Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

İlker kardeşim öncelikle konu hakkında insanları bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Şimdi offgamersdan alışveriş yapmak istiyorum sorularım şu olacak.

1-Kredi kartımla alışveriş yaptığımda tıpkı amazondaki gibi amerikada bir adres seçmemiz gerekiyor mu?

2-Az önce bir arkadaş yazmıştı siteden ps card satın almış ikinci sefer tekrar satın alamamış acaba offgamers da böyle bir sorun oluşur mu?

Teşekkür ederim..

Rica ederim. Amacım, sizlerin cebinden, gençlerin cebinden daha az para çıkmasına vesile olmak. Gençlik dönemini yaşamış, görmüş, geçirmiş biri olarak, 1 liranın bile ne kadar değerli olduğunu iyi bilirim. Üstelik bu hayatta, Sony Türkiye çalışanlarının maaşını ödemek için para kazanmıyoruz. Bizimde bir hayatımız, bir bütçemiz var. 150+ TL ye oyun satmak nedir ya, hele 200+ TL ye satılanlara diyecek bir şey bulamıyorum. Birde dijital oyun haaa, kutu, disk, kitapçık, dağıtım, sergileme masrafı da yok, hangi akla hizmet bu fiyatları belirliyorlarsa artık. O yüzden, en pahalı oyun fiyatı, 150TL altına düşene kadar, TR Playstation Store dan uzak durmakta fayda var.

1-) Offgamers dan alışveriş konusunda "ajdarvevo" arkadaş, benden daha bilgili, bu konuda ona danışırsanız, size daha net bilgi verecektir. Bir önceki sayfanın en üstünde mesajı var. Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum, bu konun altında paylaşırsanız, hepimiz faydalanırız.

2-) Sorun olabilir de olmayabilir de, "ajdarvevo" arkadaş daha net bilgi verecektir. Sorun olsa bile, PSN Card alacak bir sürü alternatif site var.

quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

SIMDI BEN Us hesabindayim da US hesabi plus benim Ana Hesap Yaptim bunu simdi TR hesabina giriyorum orda Plus Isareti olmuyor US hesabinda sadece plus isareti var ?

Ek olarak ben simdi US den oyun alicam ornek olarak onla oncede aldigim Plus Ile gelen oyunlari bir bakiyim TR de caliscak mi diye ama gostermiyor bile oyunlari bazilarinda da Lisans Sahibi Kullanici acabilir diyo Yani Sadece US psnde acabilir diyor TR den girmiyor .
    Bunlar plus olanlar icin simdi normal oyun aldigimda o oyunu NASIL CALISTIRCAM TR DE ?

Son olarakta PLUS US psn de oldugu icin TR psn deki Oyunlarin Savelerini PLUS cevrimici olarak kayit etmiyor kendim denedim yine Cevrimici Depola alanina kayit et diyince PLUS ekranina aktariyor TR de normal mi bu ? Yani cevrimici kayit yapmz mi US psndeki plud TR psn icin ?

1-) Plus üyeliğini hangi hesaptan aldıysanız, artı işareti o hesapta olur ve "kayıt dosyalarını çevrimiçi bulut depolama" özelliğinden, sadece o hesap yararlanır. Bu hesabı ana hesap yaptığınızda, PS4' ünüz de ki diğer tüm hesaplar, tıpkı Plus üyesiymiş gibi, online oyun oynama özelliğine kavuşur. Fakat, artı işareti ve "kayıt dosyalarını çevrimiçi bulut depolama" özelliği olmaz. Kayıt dosyalarını, saniyeler içinde USB belleğe atıp, uygun bir yerde saklayabilirsiniz. Ben, 2 ayda 1 kez, USB ye aktarır, bilgisayarımda ki klasörde saklarım. O yüzden, çevrimiçi bulut depolama elzem bir özellik değil. Hesabımızda artı işaretinin olması da mühim değil, artı olunca VIP falan olmuyoruz. Sony bize daha farklı davranmıyor. Önemli olan online oynayabilmek, oda zaten, plus üyesi hesabı ana hesap yapınca otomatikman oluyor.

2-) Oyunun alındığı hesabı, ana hesap yaptığınız sürece, diğer hesaplardan oynayabilirsiniz. Kilit resmi varsa, ayarların altında lisanları yenile var. O işlemi yapınız. Bu işlemi, her iki hesaptan da girip yapınız.

