Şimdi Ara

usb 2.0 hispeed fullspeed olayı nedir ? Bilen Kimse Yokmuu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya aynı marka 128 olanında hi-speed 256 olanında full speed yazıo nedir farkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empty -- 21 Temmuz 2004, 9:48:52 >

• tambilemiyorum ama bense
    128 olan son hızı (maximum)
    256 olan tam hızı (ortalama)
  • Ben de bilmiyorum ama high speed full speed'den daha hızlı galiba (niyeyse)
  • Benim anakartın biosunda bu ayar mevcut. Hi speed'e verdiği değer gerçek usb 2.0 değeri ve full speed'e verdiği değerden çok daha fazla. Sanırım olay usb 1.1 ile 2.0 arasındaki fark. Her zaman 2.0'da tutmakta fayda var. Çünkü kullanılan usb cihaz 2.0'sa ve siz 1.1'i seçerseniz veri aktarım hızı düşecektir. Ancak 2.0 seçildiğinde cihaz 1.1 desteklese bile 2.0'dan 1.1'e göre aktarım ayarlanmış olacaktır.
  • aslında olay tam oalrak o deil
    bios la yada anakrtla bi alakası yok
    sadece flash bellek var 2 tane

128 olanda hi-speed yazıyor
    256 olanda full speed yazıyor

ikisinin arasındaki farkı merak etmiştim ben
    yani usb 2.0 flash belleklerde hi- speed ve full speedin ne farkı var birbirinden
  • sanırım olay bu aletlerde kullanılan bellek türlerinin hızını ifade ediyo. sonuçta usb 2.0 olması usb belleklerinde aynı hızda okuma ve yazma hızına sahip olduğu anlamına gelmiyor belirtilen ibarelerde bu farkı ortaya koyuyor sanırım.
  • http://www.everythingusb.com/usb2/faq.htm

USB 1.1 -> full speed : 12Mbit/sn
    USB 2.0 -> high speed : 480Mbit/sn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kermit ama kutusunda flan 2.0 yazıor 2.0 fullspeed bu
  • usb 1.1 'in desteklediği 2 tane hız vardır.
    1,5mbit/s ve 12mbit/s (Kesin emin değilim ama sanırım 1,5mbit/s lik hız usb 1.0 standartıydı)
    bu ikinci hız olan 12 mbit/s full speed olarak geçer. Yani 1,5mbit/s dan çok daha hızlı gibi

usb 2.0 bunların yanında usb 1.1'den 40 katı hızlıdır yani 480mbit/saniyelik transferi gerçekleştirebilir.
    480mbit/s hız ise hi-speed olarak adlandırılmakta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.