Şimdi Ara

USB 3.0' ı USB 2.0' a çeviren adaptör var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/notebook/asus-n56vz-s4016v-intel-core-i7-3610-2-3ghz-turbo-ile-3-3ghz-8gb-ram-1tb-hdd-gt650m-2gb-ekran-kartli-15-6-full-hd-led-ekranli-dos-notebook-n56vz-s4016v.html
    linkteki laptopu almak istiyorum fakat laptopta 4 tane usb 3.0 bağlantısı olduğu halde usb 2.0 bağlantısı yok. elimdeki her şey de usb 2.0 ile çalışıyor. ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay -- 12 Eylül 2012; 1:15:06 >

• USB 3.0'a USB 2.0 takarsanız sorunsuz çalışır. Dönüştürücüye gerek yok. Takın direk çalışacaktır.. Şimdiden hayırlı olsun...
  • sata 2 nin sata 3 e uyumlu oldugu gibi usb 3.0 da geriye uygundur uyumsuz olsaydı yerleşmesi 2-3 sene sğrerdi 4 tane koymazlardı :)
  • usb 3.0 ve 2.0 ın girişleri birbirinden farklı değil mi? ben farklı biliyorum. yanlışta hatırlıyor olabilirim mikro usb ler mi farklıydı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

usb 3.0 ve 2.0 ın girişleri birbirinden farklı değil mi? ben farklı biliyorum. yanlışta hatırlıyor olabilirim mikro usb ler mi farklıydı acaba?

USB 3.0 ile USB 2.0 girişleri tamamen aynıdır. Akıllı telefonların, tabletlerin, taşınabilir medya oynatıcılarının üzerinde bulunan microUSB girişi daha küçük.
  • sağolun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

sata 2 nin sata 3 e uyumlu oldugu gibi usb 3.0 da geriye uygundur uyumsuz olsaydı yerleşmesi 2-3 sene sğrerdi 4 tane koymazlardı :)

Aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

usb 3.0 ve 2.0 ın girişleri birbirinden farklı değil mi? ben farklı biliyorum. yanlışta hatırlıyor olabilirim mikro usb ler mi farklıydı acaba?

USB 3.0 ile USB 2.0 girişleri tamamen aynıdır. Akıllı telefonların, tabletlerin, taşınabilir medya oynatıcılarının üzerinde bulunan microUSB girişi daha küçük.

Alıntıları Göster
    quote:

usb 3.0 ın fazladan 5 pini 2.0 ın yalıtkan kısma dek gelir 3.0 port yada hub 2.0 modunda çalışır.

USB 3.0' ı USB 2.0' a çeviren adaptör var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk_1986 -- 14 Eylül 2012; 20:00:55 >

• BENDE DELL İNSPİRON VAR 4 USB 3.0 PORTU VAR AMA KLAVYE ÇALIŞMIYOR TANIYOR SONRA 2-4 HARF YAZIYOR SONRA TAKILIP KALIYOR SORUN USB PORTUNDAN DEDİLER ÇARE BULAMADIM BŞLEN VARMI ACABA
  • usb3 lere usb2 bazı cihazları baglamaya calısıldıgında bazen sıkıntılar yasanıyor en kolay yolu usb3 bi sekilde usb2 ye cevirmek..
  • Çeviriciye filan gerek yok. Ben ne taktiysam çalıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.