Bildirim
USB 1.1 i 2.0 a döndürme yardım!
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaw cihazlar usb 1.1 olamaz mi? anakartiniza usb 2.0 destekli bir usb bellek taktiginizda usb 1.1 e bagladiniz uyarisi aliyor musunuz?
o ayrica usb 2.0 a destekli mouse olabilir yani usb 2.0 da calisir ama usb 1.1 olarak calisir. fark cokta onemli degil yani. bende de microsoft var. supported 2.0 calismasi 1.1 diyor. demekki sorun orada degil -
Everestte supported usb version 1.1 yazıyor,buda Usb 1.1 de çalışacağını gösterir.Belki mause usb 2.0 destekliyor ve çalışma hızı usb 1.1 dir. -
ya calısma hızı 1.1 gıbı sacma bısey olabılırmı 2.0 ı desteklıyorsa 2.0 calısması lazım baska bı usb bellek takınca 2.0 oluyor ama mouse ta 1.1 e dusuyor mouse suanda tutarlı calısmıyor oyuzden dıyorum adam akıllı cevap verıcek olan versın 2 sene once bıos update falan atmıstım sonrasında yavas yavas bozuldu CS de 1.5 sens ıle oynarken sımdı 9.6 ıle oynuyorum -
Klavye, fare..vs gibi donanımlar 2.0 'a ihtiyaç duymazlar. Başka bir deyişle gerekte yoktur. Onların gereksinimini 1.1 karşılar. Ancak harici hdd, flash disk gibi cihazlarda 2.0 daha önemlidir. Çünkü dosya kopyalama yazma gibi etkenlerde usb2.0 ın usb1.1 e hızı yüksektir.
usb2.0 sürücüsünü ancak xp servis pack2 de bulabilirsiniz. Eğer servis pack2 yüklü ise usb2.0 sürücüsü de yüklü demektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X