Şimdi Ara

USB Belleğe Müzik Nasıl Atılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Ben arabamda müzik dinlemek için USB belleğe müzik atmak istiyorum. Youtube videolarındaki seslerin kalitesi düşük olduğu için oradan indirmek istemiyorum, MP3 indirme sitelerinde zaten Youtube videolarından dönüştürüp paylaşıyorlar. Geriye tek seçenek satın almak kalıyor.

İnternetten satın aldığımız bir müzik bilgisayara dosya olarak iniyor mu? İniyor ise hangi formatta iniyor? USB belleğe taşıyabilir miyiz? Taşıyabilirsek kopyala yapıştır ile mi yoksa başka bir yöntem mi gerekli? Ve en önemlisi Teyp bu dosyayı oynatır mı? :D

Teşekkür ederim.

Not: Youtube ile orjinal müzik ile arada kalite farkı yok diye düşünebilirsiniz fakat profesyonel sistemlerde çok fark ediyor özellikle bass çok bariz farklı çalıyor.

• Ne tür şarkı dinlediğinizi bilmiyorum ancak çoğu şarkının yüksek kaliteli versiyonları internette bulunabiliyor. Eğer üst düzey bir sisteme sahipseniz .flac türünde dosyaları kullanmanız daha iyi olacaktır. Ancak otomobil teybi muhtemelen sadece mp3 çalıştırabiliyordur. Mp3 için ise standart kalite 128 kbit/sn olup kaliteli olanları 192 kbit/sn ve üzeri olarak kabul edilir.
    USB Belleğe Müzik Nasıl Atılır?
    Görüldüğü üzere 720p videolar indirip mp3'e dönüştürüldüğünde 192 kbps ses elde edilebilir.

Eğer satın almak isterseniz Spotify üzerinden indirme şansınız yok diye biliyorum. Ancak diğer servisler size mp3 dosyasını sağlayabilir.Her şarkıyı veya albümü almanız gerekecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.