Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kanarya75

Hocam kredi kartı ile mi aldınız? İninal çalışıyor mu bilginiz var mı?

Ziraatin bankkartıyla aldım. Ininal kart hakkında bir fikrim yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bana yardımcı olurmusun turkıye psn ana hesabım var fakat us oyunlar dolar uzerınden gayet uygun gelıyor turkyıe gore ben sımdı us hesap acam ama turkıye ana hesabım troply lerımde durmasını ıstıyorum nasıl yapacm bu mevuzuyu usden oyun alıp turkyıden tropy nasıl kasabılırım derdımı umarım anlatabılmsındır bana acıklar yardımcı olursa çok makbule gecer teşekkurler.
  • Paypalimde sadece kredi kartım tanımlıyken başka bir paypal hesabına para gönderimi yapabiliyormuyum? Veya kredi kartımdan paypal bakiyeme transfer yapabiliyormuyum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciways

İlker bey öncelikle selamlar,

Sizin bu konudaki tecrübelerinizi az da olsa okuyarak farkettim. Müsadenizle birkaç sorum olacak tabi cevaplamak istemeyebilirsiniz de...
    Benim tr hesabım var bu hesap ana hesap olarak işaretli. Bu hesapta plus üyeliğim de var.

1. Fifa 15 ultimate team edition disk aldım. Ancak oyun amerika bölgeli çıktı. Bu yüzden dlc lerini indiremedim. Ps4 konsolda bir de amerika hesabı açmıştım. Oradan giriş yapıp reedem kodları girdiğimde kabul etti ve indirdim. Sanıyorum tr hesabımda bu eklentileri oynayamayacağım doru mudur?

2. Us hesabı ana hesap yaptığımda tr hesabım otomatikmen secondary hesap mı oluyor? Us hesabımdan indirdiğim oyunları ve dlc leri tr hesabımda oynayabilir miyim?

Şimdiden teşekkür ederim...

1-) Amerika hesabınızı ana hesap yapın, oradan indirdiğiniz bütün eklenti ve oyunları, secondary olan TR hesabınızda oynayabilirsiniz. Sadece oyunun bölgesiyle ona indirilen eklenti aynı bölge olacak, hangi ülkenin hesabından oynandığının bir önemi yok. Sizin kutulu aldığınız FIFA 15' in Amerika bölge (1.bölge) çıkmış olması çok yerinde olmuş. Çünkü, FIFA 15'in eklentilerini de Amerika hesabınızdan (1.bölge) alıp, istediğiniz hesabınızdan oynayabilirsiniz. USA PS Store sayesinde, FIFA 15 eklentilerini de, TR PS Store' un kazık fiyatlarından etkilenmeden alacaksınız.

2-) Evet, bir hesabı ana hesap yapınca, önceki ana hesap secondary oluyor. Evet oynayabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: musty577

hocam bana yardımcı olurmusun turkıye psn ana hesabım var fakat us oyunlar dolar uzerınden gayet uygun gelıyor turkyıe gore ben sımdı us hesap acam ama turkıye ana hesabım troply lerımde durmasını ıstıyorum nasıl yapacm bu mevuzuyu usden oyun alıp turkyıden tropy nasıl kasabılırım derdımı umarım anlatabılmsındır bana acıklar yardımcı olursa çok makbule gecer teşekkurler.

USA PSN hesabınızı ana hesap yapın, oradan indirdiğiniz bütün eklenti ve oyunları, secondary olan TR hesabınızda oynayabilirsiniz ve trophylerinizi kaybetmeden, kasmaya devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Kasım 2014; 21:27:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ciways

İlker bey öncelikle selamlar,

Sizin bu konudaki tecrübelerinizi az da olsa okuyarak farkettim. Müsadenizle birkaç sorum olacak tabi cevaplamak istemeyebilirsiniz de...
    Benim tr hesabım var bu hesap ana hesap olarak işaretli. Bu hesapta plus üyeliğim de var.

1. Fifa 15 ultimate team edition disk aldım. Ancak oyun amerika bölgeli çıktı. Bu yüzden dlc lerini indiremedim. Ps4 konsolda bir de amerika hesabı açmıştım. Oradan giriş yapıp reedem kodları girdiğimde kabul etti ve indirdim. Sanıyorum tr hesabımda bu eklentileri oynayamayacağım doru mudur?

