Bu kanıya nereden vardınız? Böyle bir çalışma mantığı olsa format esnasında usb 2.0 sürücüleri de sistemde yüklü olmayacağı için hiç tanımaması gerekirdi.Ha yok işletim sistemi sürücüyü sağlıyor denilirse, yeni işletim sistemlerinin usb 3.0 desteği sağlaması mantıklı olacaktır.Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: EKE58
Bu kanıya nereden vardınız? Böyle bir çalışma mantığı olsa format esnasında usb 2.0 sürücüleri de sistemde yüklü olmayacağı için hiç tanımaması gerekirdi.Ha yok işletim sistemi sürücüyü sağlıyor denilirse, yeni işletim sistemlerinin usb 3.0 desteği sağlaması mantıklı olacaktır.Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
hocam eğer bu sekilde olsa idi windows yukleme sonrası anakartın usb 3.0 driverlarını kuruyor olmazdık ayrıyetten.Ha bu durum x99 cıpsetinden nasıldır bılemıyorum dogal destegı oldugundan bu bahsettıgımız konu gecerlı olabılır
Beyler usb 2.0 ile 10 dakikada kurduğum sistemi şuan usb 3.0 portuna takılı bir usb 3.0 flash bellek ile 5 dakikada kuruyorum bilginize.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme