Şimdi Ara

Usb 3 bir flash bellek ile format atmak Usb 2 ye gore hiz farki olusturur mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu kanıya nereden vardınız? Böyle bir çalışma mantığı olsa format esnasında usb 2.0 sürücüleri de sistemde yüklü olmayacağı için hiç tanımaması gerekirdi.Ha yok işletim sistemi sürücüyü sağlıyor denilirse, yeni işletim sistemlerinin usb 3.0 desteği sağlaması mantıklı olacaktır.Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

Bu kanıya nereden vardınız? Böyle bir çalışma mantığı olsa format esnasında usb 2.0 sürücüleri de sistemde yüklü olmayacağı için hiç tanımaması gerekirdi.Ha yok işletim sistemi sürücüyü sağlıyor denilirse, yeni işletim sistemlerinin usb 3.0 desteği sağlaması mantıklı olacaktır.Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

hocam eğer bu sekilde olsa idi windows yukleme sonrası anakartın usb 3.0 driverlarını kuruyor olmazdık ayrıyetten.Ha bu durum x99 cıpsetinden nasıldır bılemıyorum dogal destegı oldugundan bu bahsettıgımız konu gecerlı olabılır
  • Beyler usb 2.0 ile 10 dakikada kurduğum sistemi şuan usb 3.0 portuna takılı bir usb 3.0 flash bellek ile 5 dakikada kuruyorum bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.