2. Us hesabı ana hesap yaptığımda tr hesabım otomatikmen secondary hesap mı oluyor? Us hesabımdan indirdiğim oyunları ve dlc leri tr hesabımda oynayabilir miyim?

Şimdiden teşekkür ederim...

1) fifada girdiginiz kodlarla fut icin pack falan veriyor, bunlari sadece us hesapta acabilirsiniz. Cunku eklenti olarak degil, direk oyun icine geliyor o ultimate edition avantajlari.
    2) iki hesabiniz da ana hesap olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Sony, E3 de PS4 ü ilk tanıttığı zaman bir PS4 de bir ana hesap olabilir demişti. Bende bir ana hesap oluyor diye biliyorum. Çünkü, bir hesabı ana hesap yaptı mı, önceki ana hesap otomatikman secondary oluyor ama bize secondary olduğu ile ilgili bir uyarı çıkmıyor ama secondary oluyor. Çünkü, aynı PS4 de oynanan iki kişilik oyunlarda, oyun secondary hesaptan alındıysa, ikinci oyuncunun diğer hesaplardan oyuna giriş yapması için DS4 kandırma yöntemi kullanılıyor.

Eğer senin dediğin gibi, PS4 bir den fazla ana hesaba müsaade ediyorsa, hiç kimsenin DS4 kandırma yöntemi yapmasına gerek yok, hesapların hepsini ana hesap yaptı mı, bütün hesaplar bir birinin oyununa girer çıkar.

Ya senin, ya benim bir yerde yanlışı var hocam. Bir PS4'e gerçekten kaç tane ana hesap tanımlanabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Sony, E3 de PS4 ü ilk tanıttığı zaman bir PS4 de bir ana hesap olabilir demişti. Bende bir ana hesap oluyor diye biliyorum. Çünkü, bir hesabı ana hesap yaptı mı, önceki ana hesap otomatikman secondary oluyor ama bize secondary olduğu ile ilgili bir uyarı çıkmıyor ama secondary oluyor. Çünkü, aynı PS4 de oynanan iki kişilik oyunlarda, oyun secondary hesaptan alındıysa, ikinci oyuncunun diğer hesaplardan oyuna giriş yapması için DS4 kandırma yöntemi kullanılıyor.

Eğer senin dediğin gibi, PS4 bir den fazla ana hesaba müsaade ediyorsa, hiç kimsenin DS4 kandırma yöntemi yapmasına gerek yok, hesapların hepsini ana hesap yaptı mı, bütün hesaplar bir birinin oyununa girer çıkar.

Ya senin, ya benim bir yerde yanlışı var hocam. Bir PS4'e gerçekten kaç tane ana hesap tanımlanabiliyor.

Benim ps4te 3 tane primary var. Oluyor yani hocam. Senin dediğin şöyle;

*KKK hesabımı ps4ümde primary yaptım. Bu yüzden başka bir ps4te KKK hesabı primary olamaz. Ama secondary olarak başka bir ps4e eklenebilir

*KKK primary olarak benim ps4ümde var zaten. Ekstra olarak YYY hesabını da ekliyorum ve onu da primary yapıyorum. Yine sorun yok. İki hesap da primary olarak kullanılabilir.

Yani sonuç;

Her hesap sadece bir ps4te primary olabilir. Ancak bir ps4te birden fazla(max 16 diye biliyorum) primary hesap olabilir.

• Black Friday (28 kasım diyorlar) indirimlerinde 12 aylık ps plus bu sene de 25-30 dolara düşer mi sizce amazon'da?

Bir de ps plus'ı US PSN'de aktive ettikten sonra ileride PS4'e tanıtacağımız her hesapta mı yararlanabiliyoruz yoksa aktive ederken hali hazırda tanıtılmış hesaplarda mı sadece?

Yani ileride 3. bir hesabı tanıtsak onda ps plus'ın bedava oyunlarını oynayabilir miyiz?
  • 16 hesaba kadar ana hesap yapılabiliyor hocam. Onun dışında da geçici guest hesapları açılabiliyor.

"How many local accounts does the PS4 system support?
    The PS4 system supports up to 16 local accounts, in addition to temporary guest accounts."

http://blog.eu.playstation.com/2013/10/30/playstation-4-the-ultimate-faq/#sect8
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Hocam arkadaslar yazmis ama ben de soyle aciklayayim.

Bir PSN hesabi sadece bir makinede ana hesap yapilabilir, ama bir makinede birden fazla ana hesap bulunabilir.