Not: PSN bakımdayken, bazen dijital alınan oyunlara girilmiyor. Sadece kutulu oyunlara giriliyor. Mesela 2-3 gün önceki bakımda, hepimizin dijital oyunlarına kilit geldi. Bakım bitince kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 30 Ekim 2014; 20:16:15 >

• Orijinalden alıntı: By..Emre

SIMDI BEN Us hesabindayim da US hesabi plus benim Ana Hesap Yaptim bunu simdi TR hesabina giriyorum orda Plus Isareti olmuyor US hesabinda sadece plus isareti var ?

Ek olarak ben simdi US den oyun alicam ornek olarak onla oncede aldigim Plus Ile gelen oyunlari bir bakiyim TR de caliscak mi diye ama gostermiyor bile oyunlari bazilarinda da Lisans Sahibi Kullanici acabilir diyo Yani Sadece US psnde acabilir diyor TR den girmiyor .
    Bunlar plus olanlar icin simdi normal oyun aldigimda o oyunu NASIL CALISTIRCAM TR DE ?

Son olarakta PLUS US psn de oldugu icin TR psn deki Oyunlarin Savelerini PLUS cevrimici olarak kayit etmiyor kendim denedim yine Cevrimici Depola alanina kayit et diyince PLUS ekranina aktariyor TR de normal mi bu ? Yani cevrimici kayit yapmz mi US psndeki plud TR psn icin ?

1-) Plus üyeliğini hangi hesaptan aldıysanız, artı işareti o hesapta olur ve "kayıt dosyalarını çevrimiçi bulut depolama" özelliğinden, sadece o hesap yararlanır. Bu hesabı ana hesap yaptığınızda, PS4' ünüz de ki diğer tüm hesaplar, tıpkı Plus üyesiymiş gibi, online oyun oynama özelliğine kavuşur. Fakat, artı işareti ve "kayıt dosyalarını çevrimiçi bulut depolama" özelliği olmaz. Kayıt dosyalarını, saniyeler içinde USB belleğe atıp, uygun bir yerde saklayabilirsiniz. Ben, 2 ayda 1 kez, USB ye aktarır, bilgisayarımda ki klasörde saklarım. O yüzden, çevrimiçi bulut depolama elzem bir özellik değil. Hesabımızda artı işaretinin olması da mühim değil, artı olunca VIP falan olmuyoruz. Sony bize daha farklı davranmıyor. Önemli olan online oynayabilmek, oda zaten, plus üyesi hesabı ana hesap yapınca otomatikman oluyor.

2-) Oyunun alındığı hesabı, ana hesap yaptığınız sürece, diğer hesaplardan oynayabilirsiniz. Kilit resmi varsa, ayarların altında lisanları yenile var. O işlemi yapınız. Bu işlemi, her iki hesaptan da girip yapınız.

Not: PSN bakımdayken, bazen dijital alınan oyunlara girilmiyor. Sadece kutulu oyunlara giriliyor. Mesela 2-3 gün önceki bakımda, hepimizin dijital oyunlarına kilit geldi. Bakım bitince kalktı.

Öncelikle Ayrıntılı Cevap Verdiğiniz için Teşekkür Ederim. Çok İyi oldu bunları bilmem.

ama bu 2 . soruda birşey kafama takıldı benim oyunların çoğu şuan haliyle TR Psn de ama PLUS da US Psn de !

Bende 2 side ana hesaptı Sonra ben TR Psn i - Psn Ayarlarından Ana Hesabı Devre Dışı Bırak dedim Şuan Sadece US Psn Ana hesap benim.

Şuan ben o zaman TR yi Ana Hesap Yaparsam Us Psn i devre dışı bırakırsam O PLUS la verilen Oyunları hatta normal Ücretsiz Oyunları bile US Psnde açabilir mi ?
    Çünkü Us psn de denediğimde O Lisans Hatasını veriyordu ! Sadece TR den girebiliyordum

Ve bu Lisans Ayarını Tam Olarak Nasıl Yapıcam yani 2 sindende yapınız dediniz o yüzden Yani US den bugün yarın oyun aldığımda Sonra TR ye geçtiğimde TR de gözükmezse falan diye korkuyorum da Mevcut TR den aldığım PLUS BEDAVA Oyunları Us Psnde açmıyor o yüzden. Bu Seferde Tam Tersi Olursa Diye Aynı Duruma Düşmemek için ayrıntılı soruyorum .

