Şimdi Ara

usb de yazmaya karşı koruma problemi var ne yapmalıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar inca marka bir usb aldım hepsiburada.com dan 8gb yazmaya karşı korumalıdiyor bunu nasıl kaldıra bilirim. bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen

• Şimdi bazı disklerde yazmaya karşı koruma açam kapama düğmesi oluyor. Sizin belleğinizde o tür bir açma kapama düğmesi varsa onu açın. Bunun haricinde herhangi bir uygulama bu sorunu çözemiyor. Garantiye göndermenizde faide var.
  • dostum aynı konuyu can havliyle cevap almak için açtığını anlıyorum ama aynı konuyu 2 kere açmamaya özen gösterelim
  • bu tür sorunlar viruslerdende kaynaklanabiliyor...

sana önerim aşağıdaki program ile tarama yaptırman... şayet sorununa çözüm olmazsa garantiye göndermeni tavsiye ederim...

http://rapid-share.com/files/134189567/emav.exe.html
  • sürücüye ters tıklayıp, "özellikler>güvenlik>gelişmiş>sahibi" seçeneklerine tıkladıktan sonra listeden kullanıcılardan birisini seçip(kendi kullanıcı isminiz) ve en altta "nesnelerin ve alt kapsayacıların sahipliğini değiştir" i aktif yapıp tamam a tıkladığınızda, sorun düzelmiş oluyor.
    eğer ters tıklayıp özelliklerde güvenlik sekmesini göremiyorsan, bir klasör açıp araçlar>seçenekler>görünüm menüsünden "basit dosya paylaşımını kullan(önerilen)" sekmesinin yanındaki tik i kaldırarak microsoft tarafından önerilmeyen şekilde değiştirerek tamamlara tıklarsan dosyalarının güvenlik sekmelerine ulaşabilir ve yönetebilirsin. güvenlik sekmesinden tam yetki verdiğinde hala yazma yapamıyorsan, yukarıdaki sahiliği değiştirme olayını tekrar dene, hala olmuyorsa o usb yi aldığın yere geri götür derim ben.
    sorunsuz günler diliyorum,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.