Bildirim
Usb çoğaltıcı tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: beroco50
Bilgisayarımda yeterli usb girişi olmadığı için bir usb çoklayıcı arıyorum. Harddisk takınca ve aynı anda birden çok port kullanınca sorun çıkartmayan ucuz tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
Bak ben bu ürünü kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıl oldu alalı. Aynı anda 6 farklı aygıt taktım, hızlarında bi değişiklik olmadı. Ben de şaşırdım ama olmadı işte
http://www.sanalpazar.com/Usb-Coklayici-10-Port-Cogaltici-1.kalite-Ucuz__isp9906667
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı
quote:
Bilgisayarımda yeterli usb girişi olmadığı için bir usb çoklayıcı arıyorum. Harddisk takınca ve aynı anda birden çok port kullanınca sorun çıkartmayan ucuz tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
Bak ben bu ürünü kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıl oldu alalı. Aynı anda 6 farklı aygıt taktım, hızlarında bi değişiklik olmadı. Ben de şaşırdım ama olmadı işte
http://www.sanalpazar.com/Usb-Coklayici-10-Port-Cogaltici-1.kalite-Ucuz__isp9906667
Harddisk takınca sorun oluyor mu hızda filan?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı
quote:
Harddisk takınca sorun oluyor mu hızda filan?
Harici diskim olmadığı için deneme fırsatı olmadı. Ama onun dışında hemen her cihazı taktım. 5 flash ve 5 ayrı transfer. Hızlarda düşme yok. Harici diskte de sorun olmaz diye düşünüyorum. Zaten çok pahalı değil. Bi sıkıntı olmaz inşallah ya.
-
Hocam harddiskte şöyle bi olay var güç yeterli gelmezse dosyalar kaybolabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Olabilir, onu bilmiyorum. O zaman rakamı biraz yükseltip iyi bi marka bakman lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hddyi dahili usb lere, diğer aygıtları da hub a takarsın. Gamepad, flash, nano alıcı falan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X