• Orijinalden alıntı: By..Emre

Öncelikle Ayrıntılı Cevap Verdiğiniz İçin Teşekkür Ederim.

Bu 2. Soru benim aklımı halen karıştırdı oda şurası ;

Şİmdi Benim TR hesabımla aldığım PLUS İLE VERİLEN ÜCRETSİZ OYUNLAR YANİ onları Us Psnden Girmiyor Hatta warframe bile girmiyor Lİsans Hatasını veriyor yani Sadece TR den girebilirim diye sanırım.

Benim 2 hesapta ana hesaptı Geçenlerde işte US Psn i Plus Aldım Ana HEsap duruyor o TR yide Psn Ayarlardan Devre DIşı bıraktım Online TR den oynuyorum onda sorun yok ama bu TR ana hesapken bile US psnde o verilen Plus oyunlarını çalıştırmıyor warframe de çalıştırmıyor Sadece Tr de çalışıyorlar ama PLUS Hesabım şuanda US Psnde .
    Hani Siz DEdiniz ya az önce ;

" Oyunun alındığı hesabı, ana hesap yaptığınız sürece, diğer hesaplardan oynayabilirsiniz. Kilit resmi varsa, ayarların altında lisanları yenile var. O işlemi yapınız. Bu işlemi, her iki hesaptan da girip yapınız. "

Şimdi Ana HEsap TR iken Pluslı Hesap olan US psn de açmıyor Lisans hatası gibi bişi yazıyor işte Şimdi o zaman bu lisans ayarını tam olarak nasıl yapıcam 2 Hesap İçin Yani ? Sonra Gene İlerde Birini Değiştirmem Gerekiyor mu US PSN den oyun falan alırken

Şimdi US Psnden oyun aldığımda Bu Seferde Aynı Şekilde TR de oda çalıştırmazsa Param Boşa Gitsin istemem o yüzden size ayrıntılı soruyorum .

• Bir PS4 de bir tane ana hesap olur. Aynı anda birden fazla ana hesap olmaz. Siz bir hesabı ana hesap yaptığınızda, diğer hesap otomatikman secondary durumuna düşer. Secondary olduğu size bir yerde yazmaz ama olur.

Yani, siz oyunları aldığınız USA PSN hesabını ana hesap yapın. TR PSN hesabınız otomatikman secondary olur ve USA PSN hesabından alınan bütün oyunları çalıştırır. Buna bedava verilen Plus oyunları ve temalarda dahil.

TR PSN hesabınızdan secondary olarak oynarken, aynı zamanda bu hesaptan alınan oyunları da oynayabilirsiniz. Yani, hem ana hesap olan USA PSN hesabınızdan, hemde oyunları oynadığınız TR PSN hesabından oyun alabilirsiniz.

Plus üyesi olan hesabınızı ana hesap yapınca, secondary hesapların hepsi, online oyun oynayabilir. Bu secondary hesaplar sadece, "kayıt dosyalarını çevrim içi buluta depolama" özelliğinden faydalanamaz. Kayıt dosyalarını 2 ayda 1 USB belleğe atarsınız. Bitti gitti.

İlla, "kayıt dosyalarını çevrim içi buluta depolama" özelliğini kullanacağım diyorsanız. Oyunları Plus üyesi olan hesaptan oynayacaksınız yada oynadığınız hesaba Plus üyeliği alacaksınız.

2008 yılından bu yana, farklı hesaplardan oyun alıp, sadece bir hesabımdan oyun oynuyorum. Gözükmeme gibi bir durum söz konusu değil. Bu konunun ilk mesajında ne yapılması gerektiğini detaylıca yazdım. USA hesabınızı ana hesap yapın, sonra çıkış yapıp, TR hesabınıza girip oynayın. Hem USA dan hem TR den alınan oyunları oynarsınız. Hemde online oynarsınız. Sizde ana hesap olan USA PSN hesabını, başka bir PS4' e secondary olarak tanıtırsanız, o PS4 de bu USA PSN hesabı üzerinden oyun oynamak şartıyla, alınan bütün oyunları oynar. Böylece USA PSN den alınan oyunlar yarı fiyatına gelir. Aynı zamanda, sizin kendi PS4 ünüz de oyun oynadığınız ve secondary olarak tanımlı TR PSN hesabını, bu ikinci PS4' e, ana hesap tanırsanız, TR PSN hesabından alınan oyunları da iki PS4 de oynarsınız. Böylece TR PSN den alınan oyunlarda yarı fiyatına gelir.

