Şimdi Ara

USB Bellek Sorunu Gelin ÇÖZELİM SİZE GÜVENİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar Usb Belleğim var Disk Yazma Korumalı diyor hiç birşey yapamıorum sorunum bu

+UsbWriteProtect.exe programını denedim olmadı (çünkü içine atmak gerekiyormuş ztn korumalı nasıl içine atıcam başka pc de atar dediler o da olmadı)

+Regedit olayınıda yaptım WriteProtect degerini 0 yaptım olmadı (win7de bu kısım yokmuş hazır regedit indirdim yine olmadı)

+tarattım içinde solucan buldu ismi jwgkvsg.vmx bunu da silemedim çünkü disk korumalı

+unlocker olmadı

+jwgkvsg.vmx virüsünü silmek için MosoForceDelete programını kullandım ama virüsün olduğu dosyayı seçemiorum izniniz yok diyor

yani anlayacağınız heryerden bağlıyım . Şöyle bi program yokmu hiç engel tanımadan izin istemeden herşeyi silecek

USB Bellek Sorunu Gelin ÇÖZELİM SİZE GÜVENİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsun78 -- 25 Ağustos 2012; 12:23:01 >

• yok dostum ..kaçıncı aynı sorunu forumda okuduğumu ben unuttum ..ama hiçbirisinde net cevap veişe yarayan bir yanıt görmedim ..
  • Lütfen bi bilen varsa söylesin
  • http://www.bilgiustam.com/usb-bellek-yazma-koruma-hatasini-asmanin-yolu/ google amcada varmış çözümü . Beceremezseniz ben sizin için anahtarları çıkarıp siteye yüklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum windows virüsleri linuxta çalışmaz.ubuntu tarzı bi dağıtımla bilgisayarı boot edip flaş belleğin içindekileri silmeyi dene.
  • virüsü Kes masaüstüne yapıştır makineyi yeniden başlat sonra masaüstünden silmeye çalış . Basit ama etkil bir temizlik yöntemi . Mesela Isass.exe virüsü bu şekilde temizleniyor . Antivirüsler bile yeniden başlatmak zorunda kalıyor bazen. Son olarakta üst mesajımdaki linki gözden geçir . Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam linktekini denedim olmadı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.