Şimdi Ara

Usb bi yerden sonra görmüyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler flashı takıyorum içinde windows 7 kurulum dosyaları var bios da boot menuunden 1. Açılışı usb yi seçiyorum sorunsuz bi şekilde açılıyor win 7 kurulum esnasında geldiğinde usb yi okumayı kesiyor her programı denedim wintoflash rufus isotousb ne denediysem olmadı kütfen yardım edin bilgisayar daha yeni toplama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mertcan547 M kullanıcısına yanıt
    Donanımsal olarak bir sorunun olduğunu düşünmüyorum, klasik USB to Windows sıkıntıları, önerim ise anakartınız destekliyorsa UEFi destekli bir yeni sistem indirip denemeniz olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda indiriyorum önceden setup kısmına kadar geliyordum şimdi ise reboot press any key de kalıyorum acaba harddiske bir zarar vermiş olabilrimiyim sürekli reset atarak veya biosda bi ayarı değişerek
    hayır sorun flashına attıgın dosyalardan kaynaklanıyor dvd ile kurmayı denediginde sorun olmadıgını göreceksin. çok nadirde olsa ram ve işlemcide yapabilir ama dediğim gibi çok nadir olarak. senin problemin flasha indirdigin dosyaları tam olarak gömemek veyada dosyalarda sıkıntı var...

nisin yeni dosyalarla dene burdan sonucu yaz bana.
  • daha önceden görüyordu yani en azından kurulum aşamasına kadar geliyordum şimdi sadece reboot please any key diyor harddiske felan bi zarar vermemişimdir inşallah yeni bi uefi destekli win7 yüklüyorum tekrar denicem olmadı teknik servise götürücem
    usb den win kurma bilgin nasıl ? daha önce sıkıntısız kuruyormuydun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

usb den win kurma bilgin nasıl ? daha önce sıkıntısız kuruyormuydun ?

internetten yardım alarak denedim bu ilk formatım usb ile
    tahmin ettiğim gibi indiridigin dosyanın sitesinde önerilen usb tool aracıyla yazdır usb ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

tahmin ettiğim gibi indiridigin dosyanın sitesinde önerilen usb tool aracıyla yazdır usb ye

yaptım bu seferde kuruluma kadar geliyorum kurulum başlıyor dedikten sonra hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı. yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra Tamamı tıklatın diyor listede sürücü yok :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.