Daha nasıl anlatayım bilemedim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 30 Ekim 2014; 20:59:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Bir PS4 de bir tane ana hesap olur. Aynı anda birden fazla ana hesap olmaz. Siz bir hesabı ana hesap yaptığınızda, diğer hesap otomatikman secondary durumuna düşer. Secondary olduğu size bir yerde yazmaz ama olur.

Yani, siz oyunları aldığınız USA PSN hesabını ana hesap yapın. TR PSN hesabınız otomatikman secondary olur ve USA PSN hesabından alınan bütün oyunları çalıştırır. Buna bedava verilen Plus oyunları ve temalarda dahil.

TR PSN hesabınızdan secondary olarak oynarken, aynı zamanda bu hesaptan alınan oyunları da oynayabilirsiniz. Yani, hem ana hesap olan USA PSN hesabınızdan, hemde oyunları oynadığınız TR PSN hesabından oyun alabilirsiniz.

Plus üyesi olan hesabınızı ana hesap yapınca, secondary hesapların hepsi, online oyun oynayabilir. Bu secondary hesaplar sadece, "kayıt dosyalarını çevrim içi buluta depolama" özelliğinden faydalanamaz. Kayıt dosyalarını 2 ayda 1 USB belleğe atarsınız. Bitti gitti.

İlla, "kayıt dosyalarını çevrim içi buluta depolama" özelliğini kullanacağım diyorsanız. Oyunları Plus üyesi olan hesaptan oynayacaksınız yada oynadığınız hesaba Plus üyeliği alacaksınız.

2008 yılından bu yana, farklı hesaplardan oyun alıp, sadece bir hesabımdan oyun oynuyorum. Gözükmeme gibi bir durum söz konusu değil. Bu konunun ilk mesajında ne yapılması gerektiğini detaylıca yazdım. USA hesabınızı ana hesap yapın, sonra çıkış yapıp, TR hesabınıza girip oynayın. Hem USA dan hem TR den alınan oyunları oynarsınız. Hemde online oynarsınız. Sizde ana hesap olan USA PSN hesabını, başka bir PS4' e secondary olarak tanıtırsanız, o PS4 de bu USA PSN hesabı üzerinden oyun oynamak şartıyla, alınan bütün oyunları oynar. Böylece USA PSN den alınan oyunlar yarı fiyatına gelir. Aynı zamanda, sizin kendi PS4 ünüz de oyun oynadığınız ve secondary olarak tanımlı TR PSN hesabını, bu ikinci PS4' e, ana hesap tanırsanız, TR PSN hesabından alınan oyunları da iki PS4 de oynarsınız. Böylece TR PSN den alınan oyunlarda yarı fiyatına gelir.

Denedim de şu Lisans Olayını çözemedim Şuan MEsela 2 sinide tek tek denedim TR Psn i Ana Hesap Yaptım US Psn e girdim En Basitinden Warframe ve diğer plus oyunlarına giriş yapmayı denedim ama o LİSANS YAzısı Yazıyor Sadece TR den giriyor.

O Lisans olayını şuan pek anlamadım sadece Örnek Olarak ; Warframe falan TR Psnden indirmiştim önceden Şimdi onu dediğiniz gibi Us Psnden Giremiyorum ama TR Psnde sorunsuz giriyor.
    Diğer PLUS OYUNLARINIDA TR den almıştım Onlarda US PSN den girmiyor Artı olarak onlarda KİLİTTE var.

Valla Sizide Yoruyorum ama İlk Kez US Psnden bişiler alıcağım için : )

• az once senin rehberin sayesinde paybyme kartimi kullanarak amazondan 20$+10$ kart alip us psn ye ekledim ve oyun aldim. hic bir sikinti olmadi. ustelik kartim da paybyme kart :)) iki gift karti da pespese aldim kodlarini da aninda verdi amazon. tekrardan ellerine saglik ilker baskan :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Bir PS4 de bir tane ana hesap olur. Aynı anda birden fazla ana hesap olmaz. Siz bir hesabı ana hesap yaptığınızda, diğer hesap otomatikman secondary durumuna düşer. Secondary olduğu size bir yerde yazmaz ama olur.

