Şimdi Ara

USB 128 gb sandisk cruzer bu uygun fiyat mı alınabilirmi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sandisk Cruzer Glide 128gb Usb 3.0 Usb Bellek Sdcz600-128g-g35 - n11.com
    https://urun.n11.com/usb-flash-bellek/sandisk-cruzer-glide-128gb-usb-30-usb-bellek-sdcz600-128g-g35-P291386053

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• merhabalar,
    Sandisk ultra flair tavsiye ederim. Uzun bir süre araştırma yaptım geçtiğimiz haftalarda aldım ve memnun kaldım.

Okuma/yazma hızı cruzer glide dahil birçok flash bellekten hızlı. Fiyat olarak 20tl gibi bir fark var fakat değer.
    akakce.com
    SanDisk 128GB Ultra Flair SDCZ73-128G-G46 USB Bellek Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-sandisk-128gb-ultra-flair-sdcz73-128g-g46-fiyati,5935226.html

• yasirov Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de 16GB ve 32GB Ultra Flair belleklerden var fakat deli gibi ısınıyorlar yahu 60 ölçümlerim doğru ise 60 dereceye çıkıyorlar. 128 GBlık modelde de böyle bir sorun var mı?
  • Extreme37 kullanıcısına yanıt
    Maalesef var hocam.
    Farklı cihazlarda ve farklı boyutlarda taşıma işlemlerinde kullandığım için kapsamlı gözlem yapma fırsatım oldu. Genelde usb 2.0 portlara takıldığında ve uzun süreli veri yazmalarda oluştuğunu fark ettim.
    16 ve 32 yazma hızları 128likten farklı mı bilmiyorum fakat yüksek okuma/yazmada bu ısılar gözardı edilebilir bence.
  • yasirov Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 16lıkta ısınıp flash bellek kendini kapatıyor üzerine minik heatsink koydum çaresizlikten. Allahtan 32likte kendini kapatmıyor. Isı meselesini çok kafaya takmayıp ultra flair almak şuan en mantıklısı olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.