Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

USA PSN store'dan en iyi alışveriş yapma yöntemi amazon'dan card almak mıdır? Paypal ile de ödeme yapılabiliyor anladığım kadarıyla? Türkiye kredi kartımızı paypal'a ekleyip, paypal üzerinden alışveriş yaptığımızda komisyon vs kesiliyor mu hocam?

USA Playstation Store da ABD sınırları dışından alınmış, ne bir kredi kartı geçiyor nede paypal geçiyor. O yüzden PSN Card alıp yüklüyoruz.

Bu arada, paypal'i boşa deneme, defalarca denedim, olmuyor. Paypal hizmeti, USA Playstation Store ilk geldiğinde de denemiştim, yine geçmiyordu.
  • Eyvallah hocam :) amazon'a yanaşacağız o zaman kart için sağolasın
  • Cadılar bayramı yaklaşıyor tetikte olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 100 dolar alisverise 15 dolar vericeklerdi ben yaptim ama account uma daha bir para tanimlanmadi yapan arkadaslar parasini alabildimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Bu 100 dolar alisverise 15 dolar vericeklerdi ben yaptim ama account uma daha bir para tanimlanmadi yapan arkadaslar parasini alabildimi ?

Aynisi bendede oldu. 120 dollar harcadim bisey gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: akat86

quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Bu 100 dolar alisverise 15 dolar vericeklerdi ben yaptim ama account uma daha bir para tanimlanmadi yapan arkadaslar parasini alabildimi ?

Aynisi bendede oldu. 120 dollar harcadim bisey gelmedi.

Kasimda mail atacaklarmis kodu

• Merhaba arkadaşlar, offgamers'dan psn card alırken paypal hata veriyor, başka kredi kartı deneyin diyor, denemek için pc game supply'dan 10$ lık bir card aldım orda problem olmadı.
    Offgamers'ın hata vermesinin sebebi ne olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2357

Merhaba arkadaşlar, offgamers'dan psn card alırken paypal hata veriyor, başka kredi kartı deneyin diyor, denemek için pc game supply'dan 10$ lık bir card aldım orda problem olmadı.

Verdiği hata nedir ? Almaya çalıştiğiniz kart kredi kart mı yoksa ön ödemeli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

Merhaba arkadaşlar, offgamers'dan psn card alırken paypal hata veriyor, başka kredi kartı deneyin diyor, denemek için pc game supply'dan 10$ lık bir card aldım orda problem olmadı.

Verdiği hata nedir ? Almaya çalıştiğiniz kart kredi kart mı yoksa ön ödemeli mi ?

Sanal kart, offgamersda paypal ödeme sayfası aşamasına gelince fatura adresini falan onaylama ekranında ileri diyorum, kartı çıkaran kurum tarafından kaynaklanan bir problemden dolayı reddedildi, başka kart girin gibi bir mesaj veriyor.

Fakat şimdi offgamers'da orderlara baktığımda pendingde görünüyor ve şu mesaj var; "Your order will be processed once payment is received".

Acaba bu siteden ilk alışverişim diye bi onay süreci vs. mi var? Siparişi vereli 11-12 saat oluyor bu arada, ama paypal anasayfasında da ödeme reddedildi diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur2357 -- 28 Ekim 2014; 11:11:10 >

• quote:

quote:

quote:

Sanal kart, offgamersda paypal ödeme sayfası aşamasına gelince fatura adresini falan onaylama ekranında ileri diyorum, kartı çıkaran kurum tarafından kaynaklanan bir problemden dolayı reddedildi, başka kart girin gibi bir mesaj veriyor.

Fakat şimdi offgamers'da orderlara baktığımda pendingde görünüyor ve şu mesaj var; "Your order will be processed once payment is received".

Acaba bu siteden ilk alışverişim diye bi onay süreci vs. mi var? Siparişi vereli 11-12 saat oluyor bu arada, ama paypal anasayfasında da ödeme reddedildi diyor.

Paypal harici deneyin visa ve ya master hangisi ise bu arada kartın 3D si açık olması lazım.Evet onaya takılmış olabilirsiniz sizden bir kaç şey isterler mailinize bakın oraya cevap atarlar.

