Şimdi Ara

Uşak Üniversitesi Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burası hakkında bilgisi olan, kazanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

• hiç mi yok ?
  • .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hrn355

Arkadaşlar burası hakkında bilgisi olan, kazanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Ben uşagı kazandm bu sene aynı zamanda uşaklıyim. Kendini beğenmiş kesim, uşak kötü uşakta okunmaz falan diyecek , ama yaşamayı bilenler için çok güzeldir uşak ,genel olarak insanları iyidir, ne çok tutucu ne çok açık her kesimden insan var. Geldiginde yardımcı olabilirim başka sorun varmı merak ettiğin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret_t

quote:

Arkadaşlar burası hakkında bilgisi olan, kazanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Ben uşagı kazandm bu sene aynı zamanda uşaklıyim. Kendini beğenmiş kesim, uşak kötü uşakta okunmaz falan diyecek , ama yaşamayı bilenler için çok güzeldir uşak ,genel olarak insanları iyidir, ne çok tutucu ne çok açık her kesimden insan var. Geldiginde yardımcı olabilirim başka sorun varmı merak ettiğin..

ek yerleştirmede uşak maliye çıktı bana. Senden önbilgi isteyeceğim bana yardım edebilir misin ? Bu arada başka kazanan var mı ?

Uşak'ta özel yurtlar nasıl ücretleri ortalama ne kadar ?
    Uşak üniversitesi hakkında genel olarak neler söylebilirsin ?
    Uşak nasıl bir yer ? İstanbul'un göbeğinden geliyorum

yardımların için şimdiden tşkrler

• quote:

Yukarda sorduğum sorular senin içinde geçerli. Ne oldu gittin mi uşak'a ? Alışabildin mi ?
  • Selam, arkadaşım kazandı burayı. Meslek yükseği kazandı kendisi lojistik bölümünü. Fotolara baktımda meslek yüksek normal üniversitenin içindemi? yani kampüs ve meslek yüksek aynı yerdemi? bilen varsa cevaplasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Selam, arkadaşım kazandı burayı. Meslek yükseği kazandı kendisi lojistik bölümünü. Fotolara baktımda meslek yüksek normal üniversitenin içindemi? yani kampüs ve meslek yüksek aynı yerdemi? bilen varsa cevaplasın

bazı meslek yüksek okullarının şehirin merkezinde olduğunu biliyorum ama lojistik için kesin bir şey diyemeceğim ....
  • up la up
  • Usak hakkında pek bilgim yok ama arkadasım orada coğrafya okuyor hic dert ettigini duymadım gayet mutlu fotolarında bu arada uc büyük caddeden oluşuyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uşak merkezine bir cafe açmayı düşünüyorum sizce işlermi.
  • Öyle bi üniversite türkiyede mevcut diye biliyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.