Şimdi Ara

USB aşırı akım hatası 15 saniye sonra kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar geçen aylarda PSU mun 4pin lık işlemciye giden kablosu yanmıştı (PSU çok eskiydi ve sanırım oc yapmıştım) 4 pinlik kısımda ufak bir yanık oldu sonra yeni bir PSU aldım (concord 300W) internetten bütün çözümlere denedim ama olmadı teknik servise götürmedim ama muhtemelen 4pinlik kısım yanınca bi kısa devre oldu bu hataya sebep verebilir mi? USB aşırı akım hatası 15 saniye sonra kapanıyor

USB aşırı akım hatası 15 saniye sonra kapanıyor

Sistem özelliklerim
    ASUS M5a78l-m lx3 anakart
    AMD FX 6300 işlemci
    ASUS GTX 1030
    FLY Sata 3 SSD 240 GB
    8GB Kingston RAM
    Concord 300 W PSU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Numanakgul N kullanıcısına yanıt
    Sadece Fx-6300 stress altında 220w güç çekebiliyor. Psunuz 12v kanalından 16A verebildiğin iddia ediyor. Toplam 192W yapar. Ki hiç bir sertifikası ve güvencesi olmayan dayanıksız bir iddia bu. Sanırım yeterli bir açıklama olmuştur. İmzamdaki konuyu baştan sona okuyup düzgün bir psu alın, tüm sisteminizi yakmayın.

İmzamı göremiyorsanız link:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157846845 USB aşırı akım hatası 15 saniye sonra kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrGrendel -- 23 Şubat 2024; 14:58:12 >

• JrGrendel kullanıcısına yanıt
    Yani Watt değerini eşitlemek için daha fazla akım çektiği için mi bu sorunu veriyor

• Numanakgul N kullanıcısına yanıt
    Evet güç kaynağınız yeterli gücü sağlayamıyor ve kablolar da ona göre üretilmediği için zaten o kadar gücü kaldıramaz ve yanar. Şu anki sisteminiz o kadar da çok güce ihtiyaç duymuyor. Onun için 500w mümkünse gold sertifikalı bir güç kaynağı almanızı öneririm. Linkini attığım konuda da detaylı anlatmıştım ve önerilen güç kaynakları listesini eklemiştim.

• JrGrendel kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.