Şimdi Ara

## UŞAK ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 39 k ile pdr iö
  • Pdr iö up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ower03 -- 24 Temmuz 2015; 0:43:13 >
  • 40732 benimde iö
    tam sıralaman kaç senin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ower03 -- 24 Temmuz 2015; 0:46:18 >
  • 39867 paü istiyordum yapcak bişey yok
  • Aynen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ower03

Aynen :)

Yok mu başka gelen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ower03 -- 24 Temmuz 2015; 1:16:13 >
  • 114bin inşaatmüh io bro
  • Muhasebe ve Bilgi sistemleri- Uygulamalı bilimler yüksekokulu :)
  • Islami ilimler iö
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcaoğlu

Islami ilimler iö
    var mı uşakta yaşayan bize biraz bilgi verebilecek olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gEnya

var mı uşakta yaşayan bize biraz bilgi verebilecek olan?

Alıntıları Göster
    Uşak ta oturuyorum. Sorun cevaplayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayse_ozkayaa

Uşak ta oturuyorum. Sorun cevaplayayım

Alıntıları Göster
    ev kiraları ulaşım bir eylül kampüsüne nasıl birde sosyal ortamları yani bir cadde var her şey orada mı özel yurt var mı
  • quote:

ev kiraları ulaşım bir eylül kampüsüne nasıl birde sosyal ortamları yani bir cadde var her şey orada mı özel yurt var mı

Alıntıları Göster
    Uşak Üniversitesinde 3.Senem olucak Bu yıl Öncelikle bütün fakülteler,yüksekokullar şehire 9km uzaklıkta İzmir Yolu Üzerindedir.Ulaşımı Halk Otobüs'leri İle sağlanıyor.(Ücret 1 TL İdi geçen sene Bu sene Zam gelebilir).Özel yurt'ların Fiyatları tam bilmiyorum hiç kalmadım ama geçen sene arkadaşlarım 350 TL den anlaşmışlardı Aylık herşey dahil.Şehir de bir çok apart mevcut.Ancak 1+1 Apartların fiyatı 650 TL den Başlıyor 800 - 850 TL'ye kadar çıkıyor.Ev Fiyatlarıda Aynı Değişen Birşey yok. Her Şehirde olduğu gibi ev ve apart sahipleri ederlerinin çok ve çok üstünde kira istiyor.Kira'lar yüzünden kalıcak yer bulmakta biraz zorlanabilirsiniz.

Üniversite İle ilgili tüm sorularınıza Cevap Verebilirim.Kazanan Arkadaşları Tebrik Ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: HERKESE BENDEN CAY

Uşak Üniversitesinde 3.Senem olucak Bu yıl Öncelikle bütün fakülteler,yüksekokullar şehire 9km uzaklıkta İzmir Yolu Üzerindedir.Ulaşımı Halk Otobüs'leri İle sağlanıyor.(Ücret 1 TL İdi geçen sene Bu sene Zam gelebilir).Özel yurt'ların Fiyatları tam bilmiyorum hiç kalmadım ama geçen sene arkadaşlarım 350 TL den anlaşmışlardı Aylık herşey dahil.Şehir de bir çok apart mevcut.Ancak 1+1 Apartların fiyatı 650 TL den Başlıyor 800 - 850 TL'ye kadar çıkıyor.Ev Fiyatlarıda Aynı Değişen Birşey yok. Her Şehirde olduğu gibi ev ve apart sahipleri ederlerinin çok ve çok üstünde kira istiyor.Kira'lar yüzünden kalıcak yer bulmakta biraz zorlanabilirsiniz.

Üniversite İle ilgili tüm sorularınıza Cevap Verebilirim.Kazanan Arkadaşları Tebrik Ederim

Alıntıları Göster
    hocam üniversite hakkında bahsetsen biraz nasıl ortamı beklenti içinde gelmiyoruz tabi ama yinede değinsen biraz iyi olur

• quote:

hocam üniversite hakkında bahsetsen biraz nasıl ortamı beklenti içinde gelmiyoruz tabi ama yinede değinsen biraz iyi olur

Alıntıları Göster
    Hocam Üniversite'de Bütün fakültelerin ortak bir alanı olarak küçük bir çarşısı mevcut. 2 3 Tane Cafe'si var.(market,fast food vb.).Başka fakültede görebileceğin öyle ortak bir alanı yok.Kampüs Çok büyük değil.Yeni bir gençlik binası yapılıyor dedi ben üniversite'ye başladığım Sene hala yapılıyor bitmedi.Ortamını Sen yapıcaksın Sınıf'ın arkadaşlarınla kaynaştıkça üniversite'yi seversin Merak etme.Son olarak Çok güzel Bir kütüphane'si Var üniversitenin.(Türkiyenin 3 veya 4.Büyük Kütüphanesi diyorlardı Doğru Yalan Bilmiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: HERKESE BENDEN CAY

Hocam Üniversite'de Bütün fakültelerin ortak bir alanı olarak küçük bir çarşısı mevcut. 2 3 Tane Cafe'si var.(market,fast food vb.).Başka fakültede görebileceğin öyle ortak bir alanı yok.Kampüs Çok büyük değil.Yeni bir gençlik binası yapılıyor dedi ben üniversite'ye başladığım Sene hala yapılıyor bitmedi.Ortamını Sen yapıcaksın Sınıf'ın arkadaşlarınla kaynaştıkça üniversite'yi seversin Merak etme.Son olarak Çok güzel Bir kütüphane'si Var üniversitenin.(Türkiyenin 3 veya 4.Büyük Kütüphanesi diyorlardı Doğru Yalan Bilmiyorum)

Alıntıları Göster
    peki hocam ilk yıl kontenjan dahlinde hazırlık okuma imkanım var galiba sence okumalımıyım bir de internetten ön kayıt yaptırılıyor mu bilgin var mı

• quote:

peki hocam ilk yıl kontenjan dahlinde hazırlık okuma imkanım var galiba sence okumalımıyım bir de internetten ön kayıt yaptırılıyor mu bilgin var mı

Benim Başladığım Sene Hazırlık ve Ön Kayıt yoktu, Bu sene Nasıl bilmiyorum Üniversitenin Sitesini Takip et Birde Tüm Kayıtların artık e-devlet üzerinden yapılıcak diye bir duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum
  • Sivil havacılık kabin hizmetleri İÖ var ki baska? Ve kyk nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniVarya

Sivil havacılık kabin hizmetleri İÖ var ki baska? Ve kyk nasıl?

KyK binası çok iyi 3 kişilik oda'ları var tek sorunu ulaşım.Şehir İle Üniversite arasında Kyk hem şehire hem de okula gitmek için dolmuş'lara binmeniz lazım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.