Şimdi Ara

USB Device !!! Yardımcı Olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce pc ye format attım. herşey gayet güzel çalışıyordu.

Yeni modem aldım tek port usb . usb ile bağlanmak istedim fakat bir türlü tanıtamadım. USB device hatası vermeye başladı.
    Modemde sorun olduğunu düşünürken iphone 3g yi taktım önceden iphone 3g yi hemen tanırken Şimdi Usb Device hatası verıyor...

Pc bilgisi var fakat çözemedim. balkondan atmayı düşünüyorum " alternatif çözüm"
    bilgisi Olan var ise lütfen yardımcı olsun.. Saygılar

Ps :
    p4 cpu 3.20

USB Device !!! Yardımcı Olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TommyCorte -- 19 Şubat 2009; 21:42:44 >

• fakat bir türlü tanıtamadım derken cd si vardamı tanıtamadınn yoksa otomatikmi tanımadı diyosunuz ?
  • hata pc açılışında geliorsa her defasında sistem geriyüklemeyle ondan kurtul usb devinceye gelince donanım tanımlanmıyor demiş doru yüklediğinden eminmisin bi de ethernet girişi dururken neden usb yi kullanıyorsun ??
  • mirza41 :

Cd si var fakat driver yüklemek için driverini gösterdiğinde de tanımlamıyor donanımsal bir sorun.

serdcpc :

Hocam senin demek istediğini tam anlayamadım .

Sistem geri yükleme derken? konuyu biraz daha açarmısınız mümkünmü

Ethernet girişimi 2. bir pc için kullanıyorum.

ama pc de var sorun varsa... yanı nedir de usb device Çıktı karşıma formattan sonra neyi eksik kurdum dicem pc nin cd lerini kurdum her zman ki gibi...

saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.