Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

@Fast_Tortuga

Anladım hocam.

Bana kalırsa şuan ki USA Playstation Store indiriminden BF4'ün ham halini almak, Kara Cumada yapılacak USA Playstation store indirimlerinden de BF4 Premium paketini almak daha ekonomik olur gibi geliyor.

Almayı düşünen arkadaşlara benim tavsiyem budur. Yinede herkesin kendi tercihi. Ben sadece, bu yollardan geçtiğim için, yeni başlayan arkadaşlara yol gösterme amaçlı bu bilgileri paylaşıyorum. Başka hiç bir amacım yok. Para herkesin kendi parası, bana zerre faydası yok, amacım gençlerin cebinden fazla para çıkmasın. Çakal Sony Türkiye ye karşı uyanık olsunlar. USA Playstation Store indirimlerini, 3 günde 1 takip etsinler. Takip etme linklerini, konunun ilk mesajında paylaştım. Sıkıştı mı bana danışsınlar. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

@ajdarvevo

BF Hardline'ı Mesut Çevik ve Talha Aynacı oynamış, böyle çıkacağına hiç çıkmasın daha iyi diyorlar. Baya kötü bir oyunmuş. Bende zaten, bir Battlefield hastası olarak, askeri tarzda Battlefield' i seviyorum ve polisiye Battlefield'e hiç sıcak bakmıyorum. Battlefield' ın doğasına aykırı

Bana göre Battlefied, savaş simülasyonu ve savaş da polisle değil askerle olur.

100 lira köşede, bi kaç güne 200 yapacağım onu.
    200 lirayla black friday'ı bekliyoz

• Son güncellemeden sonra, Şuan PSN deyim, arkadaşlarla grup kurduk, ses kalitesi inanılmaz derecede artmış, yıllardır PSN den konuşuruz, bir birimizin yüksek kalitede sesini duyunca tanıyamadık, şuan şaşkınlık içindeyiz. Abartmıyorum, şuan kullandığım cep telefonundan daha iyi ses kalitesinde PSN Grubunda sesli iletişim yapıyorum. İnşallah nazar değmez böyle kalır.

-Bu arada youtube eklentisi de gelmiş, sharefactory ye girmeden kırpma işlemi de yapıyoruz. Mis mis

-Playstation sesli komut özelliği de, çok kötü olan İngilizce lisanı mı leb demeden anlıyor. Bir kere bile anlamamazlık yapmadı. Helal olsun valla, kinect de anca bu kadar anlar her halde

-Keşke Dualshock 4 ün üzerinde dahili mikrofon olsaydı. Koca kabloya gerek kalmadan, iletişim kurardık. Neyse böylede fena değil. Konuştuğumu anlıyor ya, o yeter.

Bu arada;

Ses kalitesinin artması, youtube'un gelmesi, sesli komutun düzelmesi beni heyecanlandırsa da

Düzelmeyen problemler;

1-) Arkadaş listesi çok geç yüklüyor, bazen kayboluyor.
    2-) Mesajlar geç geliyor.
    3-) Mesajlar geç gidiyor.
    4-) Bir kişinin profil bilgisine bastı mı çok geç yüklüyor. Bazen yüklemiyor. Mesaj göndermek içinde buraya girildiği için, bazen mesaj göndermekten bile vazgeçiyor insan.

Şimdilik, gözlemlediklerim bunlar.

Not: PS4'ün içine MP3 veya başka bir dosya formatının, USB üzerinden gönderilmesine karşıyım. Bu özelliği beğenmedim diyebilirim. Çünkü, playstation'a dışarıdan dosya transferi yapabilmek demek, her an kırılmaya müsait demek, hackerlara gün doğdu. Ben konsol üreticisi olsam, USB girişi dahi koymam. Çünkü, cihazın kırılmasına karşı en etkili yöntem, dışarıdan veri gönderme bağlantılarını koymamaktan geçiyor. Kim ne yüklüyorsa bulut dan denetim altındaki dosya formatlarını yükleyebilsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:24:17 >

• Şu an 60 dolarım var gta v siparişi vereyim mi yoksa cadılar bayramında ona da bi indirim yaparlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

Şu an 60 dolarım var gta v siparişi vereyim mi yoksa cadılar bayramında ona da bi indirim yaparlar mı?

Alabiliyorsan india psnden al 100tl orada.

• Merhaba
    Simdi benim us hesabim var ve ininal kartim var. Ben bu ininal kartim ile amazondan psn card alacagim. Buraya kadar hersey temiz. Fakat aklima takilan soru ,bildiginiz gibi dolar cinsinden oldugu icin turk lirasi olarak ne dogrultu da fiyatandirma yapiliyor. 