• USA PS Store da de Battlefield 4 PS4 $40 a düşmüş, Playstation Game Sharing ile $20 = 44TL ye sahip olabilirsiniz.. Kaçırmayın derim.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/battlefield-4/cid=UP0006-CUSA00110_00-BATTLEFIELD40000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

USA PS Store da de Battlefield 4 PS4 $40 a düşmüş, Playstation Game Sharing ile $20 = 44TL ye sahip olabilirsiniz. Kaçırmayın derim.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/battlefield-4/cid=UP0006-CUSA00110_00-BATTLEFIELD40000

Bf4 + premium 59 dolar yani pahalımaalesef yinede. Premiumsuz bf4 bir işe yaramıyor maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni cod ve bf arifesinde pek bir cazibesi yok. :)
  • Cadılar bayramından bizde yaralanabilir miyiz acaba beyler ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Paypal harici deneyin visa ve ya master hangisi ise bu arada kartın 3D si açık olması lazım.Evet onaya takılmış olabilirsiniz sizden bir kaç şey isterler mailinize bakın oraya cevap atarlar.

Hesabım TL hesabı olduğu için direk giriliyor mu bilmiyorum ama daha güvenli olduğundan paypaldaki problemi çözmeyi daha çok istiyorum, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

USA PS Store da de Battlefield 4 PS4 $40 a düşmüş, Playstation Game Sharing ile $20 = 44TL ye sahip olabilirsiniz. Kaçırmayın derim.

Bf4 + premium 59 dolar yani pahalımaalesef yinede. Premiumsuz bf4 bir işe yaramıyor maalesef.

Hocam, şunu belirtmek isterim;

Aylarca Premium paket olmadan BF4 oynadım ve çok keyif aldım. Premium pakete geçeli 1 ay oldu ve yeni haritaları, silahları keşfetmeye çalışıyorum. BF4'ün kendisi premium paketi olmadan da başlı başına bir oyun zaten, arzu eden premium paketi alır, arzu eden almaz. ~140 PSN arkadaşımın 1/3' ü BF4 oynuyor ve bunların yarısı premium paket almadı. Her gece oynuyorlar ve çokta keyif alıyorlar. Premium paket için acele etmeye gerek yok diyorlar, hatta bazısı premium paket almayı düşünmüyor bile, oyun ham haliyle yetiyor da artıyor bile

Araya BF Hardline (polisiye) girdiği için BF5' in çıkmasına daha çok var. O yüzden BF4'ün daha 2-3 yıl gideri var. Hala BF3 oynayan arkadaşlarım var. Bende BF4' e geçmekte acele etmemiştim. BF serisi ilk çıktığında hep sorunlu olur, bir kaç güncelleme geçirip, keyif verici duruma gelmesi 5-6 ayı bulur. BF serisi bu şekildedir, böyle kabul etmek gerekir. O yüzden BF5'i de çıkar çıkmaz almaya gerek yok.

Şuan, bu ciddi indirimden BF4 alacak bir arkadaş, uzun süre oyundan keyif alarak oynayacaktır. Ben ve bir çok PSN arkadaşım bu şekilde takılıyoruz.

Hocam, BF4 Premium paketi de indirime giriyor. Geçen ay, 3 günlüğüne $30 a düşmüştü. Playstation Game Sharing ile $15 a PS4 BF4 Premium sahibi olunabiliyor. Dediğim gibi, takip etmek lazım. Muhtemelen, Black Friday (Kara Cuma) de 3 gün boyunca indirimler olacak ve BF4 Premium paketinin fiyatı da yarıya düşebilir.

Bence bu indirim çok şey ifade ediyor. BF4 almayı düşünenler, değerlendirsin. Premium paketi de almak isteyen olursa Kara Cuma da da Premium paketi patlatır. Bitti gitti.

Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

Hocam, şunu belirtmek isterim;

Aylarca Premium paket olmadan BF4 oynadım ve çok keyif aldım. Premium pakete geçeli 1 ay oldu ve yeni haritaları, silahları keşfetmeye çalışıyorum. BF4'ün kendisi premium paketi olmadan da başlı başına bir oyun zaten, arzu eden premium paketi alır, arzu eden almaz. ~140 PSN arkadaşımın 1/3' ü BF4 oynuyor ve bunların yarısı premium paket almadı. Her gece oynuyorlar ve çokta keyif alıyorlar. Premium paket için acele etmeye gerek yok diyorlar, hatta bazısı premium paket almayı düşünmüyor bile, oyun ham haliyle yetiyor da artıyor bile

Araya BF Hardline (polisiye) girdiği için BF5' in çıkmasına daha çok var. O yüzden BF4'ün daha 2-3 yıl gideri var. Hala BF3 oynayan arkadaşlarım var. Bende BF4' e geçmekte acele etmemiştim. BF serisi ilk çıktığında hep sorunlu olur, bir kaç güncelleme geçirip, keyif verici duruma gelmesi 5-6 ayı bulur. BF serisi bu şekildedir, böyle kabul etmek gerekir. O yüzden BF5'i de çıkar çıkmaz almaya gerek yok.