PS4'te bulunan butun hesaplari ana hesap yapabilirsiniz, herhangi bir siniri yok. Su an makinemde NBA 2K15, Driveclub, Sleeping Dogs ve oyunlarin oynadigim hesabim toplam 4 tane ana hesap var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Amazondan alışveriş yapmak sanıldığı kadar kolay değil. Amerikan adresi yazma vs talimatları çok düzgün yapmama rağmen; bir kere 20 dolarlık psn gift card aldıktan sonra bir de 100 dolarlık almak istediğimde adres uyuşmazlığı dolayısıyla hesabınız bloke edilmiştir diye bir mail geldi. Şimdi benden kredi kartima ait bir ekstreyi fakslamamı istiyorlar. Gün içersinde göndericem ama şimdi haliyle ekstrede türkiye adresi olacak. Dolayısıyla sorun çözülür mü bilmiyorum.
    @ilker_xxx

İstemiş oldukları eksterinin üzerine sipariş numarasi,bankanın telefon nosu ve amazonda kullandığımız mail adresini yazdıktan sonra vermis olduklari faks numarasina gönderdim. Yaklaşık 6-7 saat sonra hesabımdaki blokeyi kaldırdılar.
    Konunun ilk mesajına bu bilgiyi de eklerseniz benzer sorun yaşayanlarada çözüm olur. @ilker_xxx

• Amerikada vergi olmayan bir yerin adresini verirseniz sıkıntı yaşamazsınız diye biliyorum.
  • Beyler sizce bugün cadılar bayramı diye indirim olma ihtimali var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

Beyler sizce bugün cadılar bayramı diye indirim olma ihtimali var mı ?

Iki haftadir Halloween indirimi var zaten. Bugune ozel bir seyler yaparlar mi bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar

uzun süredir birçok taktiği denedim us psn den alış veriş yapmak için ama er yada geç sorunlar oluyor,
    mesela amazon belli bi zaman sonra hasabını bloke ediyo başka sitelerden de kod bazen gelmiyo paran bloke olup 3-4 günsonra tekrar hesabına yatırılıyo

size en kesin yolu yazmak istedim uzun bi dönemdir hiç bir sorun yaşamadım ve hızlı gerçekten

biraz uzun ama kalıcı kesin çözüm

1- us pay-pal hesabı açılır kart veya herhangi birşey eklemenize gerek yok
    2- tr pay-pal hesabı açılır buraya kart bilgileri girilir
    3- tr pay-pal dan us pay-pal a para yollanır nekadarsa oyun
    4- us psn den oyun alınır ödenecek yer pay-pal seçilir us psn hesap girilir hesapta para olduğu için çat diye çeker ve iş biter

en hızlısı ve sorunsuzu budur

Takılan olursa daha detaylı soru sorabilir anlatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: tanertnt

Arkadaşlar selamlar

uzun süredir birçok taktiği denedim us psn den alış veriş yapmak için ama er yada geç sorunlar oluyor,
    mesela amazon belli bi zaman sonra hasabını bloke ediyo başka sitelerden de kod bazen gelmiyo paran bloke olup 3-4 günsonra tekrar hesabına yatırılıyo

size en kesin yolu yazmak istedim uzun bi dönemdir hiç bir sorun yaşamadım ve hızlı gerçekten

4- us psn den oyun alınır ödenecek yer pay-pal seçilir us psn hesap girilir hesapta para olduğu için çat diye çeker ve iş biter

Dostum peki us paypal hesabı açılınca adres kısmına ne yazıyorsun bilmediğim için sordum

• adreskısmına internetten bulduğum herhangi bi adres yazıyorum new york adress yazıyorum bi adres yazıyorum :)
  • Bu amazonda ikinci kez alamayanlarin basina nasil geliyor bu hic meraketmiyorum !!! :) 5 keredir her istedigimde sorunsuz aliyorum

• US psn'den alınma driveclub satılık, secondary hesap verilmemiştir, aldıktan sonra satabilirsiniz isterseniz. 100tl
    psn şifre, gmail şifre komple verilecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdm

az once senin rehberin sayesinde paybyme kartimi kullanarak amazondan 20$+10$ kart alip us psn ye ekledim ve oyun aldim. hic bir sikinti olmadi. ustelik kartim da paybyme kart :)) iki gift karti da pespese aldim kodlarini da aninda verdi amazon. tekrardan ellerine saglik ilker baskan :))

Demek amazonda, ön ödemeli kartlardan "paybyme" kart da geçiyor. Amazon da geçiyorsa, o zaman PSN Card satan diğer sitelerde de "paybyme" kart geçiyordur. Paylaştığınız bu değerli bilgi için teşekkür ediyorum ve konunun ilk mesajına ekliyorum.

