Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Bu Amazon takıntınız nedir anlamadım arkadaşlar, PSN CARD satan bir sürü alternatif site keşfettik, üstelik Amazon gibi ABD den adres derdi yok ve bu sitelerin çoğu, redeem kodu Amazondan daha hızlı mail atıyor.

İllede Amazon demenin mantığını çözemedim. Bırakın alternatif siteleri, artık, paypal ile de alışveriş yapabiliyoruz. Paypal $60 para transferine $3 komisyon alıyor. Daha ne olsun. Bu imkanları sunan şirketler olmasa, işin ucunda TR PSN den 150+ TL ye hatta 200+ TL ye oyun almak var.

1) Hiç komisyon almıyor. 20 dolar kartı 19.99 dolara alıyorsunuz.
    2) Madem oyunu ucuza almaya çalışıyoruz, bırakın en ucuzunu alalım. Paypal ile neden 7 lira fazla ödeyelim?

Ayrıca amazon'da alışverişi tamamlayınca kod direk ekranda görülüyor. Geçen yıl ilk aldığım kart hariç (1 saat sonra gelmişti) hiçbirinde mail beklemeden direk site üzerinden kodu aldım. Diğer siteler daha ödeme yapmadan veriyor galiba kodu size bu kadar hızlılarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Arkadaşlar amazondan ilk 20 dolarlik psn card alisverisimi yaptim ilk basta hersey tamam fakat sonrasinda 100 dolar daha aldim ama hesabima gecmedi napmam lazim karttan da cekmis kafayi yiyecem ya.Bir de amazonda ilk alisverislerde sıkınti cikariyormus ben de ikinci seferde cikardi millet nasil yapiyor da ben de sorun cikariyor.mail mi atmam lazim simdi

Verdiği hata nedir? İlk seferde alırken kodu 2-3 saat sonra yollayabiliyor veya hesabı bloke edip parayı karta iade ediyor. Merak etmeyin amazon'da paranız kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Bu Amazon takıntınız nedir anlamadım arkadaşlar, PSN CARD satan bir sürü alternatif site keşfettik, üstelik Amazon gibi ABD den adres derdi yok ve bu sitelerin çoğu, redeem kodu Amazondan daha hızlı mail atıyor.

İllede Amazon demenin mantığını çözemedim. Bırakın alternatif siteleri, artık, paypal ile de alışveriş yapabiliyoruz. Paypal $60 para transferine $3 komisyon alıyor. Daha ne olsun. Bu imkanları sunan şirketler olmasa, işin ucunda TR PSN den 150+ TL ye hatta 200+ TL ye oyun almak var.

1) Hiç komisyon almıyor. 20 dolar kartı 19.99 dolara alıyorsunuz.
    2) Madem oyunu ucuza almaya çalışıyoruz, bırakın en ucuzunu alalım. Paypal ile neden 7 lira fazla ödeyelim?

Ayrıca amazon'da alışverişi tamamlayınca kod direk ekranda görülüyor. Geçen yıl ilk aldığım kart hariç (1 saat sonra gelmişti) hiçbirinde mail beklemeden direk site üzerinden kodu aldım. Diğer siteler daha ödeme yapmadan veriyor galiba kodu size bu kadar hızlılarsa

Peki o zaman, "Amazondan aldım, kodum gelmedi" mesajlarını görmeye devam edeceğiz. Ben sorun yaşayan arkadaşlar için yazmıştım.

Amazon $100 lık PSN Card'ı $99,99 a satıyor. Offgamers ise $100 lık ($50x2 bundle) PSN Card'ı $98,99 a satıyor. Bu durumda offgamers amazondan daha ucuza satıyor. Hepimiz offgamers dan alalım.

http://www.offgamers.com/playstation-network/playstation-network-card-us/playstation-network-card-us-c-4999-5329-5330.ogm

Bence komisyonu çok kafaya takmamak gerekiyor. Hele ki Playstation Game Sharing (PSN Kardeşlik) yapanlar hiç takmasın. Dar gelirli biri olduğum halde komisyonu kafaya takmıyorum, bana bu güzelliği yapanlara bende bir güzellik yapmak istiyorum. O yüzden komisyonu kabulleniyorum. Bizi TR Playstation Store' un cehennem ateşinden kurtaranlardan Allah razı olsun.

Yinede herkesin kendi tercihi, saygım var.

• Amazondan için sorunsuz adres telefon bilgisi eklerseniz baya faydası dokunur konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar amazondan ilk 20 dolarlik psn card alisverisimi yaptim ilk basta hersey tamam fakat sonrasinda 100 dolar daha aldim ama hesabima gecmedi napmam lazim karttan da cekmis kafayi yiyecem ya.Bir de amazonda ilk alisverislerde sıkınti cikariyormus ben de ikinci seferde cikardi millet nasil yapiyor da ben de sorun cikariyor.mail mi atmam lazim simdi

Verdiği hata nedir? İlk seferde alırken kodu 2-3 saat sonra yollayabiliyor veya hesabı bloke edip parayı karta iade ediyor. Merak etmeyin amazon'da paranız kalmaz.

