Şimdi Ara

USB BELLEK BİLGİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkları ve içeriklerini inceledim de soruma cevap bulamadığım için bu başlığı açıyorum.
    Artık bende USB Falah bellek almak istiyorum 256 MB yada 1 GB olacak. Ancak işyerindeki bilgisayarım XP ve her belleği tanıyor, evdeki bilgisayarım ise windows 98. Alacağım belleği tanırmı 98 yüklü bilgisayar. Benim ne yapmam lazım. Teknosada sordum CD si de yok belleklerin.

• Dsotum sakın 256 MB alma 512 MB ile 256 MB aynı fiyat yazık olur. Şu an 1 GB modeller gayet ekonomik. Windows 98 SE ise hiç yoktan şanslısın. Gene de sorunun bu kısmını iyi bilen bir arkadaş yanıtlasın.
  • Sağol arkadaşım önerin için. Windows 98 de kullanılabiliyormu bellekler ona cevap bekliyorum sizlerden..
  • Ya buraya cevap yazacak yokmudur ,, windows 98 yüklü bilgisayara takınca bu flsh bellekler çalışırmı??? Birisi bir şey yazsın istiyorum..
  • 98 icin internetten driver ini indirmen lazim kingstonlarin driveri olmassi lazim nette google de arat bulabilisin...kingstondan sasma 1 gb fiyati 45 50 arasi

256 mb i yok zaten piyasada..
  • kingston'un sitesinde var. modeli seçip driverı indirebilirsiniz.

Downloads - USB DataTraveler

bunun dışında bigboy 1 gb'ı önerebilirim. driver linki özellikleri arasında verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk223 -- 17 Ekim 2006; 16:32:42 >

• 2 kingston flash belleği win98 de çalıştıramadım. win98 desteği yok.kingston un sitede bir driver var ama adamlar garanti vermemişlerdi.çalışmadı zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek ile BIOS Update!
    15 yıl önce açıldı
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    USB Bellek PC de gözükmüyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: beorn26

2 kingston flash belleği win98 de çalıştıramadım. win98 desteği yok.kingston un sitede bir driver var ama adamlar garanti vermemişlerdi.çalışmadı zaten.

öyleyse başlığı açan arkadaşa bigboy belleği bir kez daha önereyim şiddetle...
  • Çok teşekkürler, bayağı bilgi edindim sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.