Konu başlangıcından itibaren 1 yıl geçmiş. çalışmama ihtimali olabilir. Windows 8 ve windows 7 de çalışmayabilir.
Yeniliklere açık olmak lazım.çalışmıyorsa rufus vb yöntemler deneyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: cancanax
2. part ı seçtiğimde güvenli mod başlangıç kurtarma ekranı geliyor...bir türlü aşamadım...1. part yükleyip reset attıktan sonra 2. partı seçince sıkıntı var..ne yapayım??
Defalarca farklı kombinasyon denedim...ama ikinci partı seçince direk kurtarma ekranı geliyor..
Ve sorun cozuldu...puf noktasi olarak bunu da yazin bir yere arkadaslar bu tip sorun yasayanlar bios setup tan sata ahci enable compatible lerle oynasinlar...
bu arada starter yuklu n150 yi cope atacakken bir deneyeyim dedim ve acidim gecen 2 seneme...xp sp3 bir xp bulup yukledim ve abartmiyorum ucak oldu...bendeki 2gb olan model ve ilk defa gercek bir pc gibi oldu...bu cihazi olanlar muhakkak xp kurmali...eksigi yok fazlasi var...
Teşekkür ederim. Aynen dediklerini uyguladım sorunu hallettim.
Dediklerinizi aynen yaptım ama boot menüsünde flash belleği görmüyor. bilgisayar açılınca görüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
ramzeyu
kullanıcısına yanıt
fat16 desteği maximum 2gb dır.yeni anakartlar haricinde birçok anakart 2gbdan yukarı bellekleri biosta görmeyebilir.
ayrıca sandisk in bellekleri de gözükmüyor bizzat denedim..
2gb a kadar kingston yada toshiba bellek kullanırsanız görüleceğini tahmin ediyorum.
En yukarıda anlatılan yöntem ile disk bölümlemesi yapamadım.. Ve Rufus da işe yaramadı, boot mngr hatası veriyor 2 iso'da da, yine de teşekkürler Hayhan.. (acaba windows 98 de oluyor mu? Merak ettim.)
En yukarıda anlatılan yöntem ile disk bölümlemesi yapamadım.. Ve Rufus da işe yaramadı, boot mngr hatası veriyor 2 iso'da da, yine de teşekkürler Hayhan.. (acaba windows 98 de oluyor mu? Merak ettim.)
Untouchable iso'damı denediniz acaba ?
(: yok hayır, hatta birçok iso'dan denedim, professional edition sürümünü de denedim..
En az 20 xp kurdum 4-5 defa da win7 sorun olmamıştı, üzgünüm.
takip
quote:
Orijinalden alıntı:
Asus Eee PC 1000H için uyumlumudur acaba?
soruma kimse cevap vermedi ama sorunsuz şekilde çalıştı.
Arkadaşlar ben bir türlü beceremedim işlemleri xp kullanmak zorunda olduğum bir bilgisayar var elimde İkiye bölünmüş bir hdd ye kurmam gerekiyor xp yi yardımcı olacak bir arkadaş varmı bana teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: z123456
Program tamamen alıntıdır. Awengers 44 ve Bluelife a teşekkürler.. Anlatımı basit ve kendi anlatımımdır.
Programı indirin ve çalıştırın.masaüstüne 3 kısayol gelecek.
1.Flash Belleğinizi takın. 2.USB Disk Format ile flash belleğinizi fat32 olarak formatlayın. ___________________________Belleğinize isim verirken _________________________________________8 karakterden fazla isim vermeyin . _________________________________________Türkçe karakter kullanmayın. _________________________________________Boşluk kullanmayın
Easy image Programını açın
Bootable USB seçeneğini seçin. ve next e basın ve işlemi tamamlayıp easy image programını kapatın.
Winsetup From USB programını çalıştırın. ve XP CD nizi takın.yada iso dosyanızı sanal CD roma takın.
USB disk selection and format seçeneğinde flash belleğinizi gösterin. ADD to usb disk kısmından Windows2000/XP setup kısmında 3noktaya tıklayıp XP kurulum dosyalarının olduğu sürücüyü seçin ve GO tuşuna basın hiçbir işlem yapmadan bekleyin.. JOB DONE kutucuğu geldiğinde işlem tamam demektir.
işlem tamam.
HOCAM ALLAH RAZI OLSUN, O KADAR SİTE GEZDİM ÇÖZÜMÜ BURADA BULDUM DH FARKI DİYORUM, PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER...
program çalışmasına güzel çalışıyor. yüklediğimiz işletim sistemlerini güzelcene yüklüyor
ben mesala hem xp hemde win7 yükledim usb ye boottan ayarladım.
xp yükleme ilk aşamasını yapıyor restart atınca işte iş orada bitiyor yüklemeye devam etmiyor nerde yanlış yapıyoruz.xp den secondu seçtiğimizdede direk masaüstüne atıyor
Takip...
yıl oldu 2014 direk işimi gördü reis eline sağlık çok teşekkür