Şimdi Ara

USA dan İphone 3GS nasıl alınır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

bugun itibariyle iphone 3gs elime gecmis bulunmakta.

internetten alabilirsiniz amerikadan..

yapmaniz gereken ,

www.bvhcell.com adresine girip , illa iphone olmak zorunda degil istediginiz telefonu kredi kartinizla satin alabilirsiniz

ben arastirirken buldum , sonra biraz suphelendim acikcasi acaba fake bir site mi die, sonra baktim , bu sitedeki kisinin EBAY adresine bir hesabi var.. Ebay hesabinda bu kullanicinin adini arattim (internet adresinde kullanicinin EBAY adini bulabilirsiniz) , daha sonra yorumlarina baktim ve hep olumlu mesajlar vardi , musteri memnuniyeti %99.. yorumlarin cogunu okudum ve anladim bu gercek bir site..

daha sonradan 849 dolara , iphone 3gs 32 gb black , telefon aldim.. amerikadan gelicek olan bir arkadasimin adresine yollattim ve bugun arkadasim bana teslim etti..

tertemiz olarak geldi telefon, telefona sadece , blackra1n yuklu .. buda sim kartinin sorunsuz calismasi icin..

www.bvhcell.com adresini inceleyebilirsiniz..

849 dolar fiyati..

KESİNLİKLE REKLAM DEGİLDİR YANLIS ANLASILMASIN

normal bir kullaniciyim onu belirtmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerclub -- 18 Kasım 2009; 20:24:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

Hocam bestbuy dan kontratsiz aldiginiz iPhone larda simlock oluyor mu?

Bende merak ediyorum benimde arkadaism bestbuy'dan kontratsız 3gs 32 gb aldı 3 hafta sonra geliyor ve heycanla bekliyorum :)
    ve dil secenkleirnde tukce yapabiliyormuyum guncelleme sonrasi sorun yasarmıyım ?? sorularımıda ilave edeyim (cevap veren olursa)
  • sdadasdasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahsta -- 27 Aralık 2009; 14:26:00 >
  • Miami tarafinda 2 best buy a baktim kontratsiz satmiyorlar.. Bu taraftan almis olan varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerclub

arkadaslar ,

bugun itibariyle iphone 3gs elime gecmis bulunmakta.

internetten alabilirsiniz amerikadan..

yapmaniz gereken ,

www.bvhcell.com adresine girip , illa iphone olmak zorunda degil istediginiz telefonu kredi kartinizla satin alabilirsiniz

ben arastirirken buldum , sonra biraz suphelendim acikcasi acaba fake bir site mi die, sonra baktim , bu sitedeki kisinin EBAY adresine bir hesabi var.. Ebay hesabinda bu kullanicinin adini arattim (internet adresinde kullanicinin EBAY adini bulabilirsiniz) , daha sonra yorumlarina baktim ve hep olumlu mesajlar vardi , musteri memnuniyeti %99.. yorumlarin cogunu okudum ve anladim bu gercek bir site..

daha sonradan 849 dolara , iphone 3gs 32 gb black , telefon aldim.. amerikadan gelicek olan bir arkadasimin adresine yollattim ve bugun arkadasim bana teslim etti..

tertemiz olarak geldi telefon, telefona sadece , blackra1n yuklu .. buda sim kartinin sorunsuz calismasi icin..

www.bvhcell.com adresini inceleyebilirsiniz..

849 dolar fiyati..

KESİNLİKLE REKLAM DEGİLDİR YANLIS ANLASILMASIN

normal bir kullaniciyim onu belirtmek isterim

dstum biraz pahalı almıssın normalde best buy da 700$ + tax ile 750 gibi bi rakama satılıyodu 100$ komisyon olmus satıcıya..

• Bende abd den almayı düşünüyorum ama yeni üretimlerde de unlock oluyormu 3GS
  • Yani şimdi New York'ta Iphone 3gs alamaz mıyız ?
  • Anlaşılan bi ABD yolu gözüküyor almak için.
  • tax olayı nedır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakannn1907

tax olayı nedır ?

vergi

telefonu almaya gittiginde adam sana 599 dolar diyo ama kasadayken tax ekleniyo ve fiyat 650 dolar civarında oluyo
  • alamanyada ne kadar bu cihaz. 200 euro ya bulabilirmiyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

alamanyada ne kadar bu cihaz. 200 euro ya bulabilirmiyiz...

bulursun bulursun
  • 2 arkadaş 200 euroya ingiltereden ve usa dan getirelim diyorlar. Bi tanıdıkda istersen 400 euroya alamanyadan 10 tane getireyim diyor.Forumdada herkes 650 euro diyor. ben bu işin içinden çıkamadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 4 Ocak 2010; 21:39:05 >
  • quote:

alamanyada ne kadar bu cihaz. 200 euro ya bulabilirmiyiz...

500 Euro gibi bir fiyatı vardı 1-1,5 ay önce
  • quote:

2 arkadaş 200 euroya ingiltereden ve usa dan getirelim diyorlar. Bi tanıdıkda istersen 400 euroya alamanyadan 10 tane getireyim diyor.Forumdada herkes 650 euro diyor. ben bu işin içinden çıkamadım .

hamgi modeli

3g mi yoksa 3gs mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.