Şimdi Ara

USB den XP Kurulumu.Yeni ve Basit versiyon.Modifiyeli XP destekli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
44
Favori
274.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper program yaptım oldu . mesela windows 7 de atsak aynı flash bellege olur mu olmaz. cünkü bu flash 8 gb . 700 m xp yükledik. galiba olmaz
  • bu programla windows cd nizdeki boot dosyalarını hard diskinizin d: bölümüne atarak oradan da kurulumu başlatabilirsiniz.
  • eyvallah hocam sorunsuz çalışıyor ama cd ye göre baya yavaş nedene ne olabilir
  • Selamun Aleyküm Arkadaşlar,

* LG X130 pc im çöktü, usbden format atmam gerekiyor,
    * Bir siteden xp pro sp3 indirdim,
    * Easy copy programı bende çalışmadığı için rufus kullandım (kullanmayıda bilmiyordum ama sadece iso dosyasını gerekli yerde gösterip hiç değişiklik yapmadan ilerledim ve işlem tamamlandı),
    * Sonra pcme usbyi takıp çalıştırdım, boot ayarlarından usb deviceyi 1 numaraya alıp f10 la devam ettim ancak format ekranı çıkmadı siyah bir ekran çıktı belirli bir süre sonra reset atıp başa döndü vs şeyler oldu,
    * Usb 8 gblik bu sorun olur mu 1 ya da 2 gb lık olması gerekir mi, pc de 3 usb girişi var bunlardan hangisine taktığım farkeder mi, birde yorumlarda sata ile ilgili şeyler okudum, ben satanın ne olduğunu da bilmiyorum onunla ilgili bir ayar yapmam gerekiyorsa tarif edin lütfen,
    * Son olarak indirdiğim xp de sorun olabilir mi, 600 mblık bir dosya, virüs taramasından da temiz çıktı.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

• Konu eski ama çok işime yaradı.Sağol kardeşim...
  • Eğer windows cds,i değil de iso dosyası varsa DAEMON tools programını indirin açın ve iso dosyasını içine sürükleyin. Ondan sonra winsetupfromusb programını açın ve oradan cd sürücüsüymüş gibi görünen windofs xpyi seçin.
  • çok teşekkürler.. oldu... ISO değil de ISO yu extract edip o klasörü göstermek gerekiyor...
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asms hatası alıyorum. Aynı hatayı alıp çözüme ulaşan var mı?
  • iki partta yüklemeyeymiş iyiymiş.teşekkürler paylaşım için.
  • Allah razı olsun bu paylaşımı yapan arkadaşdan.Sorunsuz mükemmel kuruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramzeyu

Dediklerinizi aynen yaptım ama boot menüsünde flash belleği görmüyor. bilgisayar açılınca görüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Aynı problem bende de mevcut boot ekranı hiçbir türlü gelmiyor yardımcı olur musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

quote:

Dediklerinizi aynen yaptım ama boot menüsünde flash belleği görmüyor. bilgisayar açılınca görüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Aynı problem bende de mevcut boot ekranı hiçbir türlü gelmiyor yardımcı olur musunuz

al benden de o kadar boot ekranın da usb görmüyor okuduklarıma bakarsak anakartımız eski 2 gb bellek sonrasını görmüyor sanırım 2 gb flash varsa elinizde deneyip sonucu belirtirseniz sevinirim... benim anakart elite group p4mm2 işlemci 2.40 ghz

• Takip.yarın deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunabey_1@hotmail.com

quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

quote:

al benden de o kadar boot ekranın da usb görmüyor okuduklarıma bakarsak anakartımız eski 2 gb bellek sonrasını görmüyor sanırım 2 gb flash varsa elinizde deneyip sonucu belirtirseniz sevinirim... benim anakart elite group p4mm2 işlemci 2.40 ghz

benimde aynı şekilde win 7 bile attım flasha gene boot menüsü gelmiyor.

• z123456 kullanıcısına yanıt
    Ellerinize sağlık, Yüzbaşım. Bir de Win7 ve 8 i de anlatsanız hemen altına çok güzel olur. Teşekkürler.
  • denedim, işe yarıyor tavsiye ederim.

Virtual Clonedrive'dan iso dosyasını sanal sürücüye yüklüyoruz:

www.slysoft.com
    slysoft.com
    http://www.slysoft.com/en/download.html

Sonrası da anlatıldığı gibi.

Program için resmi indirme linki:,

http://www.winsetupfromusb.com/files/download-info/winsetupfromusb-1-6-beta1-exe/

• Elinize sağlık

• Bende ise yaramadi.iso dosyasini secme ekraninda .iso uzantili dosyalar gozukmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Bende ise yaramadi.iso dosyasini secme ekraninda .iso uzantili dosyalar gozukmuyor.

Poweriso işe yarıyor. fakat bende sorun farklı işletim sistemi kurma ekranında harddisk görmüyor usb belleği görüyor. İşletim sistemini usb belleğe kurmak istiyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.