Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: game07

çok önemli bir sorum var 2 arkadaşım var ps3 ü olan ve 1 de daimi kardeşlik yaptığımız ps4 ü olan arkadaşım var. Cod: Aw alıcaktım ps4'e ama crossbuy desteklediğini gördüm bu konuyu biraz açar mısınız? 4 konsol aynı anda oynayabilir mi?

Burda ps4 e geçiş yapılmasına rağmen ps3'de oynanmaya devam ediyor yazıyor ayrıca 31 martta bu olay bitiyor mu? yani 31 marttan sonra 2 kişiye mi düşer?

http://www.callofduty.com/advancedwarfare/free-upgrade

http://blog.us.playstation.com/2014/10/07/call-of-duty-advanced-warfare-available-for-ps3-ps4-cross-buy/

quote:

Q. When I download the free Call of Duty: Advanced Warfare Digital Base Game for PlayStation®4, will I still be able to play it on PlayStation®3?

A. Yes. Your Sony Entertainment Network Account (PSN ID) will retain licenses for both consoles.

31 Mart olayını bilmiyorum ama bir oyun kardeşlik yapıldığı zaman, aynı anda 2 adet PS3 ve 2 adet PS4 de çalışıyor. Toplam 4 adet Playstation da aynı anda çalışıyor. Bizzat denedim. Bir oyunu PS3 de kardeşlik yapmak, PS4 de kardeşlik yapmaya engel değil. Bir birinden bağımsız oluyorlar.

• inceleme imkanınız var mı biraz önemli çünkü kaynaklarda yazıyor ama emin olamadım.
  • hocam yenı us psn hesabı aldım ama soyle bır hata alıyorum

baska bır oyuncu kımlıgıyle gırıs yapılamıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: kornobohor

Merhabalar yardımcı olabilirmisiniz acaba? Durum şu şekilde: Benim ps4üme kayıtlı 2 primary hesap var. Biri US biri TR. US hesabımdan Fifa 15 aldım. Arkadaşım kendi ps4ünde benim iki adresimde var. Arkadaşımın ps4üne kayıtlı 2 primary hesap var. Benim US store dan aldığım Fifa 15 i indirdi fakat Play yazısının yanında kilit var. Kendi hesaplarımızdan oynayabilirmiyiz yoksa birimiz US hesabımdan mı girmeli ?

Öncelikle şunu belirteyim. Bir PS4 de iki tane Primary (Ana Hesap) olmaz. Bir hesabı ana hesap yapınca, diğeri otomatikman secondary hesap olur ama bak bu hesap secondary hesap oldu diye bir yerde yazmaz. Arkadaşın kendi PS4' ün de senin US Store dan aldığın FIFA 15' ini oynaması için, Bu USA PSN hesabını, kendi PS4' ün de ana hesap (primary) hesap yapması gerekiyor. O zaman istediği hesabından girip, FIFA 15 i oynayabilir. Bu durumda bu USA PSN hesap, senin PS4' ünde otomatikman, secondary hesap olacak ve sen FIFA 15' i bu USA PSN hesaptan oynamak zorundasın. Yada sen ana hesap yapıp, farklı bir hesabından oynarken, arkadaşın secondary olarak USA PSN hesabından oynamak zorunda

-Yani, kardeşlerden biri, mutlakaya oyunun alındığı hesaptan oynamak zorunda ve ana hesap yapmadan yani secondary olarak oynamak zorunda,
    -Diğer kardeş ise, oyunun alındığı hesabı PS4' ünde ana hesap yapıp, hesaptan çıkıp, başka bir hesabından oynamak zorunda

Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kornobohor

quote:

Orijinalden alıntı: kornobohor

Merhabalar yardımcı olabilirmisiniz acaba? Durum şu şekilde: Benim ps4üme kayıtlı 2 primary hesap var. Biri US biri TR. US hesabımdan Fifa 15 aldım. Arkadaşım kendi ps4ünde benim iki adresimde var. Arkadaşımın ps4üne kayıtlı 2 primary hesap var. Benim US store dan aldığım Fifa 15 i indirdi fakat Play yazısının yanında kilit var. Kendi hesaplarımızdan oynayabilirmiyiz yoksa birimiz US hesabımdan mı girmeli ?

Öncelikle şunu belirteyim. Bir PS4 de iki tane Primary (Ana Hesap) olmaz. Bir hesabı ana hesap yapınca, diğeri otomatikman secondary hesap olur ama bak bu hesap secondary hesap oldu diye bir yerde yazmaz. Arkadaşın kendi PS4' ün de senin US Store dan aldığın FIFA 15' ini oynaması için, Bu USA PSN hesabını, kendi PS4' ün de ana hesap (primary) hesap yapması gerekiyor. O zaman istediği hesabından girip, FIFA 15 i oynayabilir. Bu durumda bu USA PSN hesap, senin PS4' ünde otomatikman, secondary hesap olacak ve sen FIFA 15' i bu USA PSN hesaptan oynamak zorundasın. Yada sen ana hesap yapıp, farklı bir hesabından oynarken, arkadaşın secondary olarak USA PSN hesabından oynamak zorunda.

