Şimdi Ara

USB çalışmıyor help !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim eskiden kullandığım 8 gb lik hp bi Usb var dı o bana yetmediğinden yeni bi 64 gb usb aldım. 8 gb lik usb yi uzun zamandır kullanmadım bu aralar bi bakayım dedim çalışıyor mu diye çalışmadı şöle öluyor aygıt yazılımı yükleniyor diyor bi 10-15 dk geçiyor aygıt yazılımı yüklenemedi (bulunamadı da olabilir emin değilim )diyor ne yapmamı önerirsiniz help !!!

• Biçimlendirme denednmi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

Biçimlendirme denednmi hocam

arkadaşım biçimlendirmeyi bırak aygıt yazılımı yüklenmiyor yani bilgasayımda çıkmıyor usb nası biçimlendieyimki
  • Bilgisayarima sag tikla yonet de disk yonetimini sec orda gozukup gozukmedigine bi bakiver hocam gozukmuosa baska fikrim yok gozukuosa surucu harfini degistirmeyi dene bir

• quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

Bilgisayarima sag tikla yonet de disk yonetimini sec orda gozukup gozukmedigine bi bakiver hocam gozukmuosa baska fikrim yok gozukuosa surucu harfini degistirmeyi dene bir

gözükmüyor ölede malesef başka fikri olan

• Türkçe katili

• Adam gibi cevap istiyorum var mı cevap verecek
  • kafası bozulmuş olmasın
  • benim de vardı uzun süre kullanmadığım flash bellek ne yapdıysam geri getiremedim sanırım yapacak bir şey yok.

• 8 gb dan nolucak tamam zenginde değiliz 10 tl için bu kadar uğraşmaya değmez
  • o kaç senelik bilionmu :) aldığım 60 tl mi neydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: help!!!

o kaç senelik bilionmu :) aldığım 60 tl mi neydi :)

akrabam 1 gb lıga 60 tk
    ben 2 gb ye 30 tele verdım zamanında :))
    anıları var.

hocam sen windows 7 de mi denedin?
    birde window7 ise başlat arama kutusuna aygıt yöneticisi yaz aç onu. orada ünlem yada soru işareti varsa buraya bi resmini atsana.
  • pckopatx kullanıcısına yanıt
    Taktığı port da sorunlu olabilir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Taktığı port da sorunlu olabilir hocam.

dogru söylüyorsun yanlış portu deniyor oalbilir yada 1.1 gibi girişler yeterli gücü vermiyorda oaliblir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 1 Eylül 2013; 11:33:30 >
  • nası yani hocam 5 tane bilgisayarda denedim biri yeni biri 1 yıllık biri 2 yıllık biri 4 yıllık biride 8 hepsindede olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: help!!!

nası yani hocam 5 tane bilgisayarda denedim biri yeni biri 1 yıllık biri 2 yıllık biri 4 yıllık biride 8 hepsindede olmadı

yapacak birşey kalmamıs hocam. yolcu et seni onu:)
    büyük olasılık ön usblerden birine taktıysan voltaj yüzünden yanmıstır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.