tane aldık ve 3gs 32 fiyatı vergisiz 650 vergiyle 657$ a geliyor.
  • Selam dun mail gelmis banada Pittsburgh Best Buy da kontratsız 32GB 699$ + %7tax , 16GB 499$ + %7tax seklinde satıs var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.