Şimdi Ara

USA dan İphone 3GS nasıl alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir şey merak ediyorum.iş icabı yurt dışına çıkıyorum.usa ya gittiğim zaman eğer best buy dan alabilirsem 2 tane alsam bu iphone dan tr de rahat satabilirmiyim?yani bu şekilde yapan arkadaşlar bu ürünü ellerinden rahat çıkarabiliyorlar mı?
  • Vallahi burda sahibinden.com a bakınca 1300tl altı rakkamlarda bir satıs hareketliligi var 32gb icin ama yukarsı hep aynı ilanlar pek satıs yok heralde.Best buy rakkamlarıylada attıgın tas urkuttugun kusa deymeyebilir.
  • merhabalar bir sorum olacak arkadaşlar size izninizle...Eylül ayında Californiadaki best buy mağzasından 16gb 3gs aldım fakat son 1 aydır cihazda sürekli donma ve kilitlenme oluyor ATT kontratlı aldım...Netten yabancı forumlardan araştırdım bir çok kişidede aynı problem olmuş ve cihazı yenisiyle değiştirmişler garanti kapsamında fakat burda bilkomu aradığımda iphone lara bakmadıklarını sölediler sizce ne yapmalıyım ...?ilgi ve alakanız için şimdiden teşşekürler...
  • Iphonelar tr'de garantisiz heralde, bakan bir yer oldugunu zannetmiyorum, US'den alinan telefonlara

Bu tax konusunda, amerikadan cikarken geri alabiliyor musunuz? alabiliyorsaniz 2 Iphone icin d everiyolar mi taxi geri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi klan

Iphonelar tr'de garantisiz heralde, bakan bir yer oldugunu zannetmiyorum, US'den alinan telefonlara

Bu tax konusunda, amerikadan cikarken geri alabiliyor musunuz? alabiliyorsaniz 2 Iphone icin d everiyolar mi taxi geri?

öğrenci ya da work and travel şeklinde gittiğin zaman alınabildiğini duymuştum ama ben fişi kaybettiğim için tax i geri alamadım türkiye de us garantili iphone lara baka bi yer yok bildiğim kadarıyla.. (bazı rivayetler var bu konuda ama henüz ücretsiz onarım ve değişim yapan bi yer duymadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 6 Kasım 2009; 2:22:23 >
  • aslında ipodların uluslararası garantisi olmasına rağmen iphoneların olmaması gerçekten ilginç bir durum.benim faturam herşeyim yanımda duruyor.zaten benim telefonum ne zaman alındı nasıl alındır hepsinin kaydıda var.işim düşmediği için araştırmadım(umarım işim düşmez) ama garantinin sorun olmaması gerekir
  • JFK da Tax Refund yok.Eger yeni degismediyse.Sanırım 2002 2003 gibi kaltı.
  • US'de VAT (value-add tax) olmadigindan haliyle tax refund'da yok arkadaslar...
    Magazadan alirken odediginiz Sales Tax, eyalete gore miktari/yuzdesi degisen "satis vergisi" farkli birsey...

quote:

Orijinalden alıntı: .:Stewie:.

quote:

Orijinalden alıntı: jedi klan

Iphonelar tr'de garantisiz heralde, bakan bir yer oldugunu zannetmiyorum, US'den alinan telefonlara

öğrenci ya da work and travel şeklinde gittiğin zaman alınabildiğini duymuştum ama ben fişi kaybettiğim için tax i geri alamadım türkiye de us garantili iphone lara baka bi yer yok bildiğim kadarıyla.. (bazı rivayetler var bu konuda ama henüz ücretsiz onarım ve değişim yapan bi yer duymadım)

• Amerika'daki kdv oranları eyaletlere göre değişiyor mu?
  • Degisiyor gerci cok ucurum yok aralarında ama farklı.İnternetten yaptıgınız alıs verislerde yine eyalete baglı olarak degisik oranlı vergi alınıyor.Bazı eyaletlerde hic vergi almıyor internet alısverislerinden.Simdi degistimi bilmiyorum.Boston da yada New York ta internet alısverisine vergi yoktu sanırım.Pitssburgh yada LA de var dı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sascohiba

Selam Arkadaslar
    Yazılanlara bakıp aslında USA gidip gelenler yada ordan arastırma imkanına sahip olan arkadaslar ufak caplıda olsa bildigimiz kadarıyla bir data base olustursak.Mesela su sehir su best buy satıyor su satmıyor filan diye .Milletede bir faydamız olsa.Yazılanları gorunce netten baktım pittsburgh da kactane best buy var diye yaklasık 4 tane cıkardı ama sanırım sadece sehir ici olanlar degil yakın yerlerde dahil buna.Diyorum sunlara mail atıp sorsam kontratsız 8 16 32 3GS satıyormusunuz diye.

çok iyi söylemişsin, mesela ben şu an new york dan alıcam ama zaman kısıtlı odluğu için hepsine bakmaya da vakit yok, new yorkda hangi mağaza satıyor birisi söyleyiverse çok çok makbule geçer,
    hatta alan arkadaşlar hangi şehir hangi mağaza olduğunu yazsa gidecek olan kişilerin çok işine yarar, sascohibanın dediği gibi.
    şimdiden teşekkürler.

• best buy lardan alabilirsin arkadaşım
  • Arkadaslar pple storedan 99 $ a aldıgımız i phone turkıyedecalısıyormu ?sanırım kayıt ettırmek gerekıyormus; kayıt ıcın ne gerekıyor?abim gelirken getirse turkıyede kullanabiiyormuyuz?Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

best buy lardan alabilirsin arkadaşım

cevabın için saol, da bestbuydan alındığını biliyorum da hangisinde satıldığı önemli hepsinde satılmıyor çünkü kontratsız, teşekkürler.
  • Arkadaslar, Ekim`de 62 & Broadway, 5 & 44 BestBuy magazalarinda 8 gb 3G satiliyordu, fiyat vergi ile birlikte 550 $`di. Su an 3Gs var mi bilmiyorum.
  • Selamlar. California'daki bestbuy'ların birinden kontratsız iphone 3gs 16gb alabilmiş olan var mı acaba? (599$+TAX fiyatında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gc1990

Selamlar. California'daki bestbuy'ların birinden kontratsız iphone 3gs 16gb alabilmiş olan var mı acaba? (599$+TAX fiyatında)

aynı şeyi bende merak ediyorum.bu bölgede kontratsız sattığını bildiğiniz herhangi bir bestbuy varsa paylaşmanız çok iyi olur.
  • Arkadaslar kontratsız İphone 3gs 16gb satan bi bestbuy magazası biliyomusunuz ? paylasırsanız cok sevınırım :) Simdiden tesekkürler
  • Hocam bestbuy dan kontratsiz aldiginiz iPhone larda simlock oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.