Bildirim
usb aygıtı tanınmadı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
büyük bir ihtimal cihazınızdan kaynaklanır başka bilg. takın veya başka bir usb aygıtı takın leptopunuza ozaman anlarsınız -
belkide biosun eski sürümdür. biosunu güncellemeni tavsiye ederim... -
Mrb Arkadaşım ßenimde ßi Digital fotograf Makinam Wardı. Usn'den ßağlayınca
ßöle Uyarı Alıyordum. Seninde ßöle mi Uyarı Weriyo?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 14 Ağustos 2006; 8:47:31 > -
aygit yoneticisine gel evrensel seri yol denetleyicisini ac USB Kok Hub kac tane varsa kaldir pencereyi yenile taniyacak daha sonra tekrar tak calisacaktir. -
quote:
Orjinalden alıntı: PEÇİTO
sahi arkadaşım bende bi tane webcam aldım aynen öle diyo taktığımda ve cd sini yüklediğim halde çalışmıyor... -
once drıverını yukle sonra usb'yı tak -
quote:
Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT
quote:
Orjinalden alıntı: PEÇİTO
sahi arkadaşım bende bi tane webcam aldım aynen öle diyo taktığımda ve cd sini yüklediğim halde çalışmıyor...
ßaşka Usb girişlerine Tak Web Cam'ini Daha Önceden'de Bütün Driver'ları Kur
Sen Kasanın Neresindeki Usb Yerine Takıyon? (ßen Kasa'nın Yanındaki Usb Girişlerine Takınca ßöle Uyarı Alıyorum.)
-
öncelikle usb 2,0 desteklemeyebilir anakart bios update gerekir..veya anakart sürücüleri dogru yüklenmemiş olabilir..tekrar sürücüler güncellemesi gerekir.. -
bencede 2.0 desteklemıyor olabılır dıyecem ama sanmıyorum yanı drıverlarında bı problem olabılır yada bıos eskı surum olabılırr onu bı guncelle -
DRİVERİ Nİ YÜKLEYEYİN O ZAMAN BİR BSKIN OMASA XP İSE İŞLETİM SİSTEMİNİZ SERVİCE PACK 2 YÜKLEYİN YİNE DE OLMASA İSE MAİNBOARDUNUZUN SON SÜRÜM USB VE SM BUS DENETLEYİCİSİNİ YÜKLEYİN SORUN KALMAZ -
benımde bole bı sorunum vardı cıhaz bozuk cıktı......
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X