Şimdi Ara

USB Belleğime virüs bulaştı sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16 GB ' lık USB belleğim var ve bilgisayara takınca içerisindeki dosyalar resimlerdeki gibi bir klasörün içerisinde toplanıyor. Biçimlendirdim ama birşey değişmedi sorun hala devam ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Topkara28 -- 16 Haziran 2015; 20:49:48 >

• Yardım edebilecek birileri var mı?
  • Norton ile taratın.
  • Emsisoft emergency kit.

Malwarebyts anti malware.

Kaspersky internet security.

3'ü ile tara. Rahat et. Ayni sorun arkadasimda vardi. Bilgisayara takar takmaz eset bağırmış. Bazi seyleri silmis. Su anda flash komple dolu gozukuyor fakat ici bos.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BloomEsk kullanıcısına yanıt
    Hocam google'a sil.rar yazıp aratın. Çok ufak bir rar dosyası indireceksiniz. Virüsü siliyor tertemiz yapıyor. Beceremezseniz bana danışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topkara28

Merhaba

16 GB ' lık USB belleğim var ve bilgisayara takınca içerisindeki dosyalar resimlerdeki gibi bir klasörün içerisinde toplanıyor. Biçimlendirdim ama birşey değişmedi sorun hala devam ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim.

Aynı sorun benim bir arkadaşımda oldu virüslü USB Flash belleğini bana getirdi benim bilgisayarımda ücretli Bitdefender olduğundan virüsü buldu ve sildi tabii flash belleği de biçimlendimek zorunda kaldım olsun en azından o virüsten kurtuldum bravo bitdefender'a beni bir kez daha mahçup etmedi sana da tavsiye ederim uygun fiyata hızlıal.com da mevcut(10,90TL.)

• Cevalariniz için tesekkurler, sorunu hallettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.