Şimdi Ara

USB çalışmıyor....lütfen yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir hafta önce casper notebook aldım....aşağadi linke tıklayarak bakabilirsiniz...
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119987972&CS_Category=_SBA_63_1078_438_6213&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

arkadaşlar sorum şu...bilgisayarın sol tarafında 1 tane sağ tarafında 2 tane usb girişi var ve sağ taraftaki 2 usb çalışmıyor.flash bellek,mause...hiç birşey görmüyor yani hiç bir şekilde tepki vermiyor...bilgisayarın driver cd sine baktım usb ile ilgili orda da bişe bulamadım...bunun bi çözümü yok mu lütfen yardım edin arkadaşlar....göstereceğiniz ilgi ve yardımlarınızdan dolayı şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

• Vah Casper vah... Neden Casper tercih ettiniz?
  • Hp pavilion 1350et kullanıcısıyım, dun aksamdan beri bilgisayarın sagındaki usbler çalışmamaya başladı aynı şekilde. Sol tarafta hıcbır problem yok ama lutfen yardımcı olun
  • İçini aç bak desem garanti gider.
    Teknosaya geri götür alalı çok olmamış zaten ya yenisini alırsın cihaz fabrika hatalı diye yada sorununu hallederler..
  • Garantisi varsa hemen teknik servise götürün ya da format atıp tekrar deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.