Mesela 50$ lik psn card alacagim. Bugun ku dolar kuru 2.20 tl. 50x 2.20 = 110 tl. Bu 110 tl benim ininal kartimda olmasi gereken fiyat mi?

• Merhaba arkadaşlar şimdi ben de iş bankası bankamatik kartı var. Kartla birlite gelen zarfta online alışverişte kullanabildiğim yazıyor.Ben şimdi bunu amazonda falan kullanabilir miyim?Yurtdışı alışverişi yapabilir miyim?Bir de kartın üzerinde isim-soyisim değil,soyisim-isim şeklinde yazılmış.Sordum bir problem olmayacağını söylediler.Ben şimdi alışveriş yaparken kart üzerinde yazan şekilde mi yazacağım? Teşekkürler
  • @SmithAhmet

Hocam, amazonda ininal kart geçtiğine dair bir bilgi paylaşımına rastlamadım. Geçmiyor olabilir ama "N20" nickli arkadaşımız amazonda "en para" nın geçtiğinden bahsetti. N20 arkadaş bu konuda daha çok yardımcı olacaktır. İninal kart' ın kendine göre bir kur çevirisi yapıyor mu, yoksa ziraat maximum kart gibi, ekstreye doğrudan dolar olarak mı yansıtıyor, hiç bilmiyorum. Ben ön ödemeli kart kullanmadığım için, ön ödemeli kartlar konusuna hakim değilim.

İninal kart offgamers da geçiyormuş, "HASBIHAL" nickli arkadaş bu konuda paylaşımda bulundu, kendisi bu konuda yardımcı olabilir. Ben ön ödemeli kart kullanmadığım için, ön ödemeli kartlar konusuna hakim değilim.

İnternet alışverişlerimde, kredi kartıma bağlı sanal kartımı veya paypal hesabımı kullanıyorum. Kredi kartınızın aslında, 3D security (internet den ödeme işlemlerinde, telefonunuza sms olarak kod gelmesi) varsa, sanal kart kullanmanıza bile gerek yok, aslını da kullanabilirsiniz.

Not: İster kredi kartı olsun, ister ön ödemeli kart olsun, internet alışverişlerinizde, ödeme esnasında kartınızda, ürünün toplam bedelinden birazcık daha fazla limit olsun. Serbest piyasa kuruyla hesaplayıp, ucu ucuna para yüklemeyin. Alışverişinizin TL kaşılığı 110TL tutuyorsa, kartınıza 120TL limit belirleyin.

@MU287

Bankamatik kartınız veya kredi kartınız, yurt dışı kullanıma ve internet alışverişlerine açıksa, ödeme anında içinde bulunan para veya limiti alışveriş tutarınızın birazcık üstündeyse, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ad Soyad kısmıyla ilgili ise, önce gerçek Ad Soyadınızı denersiniz, olmadı kartın üstünde ki yazı şekli denersiniz.

Not: Bir sürü alternatif varken, illede amazondan PSN Card alacağım diyorsanız..

Amazon hesabınıza, mutlaka ABD den gerçek bir adres tanıtmanız gerekiyor ve adresi tanıtırken şunlara dikkat edin.

Bulunan adres, internetten bulunduğu için genelde şirket oluyor. Adres bir şirkete aitse, şirket adını kesinlikle yazmayın. Sadece, bina numarası, sokak, cadde, bulvar, posta kodu, şehir, eyalet ve telefon numarası yazın. Ad Soyad kısmına da, kullanacağınız kredi kartındaki adı soyadı yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:24:24 >

• merhaba arkadaşlar.

daha önc açıldı mı bilmiyorumarattırdım ama bulamadım. ps4 üm de tr psn im kayıtlı. pc en us psn açtı faka ps 4 te giriş yapamıyorum. giriş yapmaya çalıştığımda farklı bir oyuncu hesabıyla bağlandğıma dair uyarı vermekte. bunun çöözümü var mıdır?

ana alt hsap olayları nasl olmakta? her defasında giriş çıkış mı yapmak durumunda oluyoruz? saygılarımla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de merak ediyordum nasıl oluyor diye ama baya bi açıklayıcı olmuş. Emeğine sağlık.
    Kazıkçılara rest inadına USA PSN. Keşke bi alt yapı filan olsa da aldığımız oyunların kazançlarının bir kısmı yine bizim ülkemiz de kalsa ama nerdeeee.
  • PS4 TEMA SİSTEMİ İLE İLGİLİ UYARI: Arkadaşlar, 2.0 güncellemesi ile PS4'e tema desteği geldi. Temalar Playstation Store üzerinden indiriliyor ve PS4 de ana hesabınızdan indirdiğiniz temaları, diğer tüm hesaplarınızda, indirmeye gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz. USA hesabım ana hesap ve buradan indirdiğim temayı, TR hesabımda kullanabiliyorum. Üstelik TR Playstation Store da bu tema olmasa bile

Fakat, secondary hesaptan indirilen bir temayı, sadece o hesapta kullanabiliyoruz.

