Şimdi Ara

USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
44
Favori
274.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür umuyorum sıkıntı çıkarmaz.Şuan oluşturma işlemini yapıyorum.Eski bir pc geldi elime yeğenime ait bir türlü xp kuramamıştım.İlaç gibi oldu bu.
  • gecenin bu saati işime yaradı.
    teşekkürler
  • deneyeceğim kısa sürede
  • windows xp illa 2000 2003 olmasımı lazım ?
  • normal formattaki gibi tüm dosyalar silinirmi yadayeni disk falan açılabilinir mi?
  • Bu tarz programları kullanırken yönetici olarak çalıştırmayı ve antivirüsü devre dışı bırakmayyı unutmayın.Kopyalama hataları alabilirsiniz yoksa.
  • Orijinalden alıntı: hayhan

http://portableapps.com/apps/utilities/rufus-portable bu program hem hızlı hem sorunsuz.Xp kurdum.

Valla konu eski olabilir belki ama hay sağolasın arkadaşım bu verdiğin linkteki programla tek işlemde hallettim sağol varol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esystem -- 5 Mayıs 2013; 0:33:28 >

• tşkler
  • Orijinalden alıntı: esystem

Orijinalden alıntı: hayhan

http://portableapps.com/apps/utilities/rufus-portable bu program hem hızlı hem sorunsuz.Xp kurdum.

Valla konu eski olabilir belki ama hay sağolasın arkadaşım bu verdiğin linkteki programla tek işlemde hallettim sağol varol

Çok severek kullandığım bir program, tavsiye ederim.

• Orijinalden alıntı: hayhan

Orijinalden alıntı: esystem

Orijinalden alıntı: hayhan

Çok severek kullandığım bir program, tavsiye ederim.

Eski olabilir ama sayende usb'den minibook a format attım. Sağol

• Peki hem xp hem Win 7 iso larını kopyalasak açılışta hangisini kurcağımızı sorar mı ?
  • Çok kullanışlı bir yöntem teşekkürler
  • evde cd romu bozuk bi laptop vardı. onun üzerinde denedim. teşekkürler. çalışıyor.
  • Novicorp Wintoflash ile modifiye XP'yi yükleyemedim dosya aktarımı sırasında bazı dosyaları kopyalayamadı. Bunun ile deneyeceğim bakalım duruma göre yazarım tekrar olup olmadığını
  • Bunda da farklı bir hata verdi. "INF fike txtsetup.sif is corrupt or missing, status 18. Setup cannot continue. Press any key to exit."

Bu hatayı veriyor bir tane çalışan program bulamadım modifiye XP yüklemek için vay arkadaş yaa
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir90

Bunda da farklı bir hata verdi. "INF fike txtsetup.sif is corrupt or missing, status 18. Setup cannot continue. Press any key to exit."

Bu hatayı veriyor bir tane çalışan program bulamadım modifiye XP yüklemek için vay arkadaş yaa

Problem programlarda değil senin kullandığın modifiyeli xp de..

bende de olmuştu bazı modifiye xplerde. genelde Txtsetup.sif hatası veriyor. ya bu dosyayı orjinaliyle değiştirecen yada başka bir modifiyeli xp bulacan.
  • arkadaşım bu şekil yapınca boot oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: z123456

Program tamamen alıntıdır.
    Awengers 44 ve Bluelife a teşekkürler..
    Anlatımı basit ve kendi anlatımımdır.

Önce programı indirin. Skydrive a yükledim.
    https://skydrive.live.com/redir?resid=4189589C31BE5657!206&authkey=!AM4Cm13iEYWhd4w

1. EASY IMAGE 4 TIKLA İNDİR

Programı indirin ve çalıştırın.masaüstüne 3 kısayol gelecek.
     USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli

1.Flash Belleğinizi takın.
    2.USB Disk Format ile flash belleğinizi fat32 olarak formatlayın.
    ___________________________Belleğinize isim verirken
    _________________________________________8 karakterden fazla isim vermeyin .
    _________________________________________Türkçe karakter kullanmayın.
    _________________________________________Boşluk kullanmayın

Easy image Programını açın

Bootable USB seçeneğini seçin. ve next e basın ve işlemi tamamlayıp easy image programını kapatın.

Winsetup From USB programını çalıştırın. ve XP CD nizi takın.yada iso dosyanızı sanal CD roma takın.

USB disk selection and format seçeneğinde flash belleğinizi gösterin.
    ADD to usb disk kısmından Windows2000/XP setup kısmında 3noktaya tıklayıp XP kurulum dosyalarının olduğu sürücüyü seçin ve GO tuşuna basın
    hiçbir işlem yapmadan bekleyin.. JOB DONE kutucuğu geldiğinde işlem tamam demektir.

işlem tamam.

• işlem tamam demişsin arkadaşım sonrasını nasıl yapıyoruz. flash belleği çıkarıpmı boot edicez?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.