Şimdi Ara

Usb 3.0 olmayan Laptopa Usb 3.0 portu takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bugün bilgisayarımın ısınma sorunu üzerine içini temizledim, macunu falan yeniledim. Bilgisayarı açınca sol taraftaki tek usbnin anakarta entegre sağdaki 2 usb ve kulaklık ve mikrofon girişlerinin bir kart üzerinde olduğunu ve kartın kablo ile anakarta bağlandığını gördüm.
    Aşağıdaki fotoda kartı göremiyoruz ama anakart ve kartın kabloyla bağlandığı yeri belirttim

Usb 3.0 olmayan Laptopa Usb 3.0 portu takmak

sizlere sormak istediğim imzada belirttiğim laptopun diğer modellerinde yani kasa aynı fakat spesifikasyonları farklı modellerinde usb 3.0 bulunan modeller var. ben bu modellerden çıkma yada onların yedek parçası olarak bu kartı alsam aynı şekilde bilgisayarıma taksam ve usb 3.0 driverlarını yüklesem çalışırmı? anakartta usb 3.0 için kontrolcü olmasına gerek varmıdır? daha önce bu tarz birşey duydunuz mu? yardımlar için teşekkürler. umarım derdimi anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbg0 -- 26 Ocak 2013; 22:54:05 >

• Tabi ki usb 3.0 kontrolcusuz 3.0 calismaz. pci express kart ile 3.0 destegi kazanabilirsiniz.
  • kontrolcünün anakart üzerinde değilde usb kartı üzerinde olma olasılığı varmıdır, express kart desteği yok bilgisayarın
  • kart uzerinde bile olsa iletim olarak usb 3.0 ile 2.0 arasinda da farklar var. sadece kontrolcu olarak dusunmeyin voltaj ve iletim hatlari olarakta dusunun. ayrica express olmayan cok nadir notebook var... sizinkide nadirlerden... usb 3.0 destegi malesef ki sizin icin cok zor.
  • daha once boyle bisey gormedim..

ama mantigim olmaz. diyor...

sadece usb3.0 takmakla is bitmiyor, anakrtinda buna uygun olmasi lazim.. software ile bu is tamalanamaz diye dusnuyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.