Şimdi Ara

usa psn' den oyun alma YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. bu soru muhtemelen 100 kere sorulmuştur diye tahmin ediyorum. forumda ve web de baya bi aradım ama sağlıklı bir sonuca varamadım. herkes değişik bişeyler söylemiş. o yüzden soruyorum. eğer biçok kez anlatıldıysa kusura bakmayın.

şimdi ben usa psn den risk factions oyununu satın almak istiyorum. ama kredi kartımı kabul etmiyor. tr psn den girince kabul ediyor ama tr psn de de o oyun yok demosu var sadece. o yüzden mecbur usa psn den almalıyım. kullandığım kart hsbc advantage kampus kartı. yurtdışı alışveriş için birçok kez kullandım bunu. ama burda olmuyor nedense. çözümü bilenler varsa acil yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

•  usa psn' den oyun alma YARDIM !!

Gittigidiyor da bulursun. usa psn kart.
  • teşekkürler cavap için ama 10 dolarlık 1 tane oyun alcam ben sadece. gerek duymuyorum psn karta. kredi kartıyla almanın bir yolu yok mudur acaba?
  • tek çaren arkadaşın dediği gibi usa psn card alıp indirmen ve makinaya kurman. sonra istersen tr psn'den oynayabilirsin.
  • İkinci bir çare Amarigaya yerleşip oranın bankalarından kredi kartı alırsın, usa psn adresin ile kredi kartını aldığın ülke aynı olduğu için kredi kartını kabul eder 10 dolarlık oyun için 20 dolarlık kart alma masrafından kurtulmuş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

İkinci bir çare Amarigaya yerleşip oranın bankalarından kredi kartı alırsın, usa psn adresin ile kredi kartını aldığın ülke aynı olduğu için kredi kartını kabul eder 10 dolarlık oyun için 20 dolarlık kart alma masrafından kurtulmuş olursun.

mantıklı gözüküyor. olmazsa öyle yaparım artık.
  • 20$ fazla gelirse 10$ psn card almanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paypal kabul etmiyor mu USA PSN ?
  • mecbur psn karti alicaksin. ben daha oyunu dun aldim oyun harika (yapay zeka haric) ama psn le ilgili bazi sorunlari var. ben dahil bir kac kisi multiplayer oynayamiyoruz o zamanda oyunun bir anlami kalmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.