Kredi kartı olmayan arkadaşlar, ininal ve enpara gibi ön ödemeli bir kart olan "paybyme" karta, aşağıdaki siteden abone olabilirsiniz.

https://card.payby.me/

quote:

Orijinalden alıntı: kabune

İstemiş oldukları eksterinin üzerine sipariş numarasi,bankanın telefon nosu ve amazonda kullandığımız mail adresini yazdıktan sonra vermis olduklari faks numarasina gönderdim. Yaklaşık 6-7 saat sonra hesabımdaki blokeyi kaldırdılar.
    Konunun ilk mesajına bu bilgiyi de eklerseniz benzer sorun yaşayanlarada çözüm olur.

Amazon olur da, kredi kartı ekstresini fax isterse, bu sorunda bu şekilde çözülüyor demek ki. Sayenizde öğrenmiş olduk hocam. Konunun ilk mesajına ekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 31 Ekim 2014; 18:52:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Amerikada vergi olmayan bir yerin adresini verirseniz sıkıntı yaşamazsınız diye biliyorum.

İnternet den bulduğunuz her hangi bir ABD şirketinin adresini yazın geçin. Alaska olursa vergi olmaz, daha ucuza alırsın muhabbetine de pek aldırış etmeyin. Çünkü, dijital oyunlarda tax free yok, ABD' nin her yerinde aynı fiyat
  • evet paybyme card amazonda geciyor. zaten adresini veridiginiz sitelerinde nerelerde kullanilabildigi yaziyor. ancak offgamers gibi sitelerde kullanilamiyor sanirsam. denemedim ama paybyme cartin sitesindeki nerelerde kullanabilirsiniz alaninda yazmiyor. yalniz paybyme card ile amazondan alisveris yapacak arkadaslar kart bilgilerini girip odeme yaparken name yani isim kismina PayByMe yazacaklar hocam bunu da belirt :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tanertnt

Arkadaşlar selamlar

Hocam, inanılmaz değerli bir bilgi paylaştınız. Bu zamana kadar neden aklımıza gelmedi. Akıl akıldan üstün derler ya, tam olarak bu oluyor işte

-USA Playstation Store dan kredi kartımız ile neden alışveriş yapamıyorduk, çünkü, USA Playstation Store da sadece ABD sınırları içinde alınan kredi kartları geçiyordu.

-USA Playstation Store dan paypal ile neden alışveriş yapamıyorduk, çünkü USA Playstation Store da sadece USA Paypal geçiyordu.

-Peki USA Paypal' e neden para yükleyemiyorduk, çünkü, USA Paypal de de sadece ABD sınırları içinde alınan kredi kartları geçiyordu.

Amma ammaa, sizinde belirttiğiniz gibi, bizler USA Paypal' kredi kartımızı tanımlayamıyoruz ama TR Paypal hesabımızdan USA Paypal'e para göndermemiz için hiç bir engel yok. Zaten, paypal'in çıkış amacı bu, paypal hesapları arası para transferi yapıp, yurt dışı para transfer ücretlerinden insanları kurtarmak.

Bu zamana kadar kimsenin aklına gelmemiş olması hayret verici, zekanızı dolayı tebrik ediyorum hocam. Valla helal olsun.

Sayenizde artık, doğrudan USA Playstation Store dan USA Paypal ile alışveriş yapabileceğiz. Gerçi PSN Card almak, beni daha çok mutlu ediyor ama bahsettiğiniz yöntemde çok pratik bir yöntem.

Peki hocam. USA Paypal hesabının Türkiye den nasıl açacağız. Türkiye den paypal'e girince, IP miz den dolayı TR Paypal'e giriş yapıyor. VPN'mi kullanmak gerekiyor?

Birde hocam, USA Paypal'i TR Paypal de açtığımız isimle açmayalım değil mi? Farklı bir isimle açalım. Bir insanın 2 tane paypal hesabı olmaması gerekiyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 31 Ekim 2014; 19:30:31 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.