Bildirim
usb 2.0 olan HDd yi usb 3.0 yapmak
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Böyle birşey mümkün değil bence.Mantıklı düşünülürse USB 3.0 yeni çıkan bir teknoloji, yani siz herhangibir yazılım yuklemesiyle veya mevcut bulunan harici diskinize alacağınız usb kablosuyla falan elinizdeki harici diski 3.0 yapamassınız.2.0 ise 2.0 dır öyle de kalır. -
böyle bir şey mümkün hatta özel kutuları satılıoyr ,ama veri aktarım hızında bi deişiklik olacağını zannetmem -
quote:
Orijinalden alıntı: sanal-insan
böyle bir şey mümkün hatta özel kutuları satılıoyr ,ama veri aktarım hızında bi deişiklik olacağını zannetmem
aynen çok merak ediyorum o kutuların çalışma mantığını
adam senin kablon ferrari diyor ama yol patika -
quote:
Orijinalden alıntı: sanal-insan
böyle bir şey mümkün hatta özel kutuları satılıoyr ,ama veri aktarım hızında bi deişiklik olacağını zannetmem
Hmm usb 3.0 hız artırımı için geliştirilmiş bir teknoloji degil mi zaten?Yoksa ben mi yanlış biliyorum?Eğer hız değişmeyecekse özel kutuların ne anlamı var o zaman?Yanlışsam düzeltin lütfen -
sağ olun beyler ben de mümkün olmayacağını düşünüyordum zaten.Bir konuda yardıma ihtiacım var.
500 gb usb 3.0 HDd aldım.
abimin bilgisayarında çalışırken benim bilgisayarımda çalışmadı.
En bilindik Unknown Device hatası verdi :( pc'm 3.0 uyumlu değil desem değil.
Lütfen yardım edin driverını bulamadım bulursanız özel mesaj atın.
Seagate FreeAgnt Go-Flex 500 gb driverı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X