Şimdi Ara

USB 2.0 port kesinti hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstatlarım pc yi aksam kapattım bir sorun yoktu sabah açtığım da usb 2.0 portlarımın çalışmadığını fark ettim daha doğrusu bu porta takılı mouse üzerindeki led aydınlatma gidip geliyor elektrik gelip gidiyor gibi. Asıl garip olan 3.0 portlarımın çalışması mouseyi 3.0 portuna taktım sıkıntı yok aynı şekilde klavyelide taktım sıkıntı yok.
    Hatayı aldıktan sonra Yaptıklarımı söyleyim ;
    Anakart driverini tekrar guncelledim
    Biosu güncelledim.
    Sorun hala devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim internette aynı hatayı alan bir kişi buldum onunlda konusuna kımse cevap vermemişti. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç çözüm mevcut. Yabancı forumlardan buldum. Umarım işinize yarar.

1-) Belki de en akla gelir çözüm. USB 2.0 sürücülerini üretici sitesinden indirin. Asla Windows veya herhangi bir sürücü güncelleyici programa güvenmeyin.

2-) Aygıt yöneticisini açın. İnsan arabirim aygıtlarını genişletin ve farenizi bulun. Eğer kendi yazılımı yoksa USB bağlantı aygıtı olarak da geçebilir. Bulduğunuz sürücüye sağ tıklayın. Sekmelerden güç yönetimine girin. Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın adlı seçenekten tiki kaldırıp tamam deyin.

3-) Yukarıdaki işlemlerdeki gibi aygıt yöneticisini açın. Bu sefer USB root hub sürücüsünü seçin. Yine güç yönetiminden aynı ayarı yapın.

4-) Aynı işlemler tekrardan. Bu sefer Generic USB hub.

Olmadı bilgisayarı açıp bakın USB 2.0 portları arızalı mı değil mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quockerwodger

Birkaç çözüm mevcut. Yabancı forumlardan buldum. Umarım işinize yarar.

1-) Belki de en akla gelir çözüm. USB 2.0 sürücülerini üretici sitesinden indirin. Asla Windows veya herhangi bir sürücü güncelleyici programa güvenmeyin.

2-) Aygıt yöneticisini açın. İnsan arabirim aygıtlarını genişletin ve farenizi bulun. Eğer kendi yazılımı yoksa USB bağlantı aygıtı olarak da geçebilir. Bulduğunuz sürücüye sağ tıklayın. Sekmelerden güç yönetimine girin. Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın adlı seçenekten tiki kaldırıp tamam deyin.

3-) Yukarıdaki işlemlerdeki gibi aygıt yöneticisini açın. Bu sefer USB root hub sürücüsünü seçin. Yine güç yönetiminden aynı ayarı yapın.

4-) Aynı işlemler tekrardan. Bu sefer Generic USB hub.

Olmadı bilgisayarı açıp bakın USB 2.0 portları arızalı mı değil mi.

Tesekurler hocam ilgin icin bugun evde degilim ama yarin gidince deneyecem 2. Maddeyi yaptimistim ise yaramamisti birde digerlerini deneyim insalah olur. Yine yazarim buraya sonucu. En son olmadi format atacam yazilimsal olabilir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.