Benim makinemde su an 3 farkli oyun olan 3 farkli psn hesabi ve kendi oynadigim hesap ana hesap mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: dermansen

Black Friday (28 kasım diyorlar) indirimlerinde 12 aylık ps plus bu sene de 25-30 dolara düşer mi sizce amazon'da?

Bir de ps plus'ı US PSN'de aktive ettikten sonra ileride PS4'e tanıtacağımız her hesapta mı yararlanabiliyoruz yoksa aktive ederken hali hazırda tanıtılmış hesaplarda mı sadece?

Yani ileride 3. bir hesabı tanıtsak onda ps plus'ın bedava oyunlarını oynayabilir miyiz?

Ilk soru amazon'un insafina kalmis.

Ikinci soru: herhangi bi ana hesapta plus olsun yeter. Diger butun hesaplarda etkili olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Arkadaslar Ben Ilk TR psn acmistim e haliyle aldigim oyunlarda ilk onla calisti Pek Bu US Psn Hong Kong Psn Bilmiyordumda
    US Psn actim birde Bugn Hong Kong psn actim
    simdi sorum su
    1-) Ben Plusu Hong Kongtan Veya US psn den almayi istiyorum ilk defa alicam da simdi TR yi kullaniyorum o aldigim Plus Sadece US yada Hong Kongdami Kalicak ??
    2-) vede Oyunlarida Hong Kong dan alsam nasil olucak TR psn de oynayabilmrm icin Sıkıntı yaratir mi ? Yada TR psnde oynayamazmiyim ?
    3-) Son olarakda Bu O X farkli falan diyorlar HK psn de ne kadsr dogru ?

Simdiden tesekkurler Lutfen bilgilendirirseniz sevinirim

1) Tek plus hesabı bütün hesaplarda kullanabilirsin.

2)Oynayabilirsin.

3)0 ve X farklı olduğu doğru , mesela PES 15'in ismi orada Winning Eleven 2015.Ve onay tuşu o oyunda 0 , geri tuşu X.Ancak bu bütün oyunlarda bu şekilde ters mi onu bilmiyorum

kaynak yapmış gibi oldum ancak bir sorum var tek plus hesabı bütün hesaplarda kullanabilirsin denmiş benim tr psnde plus hesabım var ancak yeni açtığım us psnde geçerli değil şuan bunu sebebi nedir

bir diğer sorumda us paypal ile us psnden oyun almaya girdiğimde ödeme seçeneğini paypal olarak seçip us paypala girdiğimde sadece kredi kartı bilgilerini girmek için bir sayfa çıkıyor karşıma us paypala gönderdiğim parayla nasıl oyunu alıcam acaba yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Paypalimde sadece kredi kartım tanımlıyken başka bir paypal hesabına para gönderimi yapabiliyormuyum? Veya kredi kartımdan paypal bakiyeme transfer yapabiliyormuyum?

PayPal hesabınızda bakiye yoksa ve kredi kartı ekliyse kartın limiti doğrultusunda para gönderebilirsiniz. Para kredi kartından çekilir fakat belirli bir yüzde komisyon / işlem ücreti alır. Yüzde kaç bilmiyorum. Deneyin para göndermeyi o esnada şu kadar para kesilecek diyecektir. Maalesef ülkemizde PayPal kredi kartından veya banka hesabından PayPal hesabına bakiye yükleme özelliği kullanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merthaberdar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Arkadaslar Ben Ilk TR psn acmistim e haliyle aldigim oyunlarda ilk onla calisti Pek Bu US Psn Hong Kong Psn Bilmiyordumda
    US Psn actim birde Bugn Hong Kong psn actim
    simdi sorum su
    1-) Ben Plusu Hong Kongtan Veya US psn den almayi istiyorum ilk defa alicam da simdi TR yi kullaniyorum o aldigim Plus Sadece US yada Hong Kongdami Kalicak ??
    2-) vede Oyunlarida Hong Kong dan alsam nasil olucak TR psn de oynayabilmrm icin Sıkıntı yaratir mi ? Yada TR psnde oynayamazmiyim ?
    3-) Son olarakda Bu O X farkli falan diyorlar HK psn de ne kadsr dogru ?

Simdiden tesekkurler Lutfen bilgilendirirseniz sevinirim

1) Tek plus hesabı bütün hesaplarda kullanabilirsin.

