Şimdi Ara

Usb aygıtı takınca PC reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında usb aygıtlarını kulanabiliyorum bir sorun olmadan.usb bellek ve webcam vs. bir problem çıkartmıyor yalnız telefonumu PC suit modunda taktığım anda resetleniyor, teknik yardım bölümüne açtım konuyu çünkü telefonla ilgisi yok telefon başka pcde PC suite modunda çalışıyor, ayrıca benim PC daha telefonu tanımlayamadan, temas ettiği anda reset atıyor. bu problemi anakarta usb kartı takarak çözebilir miyim, telefon bu modda gücü yüksek tükettiğinden olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 3 Nisan 2010; 12:38:48 >

• Bendede Ayni Sorun Vardi

Kabloyu Degistirdim Duzeldi Sorunum
  • telefon data kablosunu mu? ben de zaten 2 tane kablo var ikisi de aynı etkiyi yapıyor. depolama modunda sorun yok ama senin de öyle miydi?
  • Yardım Lütfen;
    USB'ye her hangi bir usb aygıtı dokundurduğumda makina reset'liyor.. Sadece dokunması yetiyor.. Sorun nedir acaba...
  • Makine ne?masaüstü dizüstü?
    Masaüstü ise sistem bileşenleri neler?(anakart özellikle)
    ne zaman bu sorun olmaya başladı?
    sistemi siz mi topladınız?
    ön ve arka usblerin tamamında reset atıyor mu?
    taktığınız tüm usb cihazlarda reset sorunu oluyor mu?
  • Amd black işlemcili,
    GIGABYTE ana kart var. USB ye herhangi bir iletken parça dokununca reset atıyor. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haribo1

Amd black işlemcili,
    GIGABYTE ana kart var. USB ye herhangi bir iletken parça dokununca reset atıyor. Teşekkürler..

Masaüstü ise sistem bileşenleri neler?(anakart özellikle) TAM MODEL LÜTFEN
    ne zaman bu sorun olmaya başladı?
    sistemi siz mi topladınız?
    ön ve arka usblerin tamamında reset atıyor mu?
    taktığınız tüm usb cihazlarda reset sorunu oluyor mu?

Ve lütfen diğer sorulara da cvp verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masa üstü bilgisayar; sistem bileşenleri, İşlemci: AMD Black ATHLON 7850 Dual-core Processor, Ana Kart; Gigabyte MA 74GM-S2H, 2. GB Ram, Everest Kasa... Ati radeon 2100 grafik...

Evet sistemi ben topladım. Topladığımdan beri böyle bir sorun var. Ön panelde bu sorunu yaşıyorum. Arka panele taktığımda böyle birşeyle karşılaşmıyorum..

Bir de sürekli USB'de elektrik var. Klavye ve mause sürekli aktif halde.. Bir de WIN 7 kurduğumda sürekli mavi ekran uyarısı ile karşılaşıyorum. Teşşekkürler..
  • Büyük ihtimalalle ön usb bağlantılarını yanlış yapmış olabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=54896281

üstteki konuyu inceleyin.

İsterseniz bağlantıları baştan beraber yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 19 Aralık 2011; 13:26:10 >
  • Bi deneyim sonuç çıkmazsa tekrar gözden geçiririz. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haribo1

Bi deneyim sonuç çıkmazsa tekrar gözden geçiririz. Teşekkürler...

Ama ön panel usb bağlantılarını yanlış yapmak anakartı yakmaya kadar gidebilecek sorunlara yol açabilir.Arzu ederseniz ön panelden gelen usb kablo çeşitlerini yazın beraber bakalım..Nasıl arzu ederseniz.
  • Sorunu çözdüm. Sayenizde.. Ama neden yapmış olduğunu yine anlamış değilim.. Ön panelden gelen kablolar 9 pinli gruplar halindeydi. USB1 USB2 USB3 yazıyordu anakartta. USB1'e taktım sorun çözüldü. Teşekkürler..
  • şu an mobildeyim anakartınıza bakamıyorum da usb1 portuna takmadan önce nerede takılıydı? eğer eski porta da aynı şekilde taktıysanız ve o port da usb 2.0 ise anakartın o portu arızalı olabilir?bir de sizden ricam konu başlığının sonuna çözüldü ibaresini ekleyiverin.
  • USB3 de takılıydı, USB1'e taktım Sorun çözüldü. 8 GB USB Bellek taktım hiç sorun çıkarmadı. Başka USB aygıtlar takmam gerekir mi?
  • Selamlar tekrardan..Mobilden yazma çabalarım boşa gidince işyerine geldiğim gibi tekrardan yazmak istedim.
    Şimdi baktım da anakart kitapçığınıza; 4 adet usb bağlantı yuvası var (her yuva 2 usb port destekler, toplamda 8)

ama kasa ön panelinden 9lu geliyorsa usb kabloları bu da 2 usb portu için demektir.
    Benim kafama takılan; eğer ön panelden 9lu geliyorsa (genelde 10. pin yuvası olmaz, orası dolur olur) yanlış takma imkanınız yok.
    Eğer gelen9li kabloda 10. pin yuvası tıkalı değilse ancak yanlış takabilirseniz.

1nolu usb yuvasına taktım düzeldi dediniz ama eğer 2,3 ve 4. usb yuvalarına taktığınızda reset problemi oluşuyorsa usb yuva ya da yuvaları arızalı (paralelinde anakart arızalı) olabilir.Buna dikkat edin bence..
    Yeni ise garantisi varsa tamire yollamayı vs düşünebilirsiniz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.