Şimdi Ara

USB ANALOG TV KARTINDAN KABLOLU YAYIN ANTENİYLE GÖRÜNTÜ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avermedia usb analog Volar AX model tv kartı alıcam ama bu ürüne kablolu yayın anteni takıcam. Bu durumda kablolu yayın görüntüsü alır mıyım? Kullanan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Ayrıca mağazada bakmadım ama tüm websitelerinde fotoğraflarına bakılırsa kumandası büyük. Fakat Avermedia'nın resmi web sitesinde bile ürün açıklamasında kredi kartı büyüklüğünde kumanda diye geçiyor. Linki alta verdim. Nedir işin aslı bilen varsa?

http://www.avermedia.eu/avertv/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=182
  • Evet, aldım AVerMedia Volar AX'i. Kumandası kredi kartı falan değil ama standart kumandalardan kısa boylu ve şık bir tasarımı var. Onun dışında harika çekim gücü var evim denize çok yakın ve seviyesinde olmasına rağmen. Kablolu tv olayına gelince; analog ve dijital olarak tüm tv kartlarından kablolu tv ile görüntü alabilirsiniz.

Bu üründen önce INCA AN30 aldım ve çekim gücü 0 diyebilirim. Kumandasına gelince tamam kredi kartı ebatlarında ince ve ufak ama her an, her tuşa bastığınızda bozulacakmış gibi bir tedirginlik veriyor insana. Düşünenler için kesinlikle INCA önermiyorum.

Teşekkürler AVerMedia.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.