2)Oynayabilirsin.

3)0 ve X farklı olduğu doğru , mesela PES 15'in ismi orada Winning Eleven 2015.Ve onay tuşu o oyunda 0 , geri tuşu X.Ancak bu bütün oyunlarda bu şekilde ters mi onu bilmiyorum

kaynak yapmış gibi oldum ancak bir sorum var tek plus hesabı bütün hesaplarda kullanabilirsin denmiş benim tr psnde plus hesabım var ancak yeni açtığım us psnde geçerli değil şuan bunu sebebi nedir

bir diğer sorumda us paypal ile us psnden oyun almaya girdiğimde ödeme seçeneğini paypal olarak seçip us paypala girdiğimde sadece kredi kartı bilgilerini girmek için bir sayfa çıkıyor karşıma us paypala gönderdiğim parayla nasıl oyunu alıcam acaba yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler .

Plus satın aldığınız hesabı PS4'de ana hesap olarak ayarlarsanız diğer hesaplarda kullanabilirsiniz plus üyeliği.Diğer sorunuzun cevabını bilmiyorum henüz ben kartla oyun satın almadım

• Beyler hazır aklıma gelmişken söyleyim.Sakın TR PSN denilen soygunculardan oyun almayın aldırtmayın.Arkadaşlarınızı uyarın bu konuda.Benim bir arkadaşım ben henüz bu konuları bilmezken ve haberim olmadan TR PSN'den FIFA 15 ve 2K 15'i 209+209 toplamda 418 tl'ye almış. Yazık günah burada sanmıyorum ki hiçbirimiz zengin değiliz.Zengin olsak bile yinede yazık günah bu haksızlığa haksız kazanca dur demeliyiz.Sony TR çalışanlarının ballı maaşları'nı biz HAKSIZ şekilde ödeyecek değiliz.

• quote:

Beyler hazır aklıma gelmişken söyleyim.Sakın TR PSN denilen soygunculardan oyun almayın aldırtmayın.Arkadaşlarınızı uyarın bu konuda.Benim bir arkadaşım ben henüz bu konuları bilmezken ve haberim olmadan TR PSN'den FIFA 15 ve 2K 15'i 209+209 toplamda 418 tl'ye almış. Yazık günah burada sanmıyorum ki hiçbirimiz zengin değiliz.Zengin olsak bile yinede yazık günah bu haksızlığa haksız kazanca dur demeliyiz.Sony TR çalışanlarının ballı maaşları'nı biz HAKSIZ şekilde ödeyecek değiliz.

Yazık etmiş parasına. İnsan hiç mi sorgulamaz neden bu kadar pahalı diye? Sitem edip almaması lazımdı. Neyse olmuş artık. Siz yardımcı olursunuz bundan sonra ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

Beyler hazır aklıma gelmişken söyleyim.Sakın TR PSN denilen soygunculardan oyun almayın aldırtmayın.Arkadaşlarınızı uyarın bu konuda.Benim bir arkadaşım ben henüz bu konuları bilmezken ve haberim olmadan TR PSN'den FIFA 15 ve 2K 15'i 209+209 toplamda 418 tl'ye almış. Yazık günah burada sanmıyorum ki hiçbirimiz zengin değiliz.Zengin olsak bile yinede yazık günah bu haksızlığa haksız kazanca dur demeliyiz.Sony TR çalışanlarının ballı maaşları'nı biz HAKSIZ şekilde ödeyecek değiliz.

Yazık etmiş parasına. İnsan hiç mi sorgulamaz neden bu kadar pahalı diye? Sitem edip almaması lazımdı. Neyse olmuş artık. Siz yardımcı olursunuz bundan sonra ;)

Sorma yaw inan içim acıdı verdiği o paraya.Benden önce aldı PS4'ü.Benim haberim yoktu hoş olsada olaya tam hakim değildim 1 hafta 10 gün öncesine kadar.Buradaki konular ve arakadaşlar sağolsun baya bilgilendik Ama uyardım bundan sonra almayacak tabiki TR Psn'den

• Beyler garanti bankası banka kartıyla turkiye paypal hesabına veya direk amerika paypal hesabına para yatırabilirmiyiz peki ?

• Paypal için soruyorum paypal bakiyemde 30 tl var onodemeli kartta 15 tl diğer hesaba 45 tl gonderebilir miyim

• Arkadaslar usa psnden call of duty advanced warfare alan var mi

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.