Şimdi Ara

Usa Unlocked iphone 4 Avea sebeke sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben iphone 4 4.0.2 unlock jb makine kullanıyorum bazı sorunlarım var caresinide çok aradım ama bulamadım.Avea hat kullanıyorum hat bazen birden tek çubuğa düşüyor bazende bı bakıyorsun full çekiyor ama bulunduğum yerlerle alakalı değil çünki full ceksede tek çubuk ceksede aynı sekilde konuşuyorum.Ayarlardan operatöre girince devamlı arıyor yazıyor.3g ve wi fim devamlı açık. Ben bu sorunu çözemedim. Aynı sorunlar avea ile yada başka hatlarla yaşayan varmı yoksa benmi yanlış birseyler yaptım ?

Bı sorunda telefonu bazen aciyip kapayinca hat komple gidiyor ayarlarda operatör de yok oliyor ancak bı kaç kere kapiyip açınca düzeliyor bunlar normalmi?

• Sorununuz sim kart ile alakalı olabilir. Microsim kullanıyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 15 Ekim 2010; 13:11:44 >
  • BENDE Bİ SORUN YOK DOSTUM USA 4.0.2 JB & UNLOCK HAT : AVEA

Hattını Nasıl yaptırdın o önemli kendin mi yaptın ?
  • Bir yerde kestirttim. ondanmi oliyor yan? Bildigim kadarıyla Avea'da microsim yok. Varsada istanbuldan nerden bulabilirim?
  • dostum full çektiğinde edgeye düşüyor çekim iyi olduğu için full çekiyor.tek çubuk çektiğinde ise 3g ye geçio hat sinyali alamayınca yine edgeye düşüyo bu böle devam ediyo kendimden biliyorum bendede öle oluyo evdeyken :)
  • Pil yemiyormu bu işlem ? Çünkü devamlı arıyor yazıyor ayarlar operatörde.
  • Kucuk bir hatirlatma, sizin Amerika'dan aldiginiz telefon sim-kilitlidir, Amerika'da henuz fabrika cikisi sim kilitsiz telefon satisi baslamadi.

Kolay gelsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

Kucuk bir hatirlatma, sizin Amerika'dan aldiginiz telefon sim-kilitlidir, Amerika'da henuz fabrika cikisi sim kilitsiz telefon satisi baslamadi.

Kolay gelsin!

simkart çıkışı mikro değilse bu problemler olabiliyor kesimden kaynaklanan. makina dahi kesse chip büyük olduğu için sorun çıkarıyor. mümkünse başka yere tekrar kestirip deneyin.

şurda da incelemişler konuyu;

http://www.macrumors.com/2010/06/30/one-possible-iphone-4-antenna-fix-with-mixed-results/

• selamlar, Atatürk Havalimanı dış hatlar gelişte bulunan Avea da mikro sim kart bulunuyor.
  • Anadolu yakasında hangi Avea'da var? Bide hat benin üstüme değil microsim verirlerken ne istiyorlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.