Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Esasiyun

100 dolarlık alışverişe 15 dolar hediye kampanyasından yararlanmak istiyoruz.

Dün 59,99'a nba2k15 aldık. 41 dolarlık bir harcama daha yapmamız lazım ancak istediğimiz oyun yok şu an.

preorder yapsak gtaV'i parayı çeker mi balance'dan ve kampanyadan yararlanabilir miyiz?

Gta yi nasil pre order yapicaksiniz bakiyeniz yetmiyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam TL ye geçince fiyatlar uçtu. Bu haftaki 2si1 programında, Mesut Çevik ve Talha Aynacı bu konuya değindiler. Talha Aynacı, "Steam TL ye geçti, fiyatlar eskisinden daha kötü oldu" dedi. Mesut Çevik "Hep söylüyoruz USA PSN USA PSN" dedi.

Bu haftaki 2si1
    http://forum.donanimhaber.com/m_98751009/f_//tm.htm#98766649

Bir bildikleri var ki böyle söylüyorlar. Bende 80 ler den bu yana oyun dünyasının içindeyim. USA Playstation Store ve Hong Kong Playstation Store, şuan gezegende en ucuza oyun alınacak yer ve Türkiye den çok basit şekilde bu store lar dan alışveriş yapılıyor. Playstation Game Sharing (bizim taktığımız isimle PSN Kardeşlik) yapınca da, üzerine bal kaymak oluyor.

Talha Aynacı'nın dediği gibi, "Steam böyle TL ye geçeceğine dolarda kalsaydı daha iyiydi."

• Yok hocam o kadar da değil Steam'da bazı oyunlar çok ucuz ayrıca playstore üzerinde ki fiyatlarda ideal. Steam için zaten 1 senedir en para ile alışverişlerde aylık 50Tl'ye kadar olan harcamanın yarısını geri veriyorlar.
  • Beyler ne yaptım ne etti isem geceden beri amazondan psn card alamadım hep iptale gidiyor alışveriş. off gamersda da yaptım oradada bekleme durumuna geçiyor . Adresi de adam gibi yapıyorum abd falan. yardımcı olacak yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

100 dolarlık alışverişe 15 dolar hediye kampanyasından yararlanmak istiyoruz.

Dün 59,99'a nba2k15 aldık. 41 dolarlık bir harcama daha yapmamız lazım ancak istediğimiz oyun yok şu an.

preorder yapsak gtaV'i parayı çeker mi balance'dan ve kampanyadan yararlanabilir miyiz?

Gta yi nasil pre order yapicaksiniz bakiyeniz yetmiyor .

150 USD yatırmıştım ben en baştan daha. Şu an 90 USD var hesabımda.

• Gta v hindistan psnde 100tl gibi bir şey arkadaşlar. Pre-order yapılabiliyor ve 1.300.000$ hediye de geçerli. Aynı us psndeki gibi yani.

• merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. NTSC oyunu alsak PS4'te çalışır biliyorum fakat tr psn mağaza üzerinden dlc indirebilir miyiz?
  • Bölge kodu yüzünden olmaz diye biliyorum.
  • Drakoid D kullanıcısına yanıt
    Çalıştırmaz.Oyunun bölge kodu neresiyse ordan dlc alıcaksın.
  • Acil 20dollarlik psn kodu lazim. 50tl veririm

• Spotlara gelen her oyun NTSC galiba o zaman spottan almanın büyük bir dezavantajı oldu. Ama mesela Spot'tan shadow of mordor almıştım içinden 2 dlc çıkmıştı birini kabul etmişti diğerini etmedi. Bölge yüzünden midir? O zaman ikisini de reddetmez miydi?

Çok üzüldüm bu duruma ya keşke bu saçmalık kalksa da isteyen istediği yerde oynayabilse. Bazı oyunların çok güzel dlc'leri olabiliyodu.
  • usa psnden aldığımız oyunda trophy kazanabiliyor muyuz başka hesapta oynarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDVK

usa psnden aldığımız oyunda trophy kazanabiliyor muyuz başka hesapta oynarken

Evet kazanirsin

• Drakoid D kullanıcısına yanıt
    Genelde spotta 2.bölge oluyor kimi oyunlar all bölge kodlu oluyo o zaman bütün bölgelerde ki dlc'ler geçerli.
    Birinin geçerli olmasını diğerinin geçmemesini bilmiyorum oyunu alanların söylemesi lazım ama belki o anlık bir problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 25 Ekim 2014; 22:29:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustf66

arkadaslar bılen varsa yardımcı olabılırmı us psn ı ılk defa ps4 e gırmeye calısıyorum soruyor ıste arkadaslar falan tamam diyorum ondan sonra bir hata oluştu diyor ve np-32368-2 hata kodu yazıyor

Yeni bir tane USA PSN hesabı açıp onu dener misin?

-Yeni açacağın PSN hesabına, yeni temiz bir gmail adresi gir.

1-) Önce yeni bir gmail hesabı açarak işe başla

2-) Sonra bu gmail hesabın ile yeni bir USA PSN hesabı aç

3-) Yeni açacağın USA PSN hesabını, PS4 den değil, aşağıdaki linkten aç. Siteye girince, sağ üst köşede "Create Account" a basacaksın.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/home/games

4-) PSN hesabı açma işleminin sonuna doğru, girdiğin gmail adresine, onaylama e-postası gönderilecek. Bu onaylama e-postasını, gelen kutusundan takip et, bazen 1 saat sonra, bazende 1 gün sonra geliyor.

5-) Bu e-postanın içinde link var. Ona bas ve PSN hesabı açma işini onayla

6-) Daha sonra, bu yeni USA PSN hesabını PS4' üne tanımlaya bilirsin.

• Vay arkadaş yaa az kalsın TR PSN'e kazıklanacaktık.Konuyu baştan sona okudum çok faydalı olmuş , İlker kardeşimizin ellerine sağlık şimdi ilk iş bir ininal kart alıp ofgamers'dan kod satın almak

• Peki ana hesap olan US PSN hesabına PSN PLUS satın alırsak TR PSN' de online/multiplayer oynayabiliyor muyuz ? Yoksa sadece PSN PLUS üyelik tanımlı hesapta mı geçerli bu PSN PLUS üyelik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samwet

Peki ana hesap olan US PSN hesabına PSN PLUS satın alırsak TR PSN' de online/multiplayer oynayabiliyor muyuz ? Yoksa sadece PSN PLUS üyelik tanımlı hesapta mı geçerli bu PSN PLUS üyelik ?

Primary hesaptan aldığın her şeyi diğer hesaplarda da kullanabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

quote:

Orijinalden alıntı: samwet

Peki ana hesap olan US PSN hesabına PSN PLUS satın alırsak TR PSN' de online/multiplayer oynayabiliyor muyuz ? Yoksa sadece PSN PLUS üyelik tanımlı hesapta mı geçerli bu PSN PLUS üyelik ?

Primary hesaptan aldığın her şeyi diğer hesaplarda da kullanabiliyorsun.

Teşekkür ederim... Bu gerçekten iyi olmuş.
    Teşekkür ederim... Bu gerçekten iyi olmuş.
  • USA PSN store'dan en iyi alışveriş yapma yöntemi amazon'dan card almak mıdır? Paypal ile de ödeme yapılabiliyor anladığım kadarıyla? Türkiye kredi kartımızı paypal'a ekleyip, paypal üzerinden alışveriş yaptığımızda komisyon vs kesiliyor mu hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.