Hesabımı bloke etti inşallah paramı geri verirler zaten mail atacağım sorun nedir diye bu arada offgamersdanalışveriş yapanların tecrübelerini Öğrenmek isterimamazon bana pek sağlıklı gelmedi.offgamers da kendi para kumbarası var herhalde oraya atındiyor pek anlamadım ingilizcem yok

• Daha amazondan kart almadım ama planlıyorum. İlk denemede biraz geç geliyormuş anladığım kadarıyla. Ondan sonra da bir sorun çıkar mı acaba? Tongaya düşmek istemem.
  • Amazonda paranız kalmaz. Dünyanın en dürüst alışveriş şirketidir. Sizden fax isterlerse, çözümü basit, ne yapmanız gerektiğini "Kabune" arkadaş açıkladı.
  • quote:

quote:

quote:

Hesabımı bloke etti inşallah paramı geri verirler zaten mail atacağım sorun nedir diye bu arada offgamersdanalışveriş yapanların tecrübelerini Öğrenmek isterimamazon bana pek sağlıklı gelmedi.offgamers da kendi para kumbarası var herhalde oraya atındiyor pek anlamadım ingilizcem yok

Offgamerstan alışveriş yaptım. Üye olup 50$ psn card sipariş verip kodun bana gelmesi ve sonra us psne kodu girip plus almam 5dk sürmemiştir herhalde toplamda.

• Yalnız ben ininal kullanıyorum kredi kartı değil. Olası bir durumda zorda kalırım. Artı ingilizceme de pek güvenmiyorum. Ne problemli bu konsol ya aldığıma alacağıma pişman oldum.
  • armutyus A kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi kartı ile mi aldınız? İninal çalışıyor mu bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Amazonda ininal kart da geciyor encard da. Sorun yasamazsiniz. Olmadi once 10 dolarlik kart alip oyle deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Amazonda ininal kart da geciyor encard da. Sorun yasamazsiniz. Olmadi once 10 dolarlik kart alip oyle deneyin.

Amazonda çalıştığını biliyorum. Ben offgamers için sormuştum. Baksana amazon bile olsa gift card alırken sorun yaşayanlar olmuş üstüne üstlük ben ininal kullanacağım. Olası bir sorunda zor anlar yaşanabilir. Olmadı en ucuzundan alarak deneme yapmak zorunda kalacağım.
  • Amazon'dan bugüne kadar 4-5 defa Gift-card aldığım oldu. Daha bugüne kadar bir problem yaşamadım. Nedense Amazon'a diğer sitelerden daha çok güveniyorum.

Pay-Pal'ın avantajını tam anlayamadım. Hem komisyon alıyor hem daha çok uğraşıyorsun. İki ayrı yere paypal hesabı tanıtmak, para transferi yapmak vs.
    Giftcard'a göre avantajları nedir anlamadım (Gift card'daki kod gelmeme gibi risklerin olmamasından başka avantajı var mı?)
  • quote:

3D si açık olan her kart geçer.Maestro dahil yerer ki 3D si olsun.
  • Arkadaşlar paypal amerika hesabı açtım ve türkiye hesabımdan 10 dolar+ komisyon 0,69 dolar= 10,69 dolar gönderdim. psn store amerika hesabımdan girip alışverişten paypal ile giriş yaptım(amerika paypal) ve ödemeyi kabul etti. Amerika hesabıma 10 dolar yatırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Amazon'dan bugüne kadar 4-5 defa Gift-card aldığım oldu. Daha bugüne kadar bir problem yaşamadım. Nedense Amazon'a diğer sitelerden daha çok güveniyorum.

Pay-Pal'ın avantajını tam anlayamadım. Hem komisyon alıyor hem daha çok uğraşıyorsun. İki ayrı yere paypal hesabı tanıtmak, para transferi yapmak vs.
    Giftcard'a göre avantajları nedir anlamadım (Gift card'daki kod gelmeme gibi risklerin olmamasından başka avantajı var mı?)

15 dolarlik oyunlari alabilmek mesela en buyuk faydasi

• Tr paypal açtım us store dan alışveriş yapamadım. Amazonda psn card error veriyor.. arkadaşlar yardımm :(

• quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Tr paypal açtım us store dan alışveriş yapamadım. Amazonda psn card error veriyor.. arkadaşlar yardımm :(

Tr paypal acip us paypal a para gonderip oyle alisveris yapiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Tr paypal açtım us store dan alışveriş yapamadım. Amazonda psn card error veriyor.. arkadaşlar yardımm :(

us paypal ile alışveriş yapabiliyorsun bende de aynı hatayı vermişti. Türkiye paypaldan us paypala para aktarcaksın sonra da alışverişi us paypal ile yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciways -- 1 Kasım 2014; 15:06:56 >
  • İlker bey öncelikle selamlar,

Sizin bu konudaki tecrübelerinizi az da olsa okuyarak farkettim. Müsadenizle birkaç sorum olacak tabi cevaplamak istemeyebilirsiniz de...
    Benim tr hesabım var bu hesap ana hesap olarak işaretli. Bu hesapta plus üyeliğim de var.

1. Fifa 15 ultimate team edition disk aldım. Ancak oyun amerika bölgeli çıktı. Bu yüzden dlc lerini indiremedim. Ps4 konsolda bir de amerika hesabı açmıştım. Oradan giriş yapıp reedem kodları girdiğimde kabul etti ve indirdim. Sanıyorum tr hesabımda bu eklentileri oynayamayacağım doru mudur?

2. Us hesabı ana hesap yaptığımda tr hesabım otomatikmen secondary hesap mı oluyor? Us hesabımdan indirdiğim oyunları ve dlc leri tr hesabımda oynayabilir miyim?

Şimdiden teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.