Bildirim
USB ANALOG TV KARTINDAN KABLOLU YAYIN ANTENİYLE GÖRÜNTÜ ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayrıca mağazada bakmadım ama tüm websitelerinde fotoğraflarına bakılırsa kumandası büyük. Fakat Avermedia'nın resmi web sitesinde bile ürün açıklamasında kredi kartı büyüklüğünde kumanda diye geçiyor. Linki alta verdim. Nedir işin aslı bilen varsa?
http://www.avermedia.eu/avertv/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=182 -
Evet, aldım AVerMedia Volar AX'i. Kumandası kredi kartı falan değil ama standart kumandalardan kısa boylu ve şık bir tasarımı var. Onun dışında harika çekim gücü var evim denize çok yakın ve seviyesinde olmasına rağmen. Kablolu tv olayına gelince; analog ve dijital olarak tüm tv kartlarından kablolu tv ile görüntü alabilirsiniz.
Bu üründen önce INCA AN30 aldım ve çekim gücü 0 diyebilirim. Kumandasına gelince tamam kredi kartı ebatlarında ince ve ufak ama her an, her tuşa bastığınızda bozulacakmış gibi bir tedirginlik veriyor insana. Düşünenler için kesinlikle INCA önermiyorum.
Teşekkürler AVerMedia.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X