-Yani, kardeşlerden biri, mutlakaya oyunun alındığı hesaptan oynamak zorunda ve ana hesap yapmadan yani secondary olarak oynamak zorunda,
    -Diğer kardeş ise, oyunun alındığı hesabı PS4' ünde ana hesap yapıp, hesaptan çıkıp, başka bir hesabından oynamak zorunda

Aynen hocam, bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:22:47 >

• benim bi sorum olacak şimdi ben us psn hesabımı plus üyeliğe geçirdim diyelim ama kutulu bi oyun aldım bunu online oynayabilecek miyim? yoksa bu kutulu oyunu online oynamak için tr psn üyeliği mi lazım?
  • radiohead71 kullanıcısına yanıt
    Benim de sorum olucak amazon'dan psn kart almaya çalışıyorum ancak kredi kartınızı değiştirin diyor bir sürü adres denedim ama olmuyor.Normalde visa kredi kartıyla sorunsuz psn üzerinden alıyordum ancak dün denediğim de olmadı.Paypal denedim oda olmadı neyse dedim en son gift kart denedim bir türlü olmuyor.Anlamadım ki nasıl iş yapıyorlar.

@radiohead71
    Ana hesabın'da plus varsa diğer tüm hesaplarda online oynayabilirsin.Sadece dlc'leri bölgesi neyse ona göre alıcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 23 Ekim 2014; 21:42:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Benim de sorum olucak amazon'dan psn kart almaya çalışıyorum ancak kredi kartınızı değiştirin diyor bir sürü adres denedim ama olmuyor.Normalde visa kredi kartıyla sorunsuz psn üzerinden alıyordum ancak dün denediğim de olmadı.Paypal denedim oda olmadı neyse dedim en son gift kart denedim bir türlü olmuyor.Anlamadım ki nasıl iş yapıyorlar.

@radiohead71
    Ana hesabın'da plus varsa diğer tüm hesaplarda online oynayabilirsin.Sadece dlc'leri bölgesi neyse ona göre alıcaksın.

Yardımcı olacak yok mu siparişlerim kısmında 5 tane gift kart duruyo silemiyorum da ''payment revision needed'' yazıyor kaç tane adres denesem de olmadı gitti.Silmenin bir yöntemi var mı ? Para var ancak ne çekiyor ne e-posta atıyor bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

quote:

@radiohead71

Yardımcı olacak yok mu siparişlerim kısmında 5 tane gift kart duruyo silemiyorum da ''payment revision needed'' yazıyor kaç tane adres denesem de olmadı gitti.Silmenin bir yöntemi var mı ? Para var ancak ne çekiyor ne e-posta atıyor bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim.

1-2$ fazla verip offgamers dan sorunsuz alın.Amazon insanı fıtık eder.

• Arkadaşlar ben de dün akşam saat 8 gibi mario128'den psn plus digital gift card satın aldım fakat halen kod gönderilmedi. Paypal ile ödemiştim. Paypal'de işlem tamamlanmış gözüküyor fakat banka hareketlerinde herhangi bir şey de yok. 24 saatte teslim diyordu acaba geç mi gönderiyorlar? Deneyimi olan var mı acaba? Bir de paypal adresimi değiştirmemiştim, TR olarak kaldı, ondan olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi docdoccc -- 24 Ekim 2014; 8:54:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon varken neden baska yerlerden kod aliyorsunuz cok merak ediyorum :)

• quote:

@radiohead71

Cevap için teşekkürler. Yani plus üyeliğini nerden aldığım fark etmez mi?

• Bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinize sağlık çok işime yaradı. Yeni bir psn açmka için tr psn almıştım ama son zamanlardaki aşırı fiyat yükselmesinden sonra farklı bir arayışa geçtim. Bu da ilaç gibi geldi gerçekten. Önceden denedim ama tam mantığını kavrayamamıştım şimdi tam oldu. Denemek için amazondan 10$ gift card aldım sorunsuz şekilde hesabıma yüklendi. Buradan teşekkür etmek istedim sadece
  • @HASBIHAL

Ben de onu düşünüyor gibiyim.

@Dante

Yukarıda ki yazımı görmediniz herhalde alabilsek biz de alıcaz ama yok gereksiz duvarlar koymuşlar.

