Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30/10/2014 tarihinde amazondan 50$ alışveriş yaptım gaanti kredi kartı ile. Hesabımdan 114tl çekmiş. Diğer arkadaşlara bilgi amaçlı olsun diye yazıyorum bunu. Herhalde 1-2 tl komisyon alıyor garanti bankası. Kur'a vurunca 111tl falan yapıyor çünkü.
  • ingbank kredi kartıyla Amazon'dan yaptığım 99.99 USD'lik işlem için 227,98 TL - 9.99 USD'lik işlem için 22,78 TL yansımış ekstreye. toplamda 110 USD PlayStation Store Gift Card alıp hesabıma tanımladım 1 yıllık plus ve gta pre-order yaptım. anlatıldığı kadar kolay gerçekten. 15 USD geri yüklendiğinde de pes 2015 alıp 1 yıl bi daha alışveriş yapmam gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciways

quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Tr paypal açtım us store dan alışveriş yapamadım. Amazonda psn card error veriyor.. arkadaşlar yardımm :(

us paypal ile alışveriş yapabiliyorsun bende de aynı hatayı vermişti. Türkiye paypaldan us paypala para aktarcaksın sonra da alışverişi us paypal ile yapacaksın.

Us paypal nasıl açabiliriz? Yardımcı olucak varmı arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aisiklilar

Beyler amazon.com dan digital game code satın alan oldu mu? Cod:aw için psn kartı satın alırken gördüm. Sanırım bir 50$ bir 10$ kart yükleyip oyunu psn den satın almak yerine oyunu amazondan digital olarak satın alıp redeem kodu ps4'e giriyoruz.

ben satın almıştım. redeem kodu da US psnde geçerli ona dikkat edin. tr psn kabul etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: aisiklilar

Beyler amazon.com dan digital game code satın alan oldu mu? Cod:aw için psn kartı satın alırken gördüm. Sanırım bir 50$ bir 10$ kart yükleyip oyunu psn den satın almak yerine oyunu amazondan digital olarak satın alıp redeem kodu ps4'e giriyoruz.

ben satın almıştım. redeem kodu da US psnde geçerli ona dikkat edin. tr psn kabul etmez.

Teşekkür ederim. Bir daha sefere mümkünse psn kart yerine direkt oyunu almayı deneyeceğim. Wings kart ile 100TL üzeri yurt dışı alışveriş 3 taksit kampanyasıyla çok mantıklı bir alışveriş olacağını düşünüyorum.
  • Hesabı neden bloke edip fax istiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

quote:

Tr paypal açtım us store dan alışveriş yapamadım. Amazonda psn card error veriyor.. arkadaşlar yardımm :(

us paypal ile alışveriş yapabiliyorsun bende de aynı hatayı vermişti. Türkiye paypaldan us paypala para aktarcaksın sonra da alışverişi us paypal ile yapacaksın.

Proksi ile açiliyor TR iplerinden açamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

quote:

Proksi ile açiliyor TR iplerinden açamazsınız.

Vpn ile açmayı başardım sonunda. Yinede teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoshinojisama

ingbank kredi kartıyla Amazon'dan yaptığım 99.99 USD'lik işlem için 227,98 TL - 9.99 USD'lik işlem için 22,78 TL yansımış ekstreye. toplamda 110 USD PlayStation Store Gift Card alıp hesabıma tanımladım 1 yıllık plus ve gta pre-order yaptım. anlatıldığı kadar kolay gerçekten. 15 USD geri yüklendiğinde de pes 2015 alıp 1 yıl bi daha alışveriş yapmam gibi geliyor.

Bu 15 $ geri yukleme code u mail olarak geldimi size?

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

ingbank kredi kartıyla Amazon'dan yaptığım 99.99 USD'lik işlem için 227,98 TL - 9.99 USD'lik işlem için 22,78 TL yansımış ekstreye. toplamda 110 USD PlayStation Store Gift Card alıp hesabıma tanımladım 1 yıllık plus ve gta pre-order yaptım. anlatıldığı kadar kolay gerçekten. 15 USD geri yüklendiğinde de pes 2015 alıp 1 yıl bi daha alışveriş yapmam gibi geliyor.

7 kasım da geri yüklenecek 5 aralık son kullanma tarihi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

7 kasım da geri yüklenecek 5 aralık son kullanma tarihi.

Tesekkurler

• kunlanmadim icin american psn var oyunlarida surekli oynicam oyunlari psnden aliyom
    gta aldim dun psn card alip
    amazondan
    fifa ilk cıktında
    almiştim
    15 gun beklcem tr erken gelebilir oyun yuksek fiyatlar
    psn kardesli bilsem paylasirim sizle bilmiyom nasil olcani
  • İndia ve hon kongda ininal geçiyor mu geçiyorsa hangisinde geçiyor
  • Herkese merhaba, 14 günlük deneme üyeliği için us psn'e enparayı tanıttım kabul etti.Enpara ile bir şeyler satın alabilen var mı peki? Aldıysa da komisyon oluyor mu ? Teşekkürler cevap veren herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

İndia ve hon kongda ininal geçiyor mu geçiyorsa hangisinde geçiyor

HK'da ank_yer_6 nickli arkadaş ininal'la alışveriş yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracedy6

Herkese merhaba, 14 günlük deneme üyeliği için us psn'e enparayı tanıttım kabul etti.Enpara ile bir şeyler satın alabilen var mı peki? Aldıysa da komisyon oluyor mu ? Teşekkürler cevap veren herkese.

Alisveris yapamazsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonda black friday indirimleri basladi diye mail geldi. Henuz cok bir sey yok ama :)

Knack 20 dolar
    Lego movie oyunu 20 dolar
    infamous 30 dolar
    ufc 30 dolar

Tabi kutulu oyun bunlar.
  • Amazonda black friday indirimleri basladi diye mail geldi. Henuz cok bir sey yok ama :)

Knack 20 dolar
    Lego movie oyunu 20 dolar
    infamous 30 dolar
    ufc 30 dolar

Tabi kutulu oyun bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcgamesupply da 20dolar psn card icin indirim var 18 dolar cekiyor ve islem ucreti almıyor.Ancak indirimli kodu bir kez alabilirsiniz diyor.Acaba 3 farklı hesap acip aynı paypal ile kod alabilirmiyiz :)
  • PS3 US PSN'de paypal desteği çekildi mi? paypal ile ödeme yapma seçeneği çıkmıyor bende?
    3 sçenek var: credit card,code ve pay by mobile. neden paypal ile ödeme seçeneği çıkmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 4 Kasım 2014; 5:50:10 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.