Şimdi Ara

usb boot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2005 model bir dizüstü bilgisayarım var (Merak edenler için asus a3n). Bu bilgisayarı usbden boot etmek istiyorum ancak her defasında "reboot and select proper boot device" uyarısı veriyor. Usbden boot etme olayını desteklemiyor olabilir mi ya da varsa sorunun çözümü nedir? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur672

Merhaba 2005 model bir dizüstü bilgisayarım var (Merak edenler için asus a3n). Bu bilgisayarı usbden boot etmek istiyorum ancak her defasında "reboot and select proper boot device" uyarısı veriyor. Usbden boot etme olayını desteklemiyor olabilir mi ya da varsa sorunun çözümü nedir? Teşekkürler.

o yazıda "yeniden başlatın ve doğru aygıtı seçin" diyor. siz bios menüsünde boot sekmesine gelip 1.sıraya usb aygıtını almanız lazım.Eğer bunu yaptıysanız,bootable aygıtta bir problem olabilir.Yani bootable olması için yazdığınız iso bozuk olabilir.

• O şekilde yaptım hatta başka iso ile de denedim bir türlü o ekranı geçemedim

• ugur672 kullanıcısına yanıt
    kardeş windows cökümce böyle bi hata aldım bende cözümü format bios boot secenegine gir usb seç kaydet sonra istediğini yapabilirsin
  • quote:

O şekilde yaptım hatta başka iso ile de denedim bir türlü o ekranı geçemedim

dvd rom falan yok mu? onunla dene. ya da isoyu yazdırdığın programla da ilgili olabilir. mesela ashampoo burning studio'da 3 çeşit iso var. bunlardan sadece biri boot edilebiliyor. ayrıca ben şahsen nero ile boot cd yapamadım.Kaç kere denediysem seninkine benzer bir hata aldım. Ne zaman ashampoo kullandım,o zaman format atabildim. Hani diyorum bir de ashampoo kullansan...
    ya da belki de cihaz usb bootu desteklemiyordur?

• Evet sanırım USB boot olayı desteklenmiyor. CD ile hallettim artık.

• quote:

Evet sanırım USB boot olayı desteklenmiyor. CD ile hallettim artık.

geçmiş olsun. Allah sana asus lamborghini nasip etsin.

• "Windows7Tool" diye arat Windows'un resmi sitesinden veriyor yazilimi indir kur. Usb ni bicimlendir,sonra programi ac prog. usb ni gorur bos alan vs. gosterir artik win7,8 artik hangisinin isosu varsa yazdir usb ye.. usb yi takili birak kapat ac bios a gir orda artik kingston,sandisk vs. yazar sec onu birinci sirayq getir kaydet cik at formatini en guvenli saglam yazilim windowsun kendi yazilimidir sonucta,cok basit ve kesin cozum... :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.