Kısaca; Playstation Game Sharig (PSN Kardeşlik) de ki oyun paylaşımı ile aynı mantık

Bu durumda, paralı temalar da kardeşlik yapılabilir. Tema yarı fiyatına gelir. Ben temaya falan para vermem, o başka

• Sec hesap alıp yeni hesap oluşturup Premium alsam çift hak olarak bunu ana hesap yapacağım oynarım herhalde böyle değil mi

• herkese merhaba, cazip geldiği için us psn hediye kartı alıp kullanmak için bir çok siteyi denedim. Amazon.com da adresi falan denildiği gibi amerikadaki türkiye konsoloslunun adresini yazarak kredi kartım ile sipariş verdim ama hesabım askıya alındı para almadı kod gelmedi, pcgamesupply.com dan 20$ lık hediye kartını 18 dolara paypal hesabım ile almayı başardım adres falan bilgiside ya istemiyordu yada mühim değildi. ama 20$ lık kart indirimde olduğu için bir hesap üzerinden sadece bir sefer alınabiliyormuş tekrar alamadım. yeni hesap açayım farklı mail adresiyle tekrar deneyeyim dedim ama ne kadar uğraştıysam yeni hesap açmamada izin vermedi, çok enteresan ama konumuz bu değil devam edeyim. bu sefer 10$ lık olanlardan alayım dedim ödeme aşamasına gelince 1.99 $ artış oldu neyse öylede olsa alayım dedım ödeme yöntemini paypal oalrak işaretleyip devam ettim paypal şifremi girdim ama bu ödeme türü için kredi kartı kullanamazsınız diye bir uyarıyla karşılaştım. yeni kart ekledim 2 tane daha kendi adıma her birinden 3 er tl daha kesinti yaptı paypal ama yine geçerli bir ödeme yöntemi olarak kabul etmedi. sonrasında offgamers isimli siteden alışveriş yapmak istediğimdede yine aynı paypal hatasıyla karşılaştım. daha sonra maximuscards isimli siteden alışveriş yapmak istedim yine amerikada bir adres verdim kart bilgilerimi girdim çok dandik bir arayüz üzerinden girdim bu arada, neyse site hata verdi konumunuzla verdiğiniz adres uyuşmuyor gibilerinden para gitti kod gelmedi. 11.5 doları geri alabilmem içinse muhtemelen bir dizi mail trafiği yaşamam gerekecek zaten fazla ingilizcemde yok parası batsın önemli değilde madem adresimle ilgili sıkıntı var kodumu vermyeceksin paramı neden alıyosun e be dürzü derler adama mail olarakta "Hi,
    Thanks for contacting us.
    Our system detected that your current location and your billing address are different.
    So, please provide:
    valid current address where you ordered from
    phone number where you can be reached
    Thanks for your cooperation and again, sorry for any inconveniences.
    MaximusCards.com " diye birşey yollamışlar.

pcgamesuplly.com dan aldığım 20$ lık hediye kartını hesabıma 4-5 kez denedikten sonra yüklemeyi başardım hemen aktif olmuyormuş kod sanırım. şu anda hesabımda 20$ var gta 5 almak istiyordum fiyatı 29 dolar başkada kart alamıyorum kaldıkmı böyle :) konuyla ilgili görüşü olan varsa memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Merhaba
    Simdi benim us hesabim var ve ininal kartim var. Ben bu ininal kartim ile amazondan psn card alacagim. Buraya kadar hersey temiz. Fakat aklima takilan soru ,bildiginiz gibi dolar cinsinden oldugu icin turk lirasi olarak ne dogrultu da fiyatandirma yapiliyor. 

Mesela 50$ lik psn card alacagim. Bugun ku dolar kuru 2.20 tl. 50x 2.20 = 110 tl. Bu 110 tl benim ininal kartimda olmasi gereken fiyat mi?

dün iki adet 50 dolarlık kart aldım amazondan yani toplamda 100 dolar kartıma 225,66 tl olarak yansıdı. yani 2.25 tl ye gelmiş oldu 1 dolar.
  • tafoslm T kullanıcısına yanıt
    bi banka hesabın varsa ya da kredi kartın sanal kart çıkart internet bankacılığından anında çıkıyo limiti sen belirliyorsun. sonra amazondan 10 dolarlık hediye kartı al.
  • Arkadaslar Ben Ilk TR psn acmistim e haliyle aldigim oyunlarda ilk onla calisti Pek Bu US Psn Hong Kong Psn Bilmiyordumda
    US Psn actim birde Bugn Hong Kong psn actim
    simdi sorum su
    1-) Ben Plusu Hong Kongtan Veya US psn den almayi istiyorum ilk defa alicam da simdi TR yi kullaniyorum o aldigim Plus Sadece US yada Hong Kongdami Kalicak ??
    2-) vede Oyunlarida Hong Kong dan alsam nasil olucak TR psn de oynayabilmrm icin Sıkıntı yaratir mi ? Yada TR psnde oynayamazmiyim ?
    3-) Son olarakda Bu O X farkli falan diyorlar HK psn de ne kadsr dogru ?

