Şimdi Ara

USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
44
Favori
274.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • INF fike txtsetup.sif is corrupt or missing, status 18. Setup cannot continue. Press any key to exit.
    sürekli bu hatayı veriyor.
    5 tane farklı xp denedim olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

INF fike txtsetup.sif is corrupt or missing, status 18. Setup cannot continue. Press any key to exit.
    sürekli bu hatayı veriyor.
    5 tane farklı xp denedim olmuyor

orjinal xp deki txtsetup.sif dosyasını bulup kullandığın XP nin ISO dosyasındakiyle değiştirmen gerekiyor.bende de olmuştu microxp de.orjinaliyle değişince düzeldi.

İşlem tamam dedikten sonra flash belleğiniz kullanıma hazırdır..sonrasında boot vb gerekmez işlemin bitmesi için.
  • Eski notebookumda cd-rom bozulduğu için bu yöntemi deneyeceğim, sonuçları yazarım

Edit:

Allah razı olsun kardeşin dediğin yöntemle format atabildim sonunda. Şu anda formatladığım pcden yazıyorum, yöntem işe yarıyor. Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 16 Temmuz 2013; 16:10:43 >
  • Çok teşekkür ederim, sorunsuz bir şekilde Netbook'a XP kurulumunu tamamladım.
  • teşekkürler
  • Merhaba,

HP 530 notebook uma vista home basic yüklüydü, dvdrom u bozuk olduğundan vista ultimate formatını EASYIMAGE usbformat ile kolayca atabildim. Paylaşım için teşekkürler. AYnı formatı Packardbell NETBOOK uma yapmak istedim, malesef olumlu sonuçlanmadı.

USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli
     USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli

en son resimde görüldüğü gibi, windows koplayama işlemine başlayıp %2 seviyesne gelince 0x80070070 hatası verdi. bu hatanın ne oluğunu biraz araştırdım. genelde diskte yetersiz alan dan kaynaklanır deniyor fakat dist te fazlasıyla boş yer var. sorunun ne olduğunu anlamadım. Defalarca farklı varyasyonları denedim. biçimlendirmeyi NTFS, FAT32 ayrı ayrı denedim olmadı, vista yüklemeyi C, D sürücüsüne ayrı ayrı yaptım yine olmadı. Boot ayarlarından
    SATA'yı değiştirip yaptım yine olmadı.
    Böyle bir hatayı yaşamış olan, çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olabilr misniz?

USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli

• dostayken 2 seçenek var first part.. secondary part... diye bunlar ne işe yarıyor
  • first part : " Cd den önyüklemek için bir tuşa basın" >>>Bunu 1 seferliğine kullanacaz.ilk sefer formatı başlatmak için.restarttan sonra 2.partı seçecez
    sonra hep 2.part seçilecek.
  • Bende sağlıklı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim.

Teşekkür ederim.
  • 2. part ı seçtiğimde güvenli mod başlangıç kurtarma ekranı geliyor...bir türlü aşamadım...1. part yükleyip reset attıktan sonra 2. partı seçince sıkıntı var..ne yapayım??

Defalarca farklı kombinasyon denedim...ama ikinci partı seçince direk kurtarma ekranı geliyor..

Ve sorun cozuldu...puf noktasi olarak bunu da yazin bir yere arkadaslar bu tip sorun yasayanlar bios setup tan sata ahci enable compatible lerle oynasinlar...

bu arada starter yuklu n150 yi cope atacakken bir deneyeyim dedim ve acidim gecen 2 seneme...xp sp3 bir xp bulup yukledim ve abartmiyorum ucak oldu...bendeki 2gb olan model ve ilk defa gercek bir pc gibi oldu...bu cihazi olanlar muhakkak xp kurmali...eksigi yok fazlasi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 15 Eylül 2013; 22:03:15 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Son mesaj atılalı baya süre olmuş ancak benim bir sorum olacaktı. Ben buradaki yollara uygun olarak pc'ye xp yüklüyordum usbden. Fakat yeni xpyi nereye yükleneceğini sorduğu bölümde sadece usb gözüktü. Bende kurulumu yarıda kestim.

Acaba bunun bir çözümü var mıdır? C ve D birimlerini nasıl görebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karauzumhabbesi

Merhaba arkadaşlar,

Son mesaj atılalı baya süre olmuş ancak benim bir sorum olacaktı. Ben buradaki yollara uygun olarak pc'ye xp yüklüyordum usbden. Fakat yeni xpyi nereye yükleneceğini sorduğu bölümde sadece usb gözüktü. Bende kurulumu yarıda kestim.

Acaba bunun bir çözümü var mıdır? C ve D birimlerini nasıl görebilirim?

Benim çözümle ahci falan var ya onun çeşitli kombinasyonlarını dene enable yap veya ne seçenek varsa tek tek dene..bende de aynısı oldu bu şekilde çözdüm..
  • Tesekkurler deneyecegım.

• quote:

Orijinalden alıntı: z123456

Program tamamen alıntıdır.
    Awengers 44 ve Bluelife a teşekkürler..
    Anlatımı basit ve kendi anlatımımdır.

Önce programı indirin. Skydrive a yükledim.
    https://skydrive.live.com/redir?resid=4189589C31BE5657!206&authkey=!AM4Cm13iEYWhd4w

1. EASY IMAGE 4 TIKLA İNDİR

Programı indirin ve çalıştırın.masaüstüne 3 kısayol gelecek.

1.Flash Belleğinizi takın.
    2.USB Disk Format ile flash belleğinizi fat32 olarak formatlayın.
    ___________________________Belleğinize isim verirken
    _________________________________________8 karakterden fazla isim vermeyin .
    _________________________________________Türkçe karakter kullanmayın.
    _________________________________________Boşluk kullanmayın

Easy image Programını açın

Bootable USB seçeneğini seçin. ve next e basın ve işlemi tamamlayıp easy image programını kapatın.

Winsetup From USB programını çalıştırın. ve XP CD nizi takın.yada iso dosyanızı sanal CD roma takın.

USB disk selection and format seçeneğinde flash belleğinizi gösterin.
    ADD to usb disk kısmından Windows2000/XP setup kısmında 3noktaya tıklayıp XP kurulum dosyalarının olduğu sürücüyü seçin ve GO tuşuna basın
    hiçbir işlem yapmadan bekleyin.. JOB DONE kutucuğu geldiğinde işlem tamam demektir.

işlem tamam.

teşekürler . bu gün bu işlemler ile bir bilgisayara kurulum yaptım .

• Allah razı olsun.işe yaradı
  • hayhan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım süper bi program bu :) Tek adımda problemi hallettim. Konuda anlatılan yöntemde "Prepering Windows Files" da kalmıştı. Çok teşekkürlerrr :) Bence bu programı bir deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Ben de anlatmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_80141017/f_//tm.htm#80141017

Senin anlatım windows7 kurulumu için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: z123456

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Ben de anlatmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_80141017/f_//tm.htm#80141017

Senin anlatım windows7 kurulumu için..

Fark etmez eğer alternafi 2 yolunu kullanırsanız aynı şeyler Win xp için de geçerli

• bu yöntem olmuyor modifiyeli iki tane xp var olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.