@radiohead71

Evet nerden aldığın önemli değil ucuz olanını tercih et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 24 Ekim 2014; 12:33:42 >
  • arkadaslar bılen varsa yardımcı olabılırmı us psn ı ılk defa ps4 e gırmeye calısıyorum soruyor ıste arkadaslar falan tamam diyorum ondan sonra bir hata oluştu diyor ve np-32368-2 hata kodu yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • USA PLAYSTATION NETWORK CARD (USA PSN GIFT CARD) almak için şu ana kadar keşfettiğimiz en uygun yerler

Güncel son liste;

http://www.amazon.com/100-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B00K59HKIQ/ref=pd_sim_vg_4?ie=UTF8&refRID=0XKYQQ6CGT9XVTHFX978

http://www.offgamers.com/

http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/US-Region/

http://www.maximuscards.com/index.php/itempage/index?cat=3

http://mariio128.com/index.php?type=extended&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&cid=0&q=Playstation+Network+Card+&x=14&y=14&dispatch=products.search&features_hash=V34

http://www.play-asia.com/paOS-14-71-1z3-49-en.html#fc=v:4

Başka sitelerden PLAYSTATION NETWORK CARD (PSN GIFT CARD) alan arkadaşlar, linklerini paylaşırsa, hepimiz faydalanırız.

Not: Amazon her PLAYSTATION NETWORK CARD (PSN GIFT CARD)' ı $1 eksiğe satıyorken, offgamers $50x2 PSN CARD Bundle Promotion paketi $2 eksiğe satıyor. pcgamesupply da $50 PSN CARD' ı tam $50 a satıyor. Maximuscards ise $50 PSN CARD için $58 yani $8 komisyon, mariio128 ise $50 PSN CARD için $53 yani $3 komisyon, play-asia ise $50 PSN CARD için $54 yani $4 komisyon alıyor. Bence hiç bir şey, hele birde PSN kardeşlik yapıyorsanız, bu komisyonun yarısını ödüyorsunuz. Üstelik, amazon dışındaki sitelerde ABD den adres göstermek zorunda da değilsiniz (Yinede ABD den bir adres yazmakta fayda var). PSN Card' ı aldığınız an daha siz siteden çıkmadan, paranın tanımlı olduğu Redeem Code, e-posta hesabınıza geliyor. Bu kodu da, USA Playstation Store da ki Redeem Code bölümüne giriyorsunuz. Para anında PSN cüzdanınız da, bitti gitti.

Gerçi ben, komisyon alan sitelerin, $3-$5 lık komisyonlarını kafaya takmıyorum. 209TL lik oyunu 67TL ye almama vesile oluyorlar. Helali hoş olsun ama komisyonu kafaya takanlar için,www.offgamers.com ,www.amazon.com vewww.pcgamesupply.com gerçekten iyi bir seçim.

Komisyon muş, kur dönüşüm farkıymış, TR Playstation Store ile yakın fiyata geliyormuş, vs. kesinlikle yok öyle bir şey arkadaşlar, arada çok ciddi fiyat farkı var. Sizi USA PSN den soğutmaya çalışanlara kulak asmayın.

İLLEDE AMAZONDAN ALACAĞIM DİYENLER İÇİN HATIRLATMA: Amazon dan alışveriş yapmak için, amazon sitesine üyelik açıyorsunuz ya, o üyelik hesabının adresini Amerika da bir adres göstermeniz gerekiyor. İnternet den bulduğunuz her hangi bir ABD şirketinin adresini yazın geçin. Alaska olursa vergi olmaz, daha ucuza alırsın muhabbetine de pek aldırış etmeyin. Çünkü, dijital oyunlarda tax free yok, ABD' nin her yerinde aynı fiyat

Not: Amazon hesabınıza, mutlaka ABD den gerçek bir adres tanıtmanız gerekiyor ve adresi tanıtırken şunlara dikkat edin.

Bulunan adres, internetten bulunduğu için genelde şirket oluyor. Adres bir şirkete aitse, şirket adını kesinlikle yazmayın. Sadece, bina numarası, sokak, cadde, bulvar, posta kodu, şehir, eyalet ve telefon numarası yazın. Ad Soyad kısmına da, kullanacağınız kredi kartındaki adı soyadı yazın.

Not: Yukarıda yazdıklarım yapılırsa, kredi kartınız yurt dışı kullanıma ve internet kullanımına açıksa, limiti de alışveriş tutarınızın birazcık üstündeyse, Amazon' un kredi kartınızı onaylamaması için, en ufak bir sebep yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:22:54 >

• Off gamersa 2 dolar daha verip alıyorum amazonla uğraşmıyorum kafam rahat ön ödemeli kart da geçiyor
  • 100 dolarlık alışverişe 15 dolar hediye kampanyasından yararlanmak istiyoruz.

Dün 59,99'a nba2k15 aldık. 41 dolarlık bir harcama daha yapmamız lazım ancak istediğimiz oyun yok şu an.

preorder yapsak gtaV'i parayı çeker mi balance'dan ve kampanyadan yararlanabilir miyiz?
  • Esasiyun kullanıcısına yanıt
    Evet direkt çekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.