Simdiden tesekkurler Lutfen bilgilendirirseniz sevinirim

• radiohead71 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgin için teşekkür ederim maillerimi kontrol ettim 11.5 dolar boşa gitmemiş kodu göndermişler şimdi. Bir daha alışveriş yaparsam senin dediğin yöntemide deneyecem sağol

• Amazondan alışveriş yapmak sanıldığı kadar kolay değil. Amerikan adresi yazma vs talimatları çok düzgün yapmama rağmen; bir kere 20 dolarlık psn gift card aldıktan sonra bir de 100 dolarlık almak istediğimde adres uyuşmazlığı dolayısıyla hesabınız bloke edilmiştir diye bir mail geldi. Şimdi benden kredi kartima ait bir ekstreyi fakslamamı istiyorlar. Gün içersinde göndericem ama şimdi haliyle ekstrede türkiye adresi olacak. Dolayısıyla sorun çözülür mü bilmiyorum.
    @ilker_xxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 30 Ekim 2014; 9:08:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Arkadaslar Ben Ilk TR psn acmistim e haliyle aldigim oyunlarda ilk onla calisti Pek Bu US Psn Hong Kong Psn Bilmiyordumda
    simdi sorum su
    1-) Ben Plusu Hong Kongtan Veya US psn den almayi istiyorum ilk defa alicam da simdi TR yi kullaniyorum o aldigim Plus Sadece US yada Hong Kongdami Kalicak ??
    2-) vede Oyunlarida Hong Kong dan alsam nasil olucak TR psn de oynayabilmrm icin Sıkıntı yaratir mi ? Yada TR psnde oynayamazmiyim ?

1) Tek plus hesabı bütün hesaplarda kullanabilirsin.

2)Oynayabilirsin.

3)0 ve X farklı olduğu doğru , mesela PES 15'in ismi orada Winning Eleven 2015.Ve onay tuşu o oyunda 0 , geri tuşu X.Ancak bu bütün oyunlarda bu şekilde ters mi onu bilmiyorum

• İlker kardeşim öncelikle konu hakkında insanları bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Şimdi offgamersdan alışveriş yapmak istiyorum sorularım şu olacak.

1-Kredi kartımla alışveriş yaptığımda tıpkı amazondaki gibi amerikada bir adres seçmemiz gerekiyor mu?

2-Az önce bir arkadaş yazmıştı siteden ps card satın almış ikinci sefer tekrar satın alamamış acaba offgamers da böyle bir sorun oluşur mu?

Teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Arkadaslar Ben Ilk TR psn acmistim e haliyle aldigim oyunlarda ilk onla calisti Pek Bu US Psn Hong Kong Psn Bilmiyordumda
    simdi sorum su

1) Tek plus hesabı bütün hesaplarda kullanabilirsin.

2)Oynayabilirsin.

3)0 ve X farklı olduğu doğru , mesela PES 15'in ismi orada Winning Eleven 2015.Ve onay tuşu o oyunda 0 , geri tuşu X.Ancak bu bütün oyunlarda bu şekilde ters mi onu bilmiyorum

Sagolun 1 sorum daha var ?

SIMDI BEN Us hesabindayim da US hesabi plus benim Ana Hesap Yaptim bunu simdi TR hesabina giriyorum orda Plus Isareti olmuyor US hesabinda sadece plus isareti var ?

Ek olarak ben simdi US den oyun alicam ornek olarak onla oncede aldigim Plus Ile gelen oyunlari bir bakiyim TR de caliscak mi diye ama gostermiyor bile oyunlari bazilarinda da Lisans Sahibi Kullanici acabilir diyo Yani Sadece US psnde acabilir diyor TR den girmiyor .
    Bunlar plus olanlar icin simdi normal oyun aldigimda o oyunu NASIL CALISTIRCAM TR DE ?

Son olarakta PLUS US psn de oldugu icin TR psn deki Oyunlarin Savelerini PLUS cevrimici olarak kayit etmiyor kendim denedim yine Cevrimici Depola alanina kayit et diyince PLUS ekranina aktariyor TR de normal mi bu ? Yani cevrimici kayit yapmz mi US psndeki plud TR psn icin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By..Emre -- 30 Ekim 2014; 15:12:14 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.