Şuan, bu ciddi indirimden BF4 alacak bir arkadaş, uzun süre oyundan keyif alarak oynayacaktır. Ben ve bir çok PSN arkadaşım bu şekilde takılıyoruz.

Hocam, BF4 Premium paketi de indirime giriyor. Geçen ay, 3 günlüğüne $30 a düşmüştü. Playstation Game Sharing ile $15 a PS4 BF4 Premium sahibi olunabiliyor. Dediğim gibi, takip etmek lazım. Muhtemelen, Black Friday (Kara Cuma) de 3 gün boyunca indirimler olacak ve BF4 Premium paketinin fiyatı da yarıya düşebilir.

Bence bu indirim çok şey ifade ediyor. BF4 almayı düşünenler, değerlendirsin. Premium paketi de almak isteyen olursa Kara Cuma da da Premium paketi patlatır. Bitti gitti.

Saygılar.

Arada 20 dolar var hocam çok para değil zaten almışken Bf4 artı premimum paket almak daha mantıklı bana göre. Bende Bf4 çok seviyorum ama arkadaş listemdekilerin 3 te 2 si premiuma geçince yalnız kaldım bu yüzden sattım bende yoksa single player için bile alınır okadar güzeldi.

• Niye hocam hardline kötü mu

• @Fast_Tortuga

Anladım hocam.

Bana kalırsa şuan ki USA Playstation Store indiriminden BF4'ün ham halini almak, Kara Cumada yapılacak USA Playstation store indirimlerinden de BF4 Premium paketini almak daha ekonomik olur gibi geliyor.

Almayı düşünen arkadaşlara benim tavsiyem budur. Yinede herkesin kendi tercihi. Ben sadece, bu yollardan geçtiğim için, yeni başlayan arkadaşlara yol gösterme amaçlı bu bilgileri paylaşıyorum. Başka hiç bir amacım yok. Para herkesin kendi parası, bana zerre faydası yok, amacım gençlerin cebinden fazla para çıkmasın. Çakal Sony Türkiye ye karşı uyanık olsunlar. USA Playstation Store indirimlerini, 3 günde 1 takip etsinler. Takip etme linklerini, konunun ilk mesajında paylaştım. Sıkıştı mı bana danışsınlar. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

@ajdarvevo

BF Hardline'ı Mesut Çevik ve Talha Aynacı oynamış, böyle çıkacağına hiç çıkmasın daha iyi diyorlar. Baya kötü bir oyunmuş. Bende zaten, bir Battlefield hastası olarak, askeri tarzda Battlefield' i seviyorum ve polisiye Battlefield'e hiç sıcak bakmıyorum. Battlefield' ın doğasına aykırı .

Bana göre Battlefied, savaş simülasyonu ve savaş da polisle değil askerle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:24:07 >

• quote:

Anladım hocam.

Bana kalırsa şuan ki USA Playstation Store indiriminden BF4'ün ham halini almak, Kara Cumada yapılacak USA Playstation store indirimlerinden de BF4 Premium paketini almak daha ekonomik olur gibi geliyor.

Almayı düşünen arkadaşlara benim tavsiyem budur. Yinede herkesin kendi tercihi. Ben sadece, bu yollardan geçtiğim için, yeni başlayan arkadaşlara yol gösterme amaçlı bu bilgileri paylaşıyorum. Başka hiç bir amacım yok. Para herkesin kendi parası, bana zerre faydası yok, amacım gençlerin cebinden fazla para çıkmasın. Çakal Sony Türkiye ye karşı uyanık olsunlar. USA Playstation Store indirimlerini, 3 günde 1 takip etsinler. Takip etme linklerini, konunun ilk mesajında paylaştım. Sıkıştı mı bana danışsınlar. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

Haklısın PSN Tr den alınmaz asla çünkü okadar pahalı ki insanı Playstation dan soğutuyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.