Şimdi Ara

Usb 1.1 Standardı bu kadar yavaşmıydı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir hevesle yeni modem aldım wireless tek port ethernetli yanında usb wireless hediyeli .amacım eski pc yi wireless e bağlamak ve download abanıp indirdiklerimi şuan kullanıp pc ye aktarmaktı. ama öle ki saniyede en fazla 700kb çekebiliyorum ondan.

ben mi bi yerde hata yapıyorum yoksa normal mi arkadaşlar bu hız. 11gb lık bir oyun iniyor şuan inmesi tamamlanınca hesaplarıma göre 5 saate kullandıgım pc ye alabileceğim.

bu arada 32mb ile bağlanıyor wireless e biraz mesafe oldugundan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 18 Mart 2009; 21:28:39 >

• USB signaling
    The Full Speed rate of 12 Mbit/s (1.5 MB/s) is the basic USB data rate defined by USB 1.1. All USB hubs support Full Speed.
    Kısaca Teoride 1.5Mb/s sağlıyor usb 1.1 Keşke ethernetli bir kuruluma yönelseydin.
    Alıntı: en.wikipedia.org/wiki/USB
  • evet te hem ethernet yok eski pc de ( gerçi önemli değil 5lira ethernet ) asıl sorun yer sorunuydu benim odamda yer olmadıgından ve ses istemediğmiden başka yere atmak istedim.çok iyi oldu ama keske bari 1mb verse saniyede 700mblık filmi 20dk da alıyom
  • neyse zorda olsa wireless i vistaya geçirdim usb 2 ile saniyede 2mb la cekiyor dosyaları gene yavaş gibi ama neyse vista zorladı ama wireless i tanıtmada
  • pci dan bağlanan usb kartlardan al.

http://www.netsiparis.com/default.asp?bolum=9&id=1686

gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl bir usb2.0 girişi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.