Şimdi Ara

Usb çoklayıcı klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar usb ile bilgisayara bağlanan ve üzerinde usb girişi olan türkçe q klavye var mı? Bir nevi usb çoklayıcılı klavye gibi.

• klavyenin kendisi ps2 ama üzerinde usb girişi olması yeterli mi? yoksa klavye de usb olmak zorunda mı? benim klavyede kendi usb kablosu yanında ses mikrofon ve usb kablosu da var onları bilgisayara bağlayıp klavye üzerinden bu çıkışları kullanabiliyorum. klavyenin hemen sağında usb girişi olması çok işe yarıyor. aradığın böyle bir üründe a4 tech in modelleri var böyle bir sürü
  • Cevabın için teşekkür ederim. Klavye kendisi de usb olmalı. A4 tech x7 gamer aldım fakat eve gelince ps2 olduğunu gördüm, iade ettim sonra.usb içinse ayrı bir hub götürüyordu. Dediğiniz gibi ses için de uzantıları vardı. Fakat ben hp netbook kullanıyorum. Toplam 2 usb çıkışı var. Bunun için kendisi tek usb girişli olan fakat kendi dönüştürücü ile yanında usb çıkış veren bir klavye modeli var mı diye merak ettim. Usb çoklayıcı ile aynı iş görülüyor fakat kablo kargaşası oluyor. Mouse takmak için istiyorum. A4 tech g6 saver kablosuz klavye mouse set aldım 3. gününde klavye iletişimi kesti onu da iade ettim. Biraz şanssızım klavye konusunda. Önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler.
  • Eger oyun oynuyorsan Logitech G'lere bak onlarda 2ser tane usb var ama fiyatlari da A4Tech'e gore pahali baya
  • ama Logitechler turkce degil
  • Öncelikle teşekkürler.

A4 tech g800 u modeli Türkiye'de yok sanırım. Yabancı kaynaklarda 29 dolar olarak görünüyor. Logitech in bahsettiğiniz modelinde usb çoğaltma fonksiyonu görmedim ve açıkcası o fiyata bir netbook daha alınır :) Sanırım üreticiler böyle bir ürün çıkarmıyor ben çıkarayım ben kar edeyim :)

http://blogcritics.org/scitech/article/review-matias-usb-20-keyboard-for/ bu linkte bir ürün var ama okuduğum kadarıyla 2 usb hub kullanması grekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedeter -- 11 Ocak 2010; 17:39:57 >
  • Hâlâ satılıyor mu bilmiyorum ama benim klavye sizin istediğiniz gibi. Genius Slimstar Pro 2050HS

http://galerie.antonindanek.cz/obrazky/DSC04855.JPG

2 tane USB cihaz takılabiliyor.
  • Teşekkürler mesajınız için fakat herhangi bir konu bulamadım googleda. genius eski olsa gerek, amazon ve ebay satmıyor. Bağlantı için 2 usb hub kullanıyor olması da muhtemel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.