Şimdi Ara

USB Aygıtı Tanımlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sorunum 1 hafta önce başladı , usb ile ilgili hiç bişey ellemedim fakat ne flash belleğimi okuyor nede telefonun hafıza kartını ..

USB Aygıtı Tanınmadı
    Bu bilgisayara takılı usb aygıtlardan birisi çalışmadığından....

böyle bi hata veriyor

Sorun donanımsal değilde driver eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum ? yardım edebilecek var mı ?

• Anakart driver CD içerisinde USB driverlerini yeniden kurun bakalım düzelecek mi?
  • the latest SiS USB 2.0 driver included in Service Pack 1 has already been installed on your system. Plase rescan for hardware changes in Device Manager. diye hata aldım kurmaya çalışırken
  • Kardeşim sen Xp kullanıyorsun büyük ihtimal xp nin standart halinde iken sp siz yani o zaman anakarttan usb driveri yükleniyodu ama artık sp1 , sp2,sp3 var sen bu pack entegre edilmiş cd lerden kurarsan usb driver ı yükleme gibi bir derdin olmaz sana onu demiş bilgisayar, sp1 windows zaten usb yüklü diyo bir nevi.
    Asıl konuya gelirsek bir xp cd sinden onar bakalım makinayı olmassa, formatla geçen benimde başıma gelmişti bir çözüm aklıma gelmedi formatladım düzelmişti....
  • Eski anakartımda sürekli başıma geliyordu bu sorun öncelikle anakart yazılımlarının düzgün kurulmamasından kaynaklanıyor olabilir , usb portlarında çakışma olabilir , pcı kart kullanıyorsanız anakart desteklemiyor olabilir , board üzerindeki ek usb girişlerinde sorun olabilir takılı kabloları söküp anakartın arkasındaki girişe takarak bunları bi kontrol edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4rml3ss -- 17 Ocak 2010; 18